39

Анонимен

преди 1 месец

ДАНО ДА СА ДЕСЕТ , НО ДА ГОВОРЯТ ДОБРЕ БЪЛГАРСКИ

38

Българският МЕНТОР

преди 1 месец

Всичко може, всичко знае Ицето!От чушки, зеле...и т.н., до каквото се сетите в България и по света! НЕма празно! Само кинти да падат😀

37

Коки

преди 1 месец

За тазгодишната олимпиада похарчиха 100 млн. Лв., колко ли ще се похарчат за следващата? И колко ли спорни деятели са наточили зъби да лапат?

36

само да попитам

преди 1 месец

браво ИЦО алабализми и празни приказки говориш както обикновено след 4 г. не се знае знае ли се!!!!...а много-бройните потребители на твоя работодател КАУФЛАНД дали осъзнават дали и те са убедени че ги правят на Б-алъци със цените където видите ли били сензационно ниски?!?!?...по пазари и малки магазини храни и варива са с по 2 до 5 лева по евтини от "сензационно ниските" цени и те са задължени с ваучери да пазаруват в кауфланд...търг.вериги правят изкуствено високо инфлациявта като дикт.цените

35

Анонимен

преди 1 месец

Абе тарикат селски,върви си прави пачките при търговските вериги и хазартният бизнес и не се прави на на нещо което никога Не бил,Не си и Няма да бъдеш-Българин милеещ за България!!!!

34

Анонимен

преди 1 месец

Дърт кюрд със сини очи ментосва за пари :)))

33

Бау

преди 1 месец

Ас футбола кво стана, бе, Камачо!2 На европейско кога ще ходите? Да е борба, да викнете некой от Дагестан да ви представи, а то- футбол! Може ли да поканете някак си Уганда да играе а България на някое европейско по футбол! Този почин е отличен! Няма нужда да се равива спорт! Просто Асен Василев да даде пари на федерациите, те ще си наемат медалисти от топлите страни и бивш СССР!

32

Анонимен

преди 1 месец

Дърт кюрд със сини очи ментосва за пари 🇻🇳🤣🇹🇷

31

Анонимен

преди 1 месец

Кауфланд явно е прекратил договора за реклама с мангалето,досега ни храни с *качествени*продукти,сега ще ни храни с патриотизъм!

30

Анонимен

преди 1 месец

Колко млади подтикна към хазарта ве кавал , колко футболиста направи.Ходи си поръси главата с пепел

29

Анонимен

преди 1 месец

До 19 Викаш при бай Тошо спортистите бяха обгрижвани дотолкова, че после станаха мутри. Верно ли искаш това да се повтори?

28

Анонимен

преди 1 месец

Кюрда да си гледа лютениците отдавна е приключил със спорта.

27

Анонимен

преди 1 месец

Kюрдът нещо е позабравил своите думи"България ли?България нищи не ми е дала.България какво ми е дала на мен,нищо,няма да се върна там"Та аз ли съм слабопаметен,или вари го печи го kюрдъ си остава kюрд?

26

Анонимен

преди 1 месец

за стефка и целия *** това беше - Срамота и Извращение ! даже си мисля ,че са платили на стефка ,та украинката уж подобри рекорда - това е Пълна Лъжа -Ала бала с метъра. А боксьорката ни дето я оставиха да се бие с мъж -Отвратително ,ала Парички вземат покрай нея -стефки,треньори и тн "куфари" в Париж .

25

Анонимен

преди 1 месец

Ицко изгърмя ли бонуса в уинбета

24

Анонимен

преди 1 месец

Ние от България може и да имаме.. ама ти какъв си в цялата работа, че не мие ясно? Беше в САЩ, после в Испания. Каква е България за теб?

23

Евразин Алахакбаров

преди 1 месец

До Анонимен21 имайки предвид , че македонците са ти написали азбуката е изключително неуместно да говориш за пазаруване

22

Домбил Бомбасов

преди 1 месец

До Анонимен18 сигурно има неква причина рекламите да са с него, а не с мене и тебе, инж. балкански

21

Анонимен

преди 1 месец

Да правим премията за злато милион евро и да отиваме да напазаруваме"българи"от Кения,Етиопия Уганда,Ботсвана и прочие цветни дестинации,тогава можем и да се похвалим с 20 медала и да бръмчим,че тия възчернички"нашенци"са носители на българщината по света!

20

IQ 3.14

преди 1 месец

по млеко с ориз, борчове, домашно насилие, прозточор, серсемлък, крадене и шкембе чорбасъ медалите са ни в кърпа вързани