164

Анонимен

преди 1 месец

Аз имам обяснение-Украйна окончателно погива и е получила инструкции да напада, пък каквото сабя покаже. Но защо тормозят мирна Беларус, все пак?----Тая мирна Беларус от територията на която нахлуха руските пълчища, на които само некадърността на руското командване не им позволи да влязат в Киев? Ами сигурно не вярват на Луакшенко и го смятат за слуга на Путин, и очакват от него всякаква подлост.

163

Анонимен

преди 1 месец

И ако не знаете, Украйна се топорчи на Беларус. Самолети и дронове редовно нарушават въздушното пространство. Аз имам обяснение-Украйна окончателно погива и е получила инструкции да напада, пък каквото сабя покаже. Но защо тормозят мирна Беларус, все пак? Да видим.

162

...

преди 1 месец

Целта е да се отклонят украински сили на тая граница и да се отслаби фронта с Русия. Евтино изпълнение.

161

Лукавият

преди 1 месец

Лошо им се пише на укрите.Най боеспособните беларуски части са на границата.Само чакат заповед на Лукашенко и ще се втурнат към Киев.От границата до Киев е има няма 50 км.За ден два ще са Естествено преди това трябва да заиграе артилерията и след това беларуските танкове да направят танков скок към Киев.

160

Анонимен

преди 1 месец

Има документален в ютюб за Лукашенко Бивш негов телохранител , избягал отдавна в Германия разказва как по поръчка на Лукашенко през 90 те са отвлекли и убили лидера на опозицията тогава и Лукашенко е станал президент Лукашенко като близкия си приятел Путин също диктатор -убиец

159

Анонимен

преди 1 месец

До 178. По ясно,не можеше ли да се изразиш?-:) Не се чуди що ти климат минуси!-:)

158

Анонимен

преди 1 месец

Всичко, което излиза от комунисти, нашите *** го приемат за светия граал. Казал нещо лукавия и е закон за русоробите. Какви 120 000 армия на границата с Беларус, да седят и да дремят, при положение, че на другата им граница има война, която губят. Те общо 120 000 не могат да съберат. Лукавия търси някакви поводи да се намеси, но не му се получава, засега. Лошото е, че ако Беларус нападне, нато няма да стои и да гледа и стана тя 3 та световна.

157

Някой си

преди 1 месец

Добър " ход" на Евреина НЕЗАКОНИК! Да разположиш армия,по голяма от тази на противника срещу границите му!-:) Евреите,то нали бяха на стъпка пред другите!-:) Само че едва ли е Пресметнал,че се Изправя Срещу Редовна армия! Мъже които са учили Едно и също 2 години! Беларус Не допусна Бел в територията си до сега от Украйна! И беше свалено " всичко" още преди да пресече границата на Беларус! Тези са на " Ти" с днешните БЕЛ!-:) И още нещо! Беларус може да Мобилизира,до 1 милион и 500 хиляди войници

156

До 178

преди 1 месец

Заема се робеж за отбрана и се вкопават, освен това това е един много добър коридор за една 500 хилядна армия...

155

До 175

преди 1 месец

Ние защото нямаме проблем с точно същите неща. На колко години са водопроводите, да ти кажа, че доста надхвърлят 60-70 години! За ЖП транспорта няма какво да говорим, като от София до Варна се стига за 15 часа, резил.

154

ГЛУСПОСТИ

преди 1 месец

Няма как Украйна да има 120-хилядна войска на границата с Беларус, това е абсурдно. Няма и как да воюва с двете страни едновременно, все пак воюва с една от най-мощните военни сили в света, няма как да си позволи война с още една страна. Явно целта е друга, Путин започна да е притиснат и иска да ударят от Беларус, а и трябва да имат някакво глупаво оправдание пред своя народ, както и президента на Беларус ще има глупаво оправдание пред своя народ, че е пратил съгражданите си на смърт.

153

Анонимен

преди 1 месец

120 ХИЛЯДИ. ХАХАХАХАХАХАХА. ДВЕ БОМБИЧКИ И ЩЕ НАТОРЯТ ЗЕМЯТА.

152

Анонимен

преди 1 месец

ПЪТНИК. НА ТОА ЦЕЛИЯ НАРОД ЕМИГРИРА НА ЗАПАД. ТО Е ОСТАНАХА ХОРА В БЕЛАРУС БРЕ. НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ЖИВЕЕ В ДИКТАТОРСКА СТРАНА.

151

Бай Тодор

преди 1 месец

И този се оправдава с външния враг, за вътрешните си проблеми.

150

Подкрепям и

преди 1 месец

Удар с тактически ядрени глави

149

Удар от Беларус

преди 1 месец

Ще дойде добре

148

1

преди 1 месец

Руският колос с глинени крака ще се срине.

147

Анонимен

преди 1 месец

Ристу е такава абна kAпейка, че даже внимание не трябва да му обръщате

146

Анонимен

преди 1 месец

До 155 Ристу неграмотният. имало глад" - мда... глад не е имало - само купонна система за по-здравословно хранене))))Купонната с-*** е при комунизъма бе см.отльо.

145

G.I. Joe

преди 1 месец

Лукашенко трябва да бъде бит с тояга. Голяма гад.