68

Анонимен

преди 4 седмици

Шалом! Шалом! Процесът по ДЕсланявизация и ДЕхристианизация в Укристан върви по план. Юдео-маасонския план е в пълен ход. После не вярвате, че чиифутите като Нарркомана са най-големите наццисти! Идеята - да се прочисти Украйна от бялото православно население и да се засели с хазарските ууроди.

67

Анонимен

преди 4 седмици

Аз знам, че мнозинството там са католици, тоест поляци, не знам защо русофилчетата ги изкарват православни, мейби пропаганда от Кремъл :)))

66

Анонимен

преди 4 седмици

Това е църквата на московската патриаршия.Там няма нито един поп,а само ченгета в раса.

65

Анонимен

преди 4 седмици

Браво!!!

64

Анонимен

преди 4 седмици

това е разкол, какъвто имаше при майдана на костов у нас

63

ПроСоТо

преди 4 седмици

ха ха!...Това вече ми хареса !...Ами укрофашагите да забранят и УКРИЯ,защото и тя-Украйна,Е СВЪРЗАНА С Русия ОТ ВЕКОВЕ !!!!...Аз съм доволен,все пак!..-Оказва се,че има по-голямиИДИОТИ от нас !..

62

Анонимен

преди 4 седмици

на християните ще им става все по-трудно, управляват ни богоборци, но никой не е успял в борбата срещу Бога, когато гонеха монахините от манастира, един от играещите и смеещите се край тях падна на земята и умря, евреите убиха Христос и бяха прогонени и пръснати по целия свят

61

Учете история

преди 4 седмици

"Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии." (Христо Ботев, в. Знаме, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51)

60

Анонимен

преди 4 седмици

А, си оправете заглвието бе рашисти! Истината е, че Украйна забранява УПЦ -МОСКОВСКА Патриаршия. Защото си имат Украйна Православна Църква, която е призната от Вселенската Патриаршия, Кипърската църква, Гръцката и Александрийската Патриаршия. Имаше индикации и други да признаят автокефалията но след заплахите на Мацква те се поотказаха.

59

Мда

преди 4 седмици

Това е църквата на милиардера Патриарх Гундяев,който всички в Русия знаят като шеф на контрабандата с цигари и опиати.

58

Щерев

преди 4 седмици

Като разбра Бог - Путеф иИРКУТСК, СИБИРСКИ ФЕДЕРАЛЕН ОКРЪГ - Чудо! Икона на Владимир Путин, сложена над параклиса в храм в Иркутск пусна сълзи!Жителите на сибирския град се втекоха в храма, за да видят чудото и с надеждата сълзите да са чудотворни, да излекуват случаите на псориазис, син вятър и нощно напикаване.ха ха ха ха ха монголите какво общо имат с православието..ха ха ха

57

Анонимен

преди 4 седмици

Ами свържете я с България, бе! Преди векове сте приели кръщение от православната Византия, но свещениците мисионери, които са били поканени да обикалят земята ви, за да кръщават народа, са били предимно българи.

56

Права беше Ванга

преди 4 седмици

Антихристът Путин ще дойде от Изток,ще донесе войни,страдание и смърт. Тогава ще се появи Владимир,ще го спре ,ще спаси Света от безчетните азиатски орди и ще възроди древна Рус. Киевска Рус!

55

Защо лъщете ???

преди 4 седмици

Защо лъжете ??? Украина не е забранила православната църква, а само тази църква, която се управляваше от руския олигарх Владимир Гундяев, подвизаващ се като "патриарх Кирил" (по произход юдо-хазарин, но не и руснак) ! Де факто в Украина имаше 2 църкви - Украинската православна църква и руската такава на Гундяев ! Гундяев е олигарх, натрупал милиарди рубли от търговия с алкохол и цигари. Гундяев е ГАД, приближен до Путин и враг на България !!!

54

Анонимен

преди 4 седмици

Руските фашисти забраниха и затвориха всички български училища в окупираните територии. Радев какво изпищя по въпроса?

53

Анонимен

преди 4 седмици

А забрана на Еврейската синагога :)))

52

Анонимен

преди 4 седмици

Евроатлантизъм се лее отвсякъде

51

СлаваНаВеликаРусия

преди 4 седмици

Какви ли чудеса не прави кокаина ,пардон Украина. Редно е да свалят християнските кръстове от църквите и да ги заменят са нацистки(свастики).

50

Анонимен

преди 4 седмици

Фашагите укронацисти..... и Европа стои зад тия мекерета...

49

До Щерев

преди 4 седмици

блажев, хубаво е че няма да оставиш поколение...