23

Даскалица

преди 4 седмици

Доги, стига плямпа несвързани неща! И ти си поредният зависим от касиера на Мултигрупата. Не сме паднали от Марс. Тази престъпна простащина е крайно време да бъде разтурена.

22

БРАВО!

преди 4 седмици

Разобличаването на Доган и Бойко Борисов от Пеевски ще бъде забелязано и оценено от Белия дом и Даунинг стрийт 10. Има надежда България да се спаси от дирибеите.

21

анонимен

преди 4 седмици

На тоя изкуФял алкохолик до кога ще му ходят на крака... резиденция ... айсиктир !Южното крило - при бай Ставри !

20

Анонимен

преди 4 седмици

Шанс ще има - ако по някакво чудо поне 100 ей такива като тоя схемаджия и "разпределител"- ги въдворят при бай Ставри..И най вече до ръководни и управленчески връзки се допускат да кандидастват САМО ХОРА С ОБРАЗОВАНИЕ И СПЕЦИАЛИЗАЦИЯ - за длъжностаА не пасми На агентурно,криминално - родниски калинки за подпис и печат..Та те чак тогава ..

19

Тоя скапан мангал

преди 4 седмици

За цял живот не се ли намери някой да му напише две скапФани изречения на кръст, които да прочете без грешка? Да не си е помислил пак, че говори на някое помашко- потурнашко сборище?! В България все още живеят и много хора, а не само порезани нехора !

18

Анонимен

преди 4 седмици

вече не вървят приказките ако не е ДПС ще има пак възродителен процес , тези дето калвът на това са необразованите по махалите и горите но намаляха , всяко нещо с времето си , време е и ДПС да иде при СДС , царе , патреоте и подобни , и Герб няма да са вечни

17

Анонимен

преди 4 седмици

Бойкикев и ППДБ са плътно зад него! Ще го защитават до последната му стотинка.

16

Анонимен

преди 4 седмици

Не усеща, че влиза в затвора!

15

Манчо от Манчестър

преди 4 седмици

Какво му се стовари на главата на стари години на бай Аамет. Свикнал цял живот да пробутва на раята- турска, българска и всякаква евтините си псевдофилософски пиннизи, да живее на гърба на данъкоплатеца, защото той гарантирал...ами нищо не гарантира, етническият мир в България се крепи на хората, че са кротки, и не им са занимава с глуппости. Този нагглец на стари години доказа поговорката, че вълкът, като остарее, става за кашшмер на кучетата, колкото и да е компрометиран Пеевски- еввалла

14

Анонимен

преди 4 седмици

Шишо ще те оправи.

13

Анонимен

преди 4 седмици

Тоя алкохолизиран, изтрещял дедко окрал избирателите си- най трудолюбивата част от БГ и обрал народа си иначе как философчето от Дръндар има милиони за дворци, замъци и до скоро за 70% от ТЕЦ ВАРНА- бяхме го забравили старчока, а то "подарили" му два Майбаха като всеки започва от 650 000- вземете му всичко и го пуснете на улицата да продава букетчета- като бабите до спирките за 2/3лв- друго не заслужава ПОЧЕТНИЯТ АЛКОХОЛИЗИРАН РЕЗИЛ!

12

Анонимен

преди 4 седмици

този да си кара остатъка от живота и да си яде парите , май това ще прави , много му дреме за Дпсета и разни фрасета, че се е усетил че няма да е вечен

11

Анонимен

преди 4 седмици

Изглежда притеснен и изгубен. Защо ли ?

10

Анонимен

преди 4 седмици

Всяка криза дава шансове - Терминал 1, Терминал 2.

9

Галя от EmbassyTO

преди 4 седмици

Положението е критично, след като бг бай Дрън е изпълзял от болничната постеля, фъфли нещо, само той си се разбира

8

Анонимен

преди 4 седмици

Доган е доста по-интелигентен човек, опазил етническия мир през 90те, докато пеефски е един груб, безскрупулен, отвратителен мошеник, направил най-големите беди на България, започвайки от фалита на КТБ, Булгартабак, Виваком, Техномаркет и какво ли още не!

7

Анонимен

преди 4 седмици

Дърт римлянин купил си ТЕЦ Варна :)))

6

питам

преди 4 седмици

До кога агата ще се прави на най-великият борец за права и свободи ,след като всички виждат ,че е само един класен бандит , и до кога прокуратура и съд ще го пази вместо да е разследвам от къде му дойдоха милионите !!

5

ППДЕБЕЕЦ

преди 4 седмици

Горе ръцете, евроатлантик! Да запазим Кремък!

4

Евроатлантик

преди 4 седмици

Долу ръцете от Доган! Да запазим Росенец! Пеевски в затвора!