62

ароматния пръч

преди 1 месец

Промяна е когато сменя жената,поне в началото.

61

Как беше

преди 1 месец

"не е важна България, важна е Украйна". независим ли? този чов ечец ли бъркаше с клечки в мозъците на децата ни. караше децата да седят по 8 часа с па р ца ли на устата. караше де ца та да х ра чат в пликчета. "независим бил?". Записи Радостин Василев: "Е Лайен ще помогне", "Понеже Габриел се разплакала, да я направим премиер", "пък после по островчетата ха ха".

60

Денко Сапунчето

преди 1 месец

Спукване на главен водопровод е наводнил целия център на Монреал (Канада). Вече 4-ти ден не могат да отстранят повредата. От някои сгради се евакуират хора. Този водопровод е изграден през далечната 1985 г. и от тогава не е ремонтиран. В канада и сащ не се заделят пари за планови ремонти. Капитала само знае да смуче. В сащ освен с водопроводите имат проблеми с ЖП линиите. Всяка седмица има средно по 2 ЖП аварии свързани с неподържането на инфраструктурата, както и с пияни и дрогирани машинисти и шофьори, пресичащи прелезите. Ееббааатии и западните кл0аки!!!!

59

Анонимен

преди 1 месец

Съгласили се на "надпратиен" кандидат, готов да обслужва посолството им.

58

Анонимен

преди 1 месец

Време е за Възраждане!

57

Fucking hell

преди 1 месец

Купуваш една къща на село, купуваш една крава . Тя ще ти носи минимум 20 литра на ден . Учиш се да правиш сирене и спираш да хленчиш като недоклецана руска шл.юх.а . Няма нужда да слушаме всеки ден за туй че си куха лейка и как си купил фалшиво сирене и как Европа гей парадите и сорос им виновни. Писна ни от руски женчовци

56

Анонимен

преди 1 месец

92 Пропусна " Американофил"! Дали е съзнателно,ти сам си знаеш!-:)

55

Анонимен

преди 1 месец

Тоя набеден " академик", Дай Боже след изборите,да Не чуем повече за него.Тоеа "Опеле,много му Хареса " Трибуната "!!!

54

Курския Мост

преди 1 месец

Някой знае ли дали Украйна превзе вече Москва? Украинските герои напъват мъжки. Кадировците бягат панически. Химарсите ги уплашиха.

53

Успех на Възраждане!

преди 1 месец

Възраждане са крайната партия, която може да бъде балансьор за Сглобка 2, така че нека им пожелаем успех на следващите избори и да вземат много проценти. За да я има Сглобката. Успех Коце! Успех Цомчо!

52

Европаветник

преди 1 месец

MOЧА се търкаля в кepeча. Русофилите не можаха да го защитят, както не можаха да защитят и руският град Суджа. На думи иначе са големи.

51

Анонимен

преди 1 месец

Аматьорите от ПеПеДеБе осакатиха Конституцията. Застрашават ежедневно националната сигурност и продължават на настъпват мотиkaта.

50

Възмутен

преди 1 месец

Тези така и не могат да излязат от шизофренията си. Значи непартиен премиер, ама да приема приоритетите на ТЯХНАТА партия.

49

Реалист

преди 1 месец

В България няма такъв! Все ще е зависим, дори и неявно, щом е стигнал до такъв пост.

48

Анонимен

преди 1 месец

Отиваме на предсрочни избори и ПП днес решават, че премиерът може да е надпартиен. Тея или не са разбрали, че са закъснели с поне месец или са подранили с три. Може и да са на здрави наркотици. Като се замисля последното е най-смисленото.

47

Анонимен

преди 1 месец

Изборът на българите този път ще е Възраждане!

46

ВЪПРОС

преди 1 месец

Защо ПП си мислят със сигурност че ще имат Присъствие в следващото Народно Събрание ?

45

Анонимен

преди 1 месец

Няма как да си непартиен пък си припознал идеите на партията. Това в последния трактат на изписването. Няма желязно дърво. Абе наркомани ли пишат тия глупости?

44

Замислих се

преди 1 месец

Сега къде ще търсят място за Бойко Рашков? Горкичкият!

43

Анонимен

преди 1 месец

Ей сурикат ти и цялата ви шайка пак ли ще се курдисате на яслата.Марш на.......