36

Това е безумие!

преди 1 месец

Защо, бе, хора?Защо са ви такива грандоманщини и помпозности?Себеподобните си (по маниер и ценностна система!) ли впечатлявате?

35

Мишок, не Вълк

преди 1 месец

Наименованието на яхтата съвпада с държанието на собственика и. От Румен вълка, стана Румен мишока. Едни 70-80 милиона лева ще успеят да съберат включително и с неговото недвижимо имущество. Но едни 50 милиона са отишли в джоба на бат Ахмед Догананина от там как ще се съберат е под въпрос. Все пак Мавродиеката е лапнал поне едни бързи 15 милиона лева ако комисионната е 10% в повечето случай за необезпечени кредити на схема искат банкерите поне 20% комисиона с посредници 30%.

34

Лили

преди 1 месец

Ммм, апетитно парче!

33

Ще му хванат куйрука

преди 1 месец

Вълка спешно продава яхтата си за 7 млн. евро! Луксозният плавателен съд е заплашен от конфискация заради разследването срещу Румен Гайтански

32

ЕС чака ОСЪДЕНИ!!!!!

преди 1 месец

Дано Румен Гаетански -Вълка да е първия ОСЪДЕН за кражба на милиони от българския народ!

31

Искаме ОСЪДЕНИ!!!

преди 1 месец

Вие оставете обвинените! Искаме ОСЪДЕНИ за измама на ББР и присвояване на сума в огромни размери от ББР, която се финансира от Бюджета и съответно от нашете данъци!!

30

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен (14) Ти или си много глОпав и хипер глОпав. Какво жалиш?! Българи щели да развият бизнес?!?! Не си добре с главата!! Всяка година влизат милиарди еврофондове и ВСИЧКО се краде по схема!! И това го правят така наречените булгарише бизнИсмИени.Всички бухате са КРАДЦИ и СХЕМАДЖИИ. Спрат ли еврофондовете и ЗАКРИВАМЕ държавата.

29

Анонимен

преди 1 месец

Вълка си купи яхта за 10 милиона евро още през далечната 2009та. Това за 1 милион не е яхта!! За такива пари си купуваш ЛОДКА но не и яхта. Пишете пълни глупости. А че Вълка е далавераджия и крадец няма спор.

28

Анонимен

преди 1 месец

Вълчо си купил яхта за 1 000 000 евро - да се разхожда в Средиземно море- браво Вълчо напомняш ми на Руските олигарси- ах да забравих, че си рожба на Кремъл!- искаме и ние като теб!

27

ПАРИТЕ ИМА ЛИ ГИ

преди 1 месец

НЯКЪДЕ, ИЛИ ОТДАВНА ГИ НЯМА ?

26

анонимен

преди 1 месец

За да получи 150 милиона без покритие, Вълкът е нахранил с по милион няколко хищни вълчета. Съмнително е защо прокурорката която прекрати делото поради липса на престъпление пак получи делото. Или и тя е от гладните вълчета. На входа на банката поше ела вълчо изяш ме.

25

Бонго Бонго

преди 1 месец

Забелязвам само прякори.Вълка, черепа,простото, чорапа интелигентни хора.Срамно е господа срамно е да имате прякори. Имате пари бизнеси и е много срамно...

24

Анонимен

преди 1 месец

Идат избори, явоно почнаха да рекетират големите "играчи".

23

ъъъъ

преди 1 месец

а осъдени ше има ли или само прах вдигаме

22

демек оправдани посл

преди 1 месец

Поне още трима обвиняеми по кредитната афера "Вълка"

21

Анонимен

преди 1 месец

Ще стане мазало ... Очаквайте редица нападения, палежи и побой.

20

Анонимен

преди 1 месец

Ето как се подрежда американската линия-перачи на милиардите на Байдън и син и Фащ...

19

THE BEST

преди 1 месец

Другите трима обвиняеми да ги позная ли - Прасчо, Мечо Пух и Червената шапчица.....

18

Анонимен

преди 1 месец

Вълчо, минавам да ти кажа, че и аз харесвам къщи тип- дворци на пъпа на София, много харесвам и колите ти- обаче ще трябва да споделиш като как така стана от *** шофьор- едър милионер- ах да с помощщта на Белия дом - значи си американско олигахче- пази се че нещо американските олигаси често се самоубиват - пази се Вълчо!

17

Анонимен

преди 1 месец

14- а аз си мислех че Вълчо се хвърлил сам на лешоядите решил да стане Кремълско олигархче- ами те обраха народа - а га от ЕК обявиха, че БГ е приета в чакалнята на Еврозоната- юмрука на Баджанак Путинов се навири и е те тия олигарсите на Кремъл плащаха ония опикани протести, а после направиха 28% инфлация и 3.90лв литър дизел, а при лошите от ГЕРБ инфлация 0.6%- справка- ФУЕЛО и НСИ калкулатор инфлация!