10

ИВАН

преди 4 седмици

НА ТЕРИТОРИЯТА Е ТАКА!

9

Анонимен

преди 4 седмици

Това преминаване през Български извор е уникално,няма аналог в България.В това село с 50 магазина и сто кръчми пътят минава няколко км през средата. Местните шалвори щъкат като пияни мухи,а джигитите идвам удържат мощните зверове,които "карат".

8

до Фитока

преди 4 седмици

Шофирал е нейния бодигард и шофьор на който Анелия му плаща заплата това достатъчно ли ти е?Защо не му е казала да кара по-бавно?

7

t666

преди 4 седмици

По този път има 2 гробници от години - едната е при с.Български извор, другата при с.Микре. Само се говори и пише, но реално мерки не се взимат никакви !

6

Фитока

преди 4 седмици

Колко минуси за нещо,което е истина безспорна - не е шофирала тя.Не се знае и какво ще покаже автотехническата експертиза кой е причинил катастрофата,защото ако теста за наркотици на бащата е наистина положителен е най-малкото съпричиняване.Ами ако нейния шофьор няма вина колко ли минуса ще ми нацвъкате пак?Дреме след като съм прав.

5

Анонимен

преди 4 седмици

до 4 Работодателя, особено като присъства, е отговорен за служителите си. Да не мислиш, че тая чалгарка си е избрала шофьор дето спазва всички знаци и закони?

4

Фитока

преди 4 седмици

Не разбрах какво общо има Анелия с катастрофата след като не шофирала.Ей много завист заради стандарта и на живот.

3

Анонимен

преди 4 седмици

Детето го е отнесло заради безотговорен баща. Ако е вярно и това за амфетите, дето го пишат, за положителния тест..........

2

Анонимен

преди 4 седмици

В този район всяка скорост над 80 км/ч застрашава вашия и живота на другите участници в движението. Точно там се хвърчи с над 100 км/ч винаги от пияни и дрогирани певачки и всякаква друга из..т

1

Lina

преди 4 седмици

А въпросната р омлянка ча лгарана е запопнала да качва видеа и да обвинява другото семейство.За скоростта на нейната кола.Чал гария