177

Анонимен

преди 4 седмици

До Никога не е бил КОЛКО СИ ПРАВ. И АЗ НИКОГА НЕ СЪМ ОЧАКВАЛ ЧЕ РУСИЯ Е ТОЛКОВА ЗЛЕ. А ТЯ СИГУРНО Е ОЩЕ ПО ЗЛЕ. ВИДЯХМЕ ЕДВА ЕДНА ПРАШИНКА ОТ ДЕЙСТВИТЕЛНОСТА. ПОТРЕСАВАЩА МИЗЕРИЯ И НЕГРАМОТНОСТ. ЗА ДРУГОТО ПРОСТИТУЦИЯ АЛКОХОЛИЗЪМ НАРКОМАНИЯ ПРЕСТЪПНОСТ НЯМА ДА ПИША.

176

Анонимен

преди 4 седмици

кво се е ухилил докато праща русначета на жертвоприношение

175

Смешник

преди 4 седмици

Киев не е в позиция да определя условията за преговори Най много да ядосат Путин и капитулацията на фашисткия режим в Киев да настъпи по бързо

174

Панта

преди 4 седмици

Вижте кои са русофоби. Същите които пискат срещу пилона с българското знаме на Рожен. Срещу леденото хоро. Срещу народните хора. Трябва страшно много да мразиш Родината си, за да мразиш страната която те е освободила от геноцид. Русия която не е позволила на два пъти, Родината ти да бъде раздробена от новите ни, евроатлантически "приятели". Която е късала от недоимъка си след ВСВ, за да даде хляб на братята, страдащи от 3 годишна суша.

173

Никога не е бил

преди 4 седмици

Джуджето и империята на злото! Не съм очаквал руснаците да са тошкова зле някакво стадо с липса на интроспекция или ретроспекция и дп там

172

Анонимен

преди 4 седмици

Руският политик Григорий Явлинский беше политик преди 30 години по времето на ЕБН-алкохолика. Сега е кръгла О.

171

Анонимен

преди 4 седмици

Зеленски търси всякакви начини да спечели поне нещо, и това е правилно. Нахлуването в Курска област можеше да е верния ход. Явно разчиташе руснаците да си прехвърлят войските от Донбас към Курск. Ама в Русия не му се вързаха. И пак продължава избиване на хора и от двете страни. Време е Украйна да се предаде, щото вече е изпробвала всичко.

170

Анонимен

преди 4 седмици

Първи нападаш, те ти отвръщат и накрая търсиш отмъщение... :)) Типично злобно малко човеченце с коплекс за малоценност :))

169

post-truth

преди 4 седмици

да бе, знаем, че зеления иска мир. той така искаше да подпише Мински споразумения 2, Истанбулски споразумения 2 и т.н. и протакаше колкото да получи още военна помощ. така слушахме и как няма техника за 14 бригади, и седмица след това 8 влязоха в РФ, за да "подсилят преговорната позиция" на "президента на мира v.2.0" (първия беше Потрошенко).

168

АсамблеяЗнаме намира

преди 4 седмици

руснаците - най-миролюбивата нация. От първият ден на сво *** иска мир, но украинците се инатят!

167

ти да видиш

преди 4 седмици

Някак си много "случайно" стечение на обстоятелствата,аха аха да седнат на преговори,изведнъж бойното поле се прехвърля на съвсем друго място,"не планирано",просто се случи преди опитите за преговори......

166

Ром"с

преди 4 седмици

статията означава самоедно-страх от Русия за да не вземе да воюва както си трябва и на Украйна да им се види "горно-нанадолнище" това влизане в Курска област.Украинците унищожиха 3 моста вече в Курска област,а руснаците един мост не искат на Днепър да унищожат.Работа става напечена в световен мащаб и това няма да е както в киното ,ние сме от правилната страна (коя правилната ?) и ние ще оцелеем.Това не го ли го разбират бг гринговците ?

165

Анонимен

преди 4 седмици

По- просто същество от българският русофил на земята не се е раждал!

164

Вижте снимката!

преди 4 седмици

Огледайте подробно физиономията на Владимир Путин! Тесни, присвити очи, изпъкнали скули, тесни устни - типични черти на Монголоид! Там някъде назад във времето някой от Златната орда е поставил Родоначалието му!

163

Анонимен

преди 4 седмици

Радев защо не говори вчера за мир

162

Факт

преди 4 седмици

Русия прабва дани отърве от фашистите в Украйна, иначе ни чакат тежки времена.

161

Анонимен

преди 4 седмици

Отмъщава на руснаците

160

Анонимен

преди 4 седмици

Супер, това беше целта на украинците. Да немогат да договорят нещо с тръмп. Сега ще продължат да *** руските фашисти

159

Хи хи до 217

преди 4 седмици

Да живее Путин, най големият враг на Русия !

158

Анонимен

преди 4 седмици

Най-големия враг на Русия е Путин. Факт!