95

BYZANTINE MEGALLOS

преди 4 седмици

Стрелците в БАРА са си БАШ ЕЛЛИНИ --- ПОНТИ..РУСОПОНТИ.....ТОВА СА ЗДРАВЕНЯЦИ ОТ СССР.......КОИ СА ПОНТИТЕ = ЕЛЛИНЪТ МИТРИДАТ ВЕЛИКИ ОСНОВАВА ПОНТИИСКОТО ЦАРСТВО ПРЕДИ 2300 ГОДИНИ.....Първо Османците, после АТАТУРК ЗАКЛА 373 000 ПОНТИ В 1915-1923 ГОДИНИ...А ООН И САЩ, БРИТАНИЯ И ФРАНЦИЯ СЛЕД КРАЯ НА 1 СВЕТ. ВОЙНА ОБЯВИХА ЧЕ ИМА И СЕ СЪЗДАВА РЕПУБЛИКА ПОНТОС ---- ОТ СИНОП ДО БАТУМИ !!..ГРЪЦКА РЕПУБЛИКА ПОНТОС !!..НО ИСЛЯМСКИТЕ ЖИВОТНИ ТУРКОС - УБИХА МИЛИОНИ ПОНТИ, И НАПРАВИХА ПОНТИИСКИЯ ГЕНОЦИД !

94

но ето

преди 4 седмици

До ДаКастрирамеСулюПасиимат си Професор Каламарис :)

93

ДаКастрирамеСулюПаси

преди 4 седмици

Гърците много други неща си нямат. Нямат си Асфалт паша, нямат си кирчовци, кокорчовци, тагаревци, гномове.Нямат си лайноеди като Ал Фашагата и Сулю Паси.Нямат и злокачествени тумори за изрязване като Шишо (мистър Магнитски).Абе много са зян.

92

Йокин

преди 4 седмици

Zaтуй са там наш'те де!!!

91

Анонимен

преди 4 седмици

Браво на гръцките охранители!

90

Анонимен

преди 4 седмици

ВСИЧКИ МЕДИИ ПРЕКРИВАТ ЕДНО ИМЕ ,КОЕТО СЕ СМЯТА ,ЧЕ ВЛАДЕЕ БЪЛГАРИЯ И СВЕТА И Е КАРА ТАКА ОТ 93 ГОДИНА. КАЗВАЙТЕ ИМЕНА И ПОКАЗВАЙТЕ АКТУАЛНИ СНИМКИ.РАНО ИЛИ КЪСНО И ПОСЛИДНИЯ СЕЛЯНИН ЩЕ РАЗБЕРЕ ОТ КЪДЕ НИ ИДВАТ ПРОБЛЕМИТЕ В МУТРЕНСКАТА НИ ДЪРЖАВА.

89

аааа 2

преди 4 седмици

у БГ няма свободия направо няма държава ! в Гърция поне има държава ....

88

до 87

преди 4 седмици

До Анонимене то у БГ няма мафиотски и политически убийства налЕ ....*** !

87

Петрослав Петров

преди 4 седмици

Поздравления за Професор Йоаким Каламарис, един достоен човек!!!!!)

86

Анонимен

преди 4 седмици

Да ве да! На прима виста се сещам за няколко политически и мафиотски убийства в Гърция само за последните години!

85

Анонимен

преди 4 седмици

Идеалист или се прави на наивник? Надявал се да се оправят нещата в БГ? И как ще стане? Чрез православната вяра? Тукашните мафиоти зарибиха църквата, подариха нови храмове, ремонти, луксозни коли и часовници...Най-големите крадци станаха архонти, почетни граждани за "пример" на простолюдието. Прането на пари си намира нови перачници, разширява се географията към съседни страни, но не заради православието.

84

до 84

преди 4 седмици

освен че са про2сти са и мързеливи .....и завистливи и злобни има много ! и интриганти ...

83

до 79

преди 4 седмици

До Довиждане Мафиякато цяло българският " народ " е яко про2ст и не разбира какво се случв аи си заслужава съдбата напълно ....

82

анти робът

преди 4 седмици

До ;) 80 - значи имат повече какво да предложат на "робите", щом ходят там да робуват, ние какво предлагаме на бизнеса? на хората? здравеопазване ли, сигурност ли, що ли... предлагаме Тикви и Прасчовци с чекмеджета, пачки, рекет...

81

Анонимен

преди 4 седмици

В нашата държава само ДДС да плащаш, пак и е много. Обмислям съвсем скоро да си произвеждам всичко включително и ток за електричка. Освен ДДС в редки случай, друго нищо.

80

Анонимен

преди 4 седмици

Като имате такива закони, тези *** защо ги изпонапускахте от ареста до един? Що не са с постоянна мярка и не бъдат съдени тежко?

79

;)

преди 4 седмици

В Гърция нямате нищо освен природа и история . Чакате "робите" да ви работят и богатите да "снасят" . Чий го дириш при "нотариусите" !?

78

Довиждане Мафия

преди 4 седмици

България е съспана и смазана страна в материално и морално отношение. Това се случва последните 700 години някъде... Гърция има малко повече "късмет" и "много малко" повече подкрепа от "началството". Въпреки това и България и Гърция са уникални страни. Да там има закони и либеразицията не ги е засегнала така жестоко като при нас. Там не са имали преход и трусове. Там не е имало режими ... Не може всички българи да бъдем слагани под един знаменател. Аз не съм съгласен.

77

007

преди 4 седмици

Да ви имам законите. *** стреляли в заведение пълно с жени и деца, а вие ги пускате от ареста след 3 дена.

76

uha

преди 4 седмици

До И Барба Ганьос нямат, Ние си имаме визуален министър Бай ***. Баш по туръзЪна, Дялан камък, на всяко гърне мюродия - Ефтен Милошев. *** къф мустак, *** изказ! Сал дето няма да му дадат Солунската митница, завалла...