35

Анонимен

преди 1 месец

На църква не стъпвам и с религиите приключвам окончателно.

34

Анонимен

преди 1 месец

То Русия до 89та изнесе де що ценно има по наши земи. Опоскаха ни като сусам от геврек.

33

Анонимен

преди 1 месец

В НАЧАЛОТО НА ДЕМОКРАЦИЯТА РАБОТИХ С ЖЕНА ЕКСТРАСЕНС. РАЗКАЗВАЛА МИ Е КАК ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ СА Я ВОДЕЛИ ПО ОБЕКТИ СЪС СТАРИНКИ. ВСИЧКО ЦЕННО Е ИЗНЕСЕНО ОТДАВНА ОТ БЪЛГАРИЯ А СЪЩИТЕ ЗА КОИТО ПИША СА МИЛИОНЕРИ. А ВИЕ ИМ ЦЕЛУВАЙТЕ НА ОНИЯ С РАСАТА МРЪСНИТЕ РЪЦЕ И МИ ПИШЕТЕ МИНУСИ.

32

Българина

преди 1 месец

От кога съм задължен да вярвам в бог?

31

Анонимен

преди 1 месец

ТУЙ НЕЩО БЕЗ ВЪТРЕШЕН ЧОВЕК НЯМА КАК ДА СЕ СЛУЧИ. СВЕЩЕНИК ПОП ИЛИ СЛУЖИТЕЛ. НЕ СЕ ИЗНЕНАДВАЙТЕ ВСИЧКИ С РАСА СА ХОРА СЛОЖЕНИ ТАМ ПРОВЕРЕНИ И ОБУЧЕНИ ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ. БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЯ. А ВСИЧКИ ЦЕННИ ИКОНИ И ЦЪРКОВНА УТВАР ОТДАВНА НЕ СА В ХРАМОВЕТЕ - ЗАМЕНЕНИ СА С МЕНТЕТА. ГОВОРИЛ СЪМ С ХОРА ОТ ....... МАНАСТИР.

30

Анонимен

преди 1 месец

За археологическите реликви разбирам да го задържат, но откога е незаконно да държиш в дома си кокаляци? Само защото някакъв калугер, Герасим ли е, какъв ли е, е казал, че било кощунство. Кощунство е БПЦ, най-големият собственик на недвижими имоти, да не е платил и стотинка данъци за 35 години.

29

Анонимен

преди 1 месец

Линда е друга работа, упражнява се за да реже на живо вкъщи. Поне няма да копае гробове, но може да дари отрязаните мощи на последователите.

28

Анонимен

преди 1 месец

Възраждане да кажат нещо по въпроса? Този е роднина на шефа им.

27

Некромани

преди 1 месец

Църквата и поповете са по-големи сатанисти, от набеждаваните за такива. Ако археолози копаят, учени изучават, това е ерес. Защото ще им изскочи 20-вековната измама. Оставете хората да почиват в мир и погребете костите.

26

бла-бла

преди 1 месец

Тоя не е контрабандист, а направо психопат. Кокали в мазето, сценарий за филм на ужасите.

25

Анонимен

преди 1 месец

това е на Костадин Костадинов втори братовчед.

24

Анонимен

преди 1 месец

В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКИ КРАДАТ - КАТО ЗАПОЧНЕТЕ ОТ НАЙ ВИСОКО НИВО ДА КРАЯ. КРАДЕ И ЛЪЖЕ. ЛОШ ЧОВЕШКИ МАТРИЯЛ. МНОГО ЛОШ. ТОВА ВИ Е НАСЛЕДСТВОТО ОТ МОСКОВСКИЯ КОМУНИЗЪМ.

23

Анонимен

преди 1 месец

Еееххх, ако можеше да се споменат в статията Медведев и Путин.... или Ленин и Сталин....

22

А Линда Канадска

преди 1 месец

Кастрира Котки в Манастър и дори се пуска сама по социалните мрежи - предполагам е много БогоУгодно - Кастрацията, дори и да е на Котки, а не на хора!

21

Анонимен

преди 1 месец

Защо някой ще иска да си купува части от трyпове? И защо изобщо в църквите държат части от трyпове?!? Нямат ли уважение към починалите?!? Като лешoяди ги разкъсват и ги разнясят насам-натам с оправданието, че е нещо свято! А всъщност си е просто гавpa с трyп! В Библията пише ли някъде да се гаврят така с мъртвите тела на светците?!?

20

Анонимен

преди 1 месец

Значи друг да продава лъжи е кощунство, а те ако ги предлагат и обират наивници е праведно. Това са всички религии, а уж вече не сме в мрачните векове.

19

Анонимен

преди 1 месец

Мощи на светци? С други думи някой си някога е разкопал запуснат гроб и си е написал етикетчета върху кокалите? То по тая логика ако се спрем само на Йоан Кръстител - той има поне 10 000 пръста. Октопод ли е бил, ама с пръсти? И как ще се докаже, че тия кокали са именно на етикетчето? ДНК тест? Защото аз поне не познавам адекватен човек, който да каже "абе там пра-пра...x320 дядо ми беше Великомъченик Понте?? С телефон от заложна къща снимано? Кой е тоя Понте?!? Какво пише бе, мама ви крадлива?

18

Анонимен

преди 1 месец

Доколко става дума за мощи или е чиста измама за лековерници. Като самите религии. Как ще се докаже, че това са изровени кости на несъществуващи личности?

17

Анонимен

преди 1 месец

Намирисва на некрофилия

16

Сви Светци, Сви Мощи

преди 1 месец

Кви Богове, Кви Религии - 21век е и Единственият Останал Бог - е Парата на Религияга - Капитализъм! Дори К0мундетата в Китай - станаха най-крупните и големи Капиталисти на Планетата!!