126

Анонимен

преди 4 седмици

Към днешна дата Русия е петата икономика в света. А всяко сравнение с америка не означава да им слугуваме, а само да вземаме работещи идеи оттам, както и те са ги взели от другаде. България е бедна заради санкциите на сащ и техните слуги на власт тук, които крадат за тях и за себе си, а Русия няма нищо общо с икономическото положение тук много отдавна.

125

Анонимен

преди 4 седмици

Другари Русофил Комунисти..... кажете ми защо в Америка Българинът Георги Атанасов сътвори Първия Лампов комупутер? Защо в Америка Илия Вълков създава Браунов Гас (Yull Brown) са задвижване на двигатели с Вода? Защо в Америка се разви Силиконовата Долина? Защо в българи в Америка създадоха компания Генмарк Аутоматион за производство на роботи подпомагащи продукцията на чипове за лаптопи, телефони..... Кажете ми мили Русофилчета какво сте създали? Оооо забравих.... "Терор"....

124

Анонимен

преди 4 седмици

много лесно се определят компрадорските политици, достатъчен е един мандат и държавата обеднява, това се измерва в икономически показатели, след това политикът трябва да бъде изхвърлен, а може да се окаже, че е за затвора. Не трбва да се пуска на свобода.

123

Анонимен

преди 4 седмици

още знаци, че е време за психиатър: мислите че ракията лекува всичко; не се къпете на църковни празници; мислите си че от къпането се настива; били сте на Бузлуджа повече от веднъж; вярвате, че някой може да ви урочаса; гледали сте На море с деца повече от веднъж; вярвате че Слави ще спаси България; хвърляли сте пари през терасата след телефонно обаждане;

122

Анонимен

преди 4 седмици

всичко което говори борисов е фалшиво и има за цел да бъдете роби -- ха-ха, хи-хи! -- нужно е почистване.

121

Анонимен

преди 4 седмици

ако не употребявате точни термини, значи не разбирате и по-добре не пишете глупости.

120

Анонимен

преди 4 седмици

Ей, руски гъzzzzoлизци, повръща ми се от вас!Слепи ли сте, че след 1989 г червените мафиоти заграбиха всичко или правите другите хора на ненормални!

119

Анонимен

преди 4 седмици

Сигурни знаци че сте изфъскали: на последните избори сте гласували за партия, която започва с В; обвинявате нечие посолство за проблемите си; абонирани сте за канала на Костадинов; отказвате да гледате новини по ТВ, защото мислите че има скрита пропаганда; надявате се Путин да спечели; ходили сте в Исторически парк и си мислите че е супер; имате български флаг на терасата; Не е срамно да потърсите помощ!

118

Анонимен

преди 4 седмици

"по-добре САЩ отколкото фашистка Раша." -- това е крадльо, който вика дръжте крадеца.

117

Анонимен

преди 4 седмици

Задавам следния въпрос: Как може Комунист = Крадец, който не е творец на нищо да стане Капиталист?

116

Анонимен

преди 4 седмици

Анонимен 115 -ИЗВИНЯВАЙ, коментарът ти е много добър, просто натиснах между двата бутона и сгреших.

115

Анонимен

преди 4 седмици

САЩ реставрираха капитализма в България и от 9 милиона станахме 6,5 милиона, от които 3 милиона са завинаги в чужбина. След 20 години от живеещите в България само 10% са българи.

114

Анонимен

преди 4 седмици

Социализмът бе окей за един период и след него бяха нужни промени към пазарна икономика. в края му започнаха промени за частна инициатива, които бяха закъснели. но след дворцовия преврат дойдоха некомпетентни "демократи", които за да прикрият липсата на квалификация и способности, станаха предатели и компрадори, постоянно криейки се зад етикета демокрация и антикомунизъм и заблуждавайки простото население безсрамно и безскрупулно. сега трябва да се пречисти партийната система от фалшиви лидери.

113

Анонимен

преди 4 седмици

Сравнете Южна Корея и Северна Корея! В южна корея има Ковбой! В северна корея няма ковбой! Южна корея са свободни творци, а Северна корея са роби - без човешки права!

112

Анонимен

преди 4 седмици

Тези, които не са живяли съзнателен живот при социализма, не го искат, защото да с промити мозъци. Плащат ни с ергенския данък, от който се плащаха големи детски. Границите се охраняваха, хората бяха усмихнати, а не намръщени като сега. Престъпниците бяха в лагери и затвори, а не на власт като сега. За нова кола имахме пари и чакахме до първа доставка, само за Лада малко повече. Никой не лежеше в затвора за виц,, както ни лъжат сега. Банани, но качествени, имаше само 4 пъти в годината.

111

до 114

преди 4 седмици

по-добре САЩ отколкото фашистка Раша.

110

Анонимен

преди 4 седмици

Византийското и Османското робство не успяха да унищожат България...... понеже навсякъде по Българските земи е имало Български Ковбои.... Но теорията на юдата Маркс и Енгелс и техните Ленин и Сталин.... със СССР успя... да въведе под лозунага "За благото на народа" "Крепосническото Право" и да изземе ЗЕМИТЕ НА НАРОДИТЕ - в Русия КОЛХОЗИ - собственост на ОЛИГАРСИ, в България ТКЗС - собственост на РУСОФИЛСКИ ОЛИГАРСИ... СОБСТВЕНОСТ НА КУРОРТИ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО.... СОБСТВЕНОСТ МОЗЪКА НА БЪЛГАРИНА!

109

Анонимен

преди 4 седмици

Хората искат да живеят добре и като казват, че искат либерална демокрация , то това означава, че искат да живеят богато като в богатите държави, а не като в българската капиталистическа действителност. Отговорите в тази анкета са подвеждащи.

108

до долния

преди 4 седмици

Никога не съм гласувал за ГЕРБ или СДС, но не искам социализма да се връща.

107

Анонимен

преди 4 седмици

Тази анкета е правена в централите на ГЕРБ и СДС. Хората масово си искат социализма и човешкия живот от онова време. По принцип в днешно време хората се страхуват да отговарят искрено на такива анкети.