76

K

преди 1 месец

Не,ти си вълк с миша опашка

75

Заяц

преди 1 месец

Значи Джери да се крие. Хората казват ако си на високо не режи. Ако си в низините не строи. И кво остана за нас? Да си правим каквото си поискаме...

74

Айляк

преди 1 месец

Простичко е. Меди урежда този кредит на Гайтански. Идва време, когато Меди и Шиши се хващат за гушите, заради 100 млн. лв. Шиши наклепва Вълка за кредита, защото знае, че от тези 148 млн. Меди получава 30 млн.лв. , за да си погаси дълговете на ТЕЦ-Варна. От своя страна Медито пък иска имунитетчето на Шиши, във връзка с аферата КТБ, за която със сигурност има компромати. За нас остават пуканките. А този на снимката не е мишок, цел плъх е...

73

Анонимен

преди 1 месец

Ни си мишок а плъх,крадец ,мушеник

72

Бонго Бонго

преди 1 месец

Аууууууууууууууу Ха ха ха

71

емо

преди 1 месец

престъпно капиталистическо общество - престъпниците са навсякъде: в бизнеса; в управлението; в прокуратурата и т.н., а свестните хора в това общество ги считат за луди /по Ботев/.

70

Ивайла Бакалова

преди 1 месец

С този грозен червен чичко съм играла на джобен тенис.

69

Малкия дявол :)

преди 1 месец

Нещо актуална снимка? Че не знаем как изглежда сега. С рога ли е или ги е свалил :)

68

Анонимен

преди 1 месец

Вълка е играч. Кефи ме. Църкат тука срещу него.

67

Анонимен

преди 1 месец

Чиновника си клинчи в работно време, какво като е дошъл вълка, ако ще и крипто-кралицата да дойде все тая.

66

алооо

преди 1 месец

абе до кога държавата ше се съобразява с вълци , черепи , брендовци и подобни доказани многократно престъпници ?! в затвора и да хвърлят ключа или при тракториста

65

Анонимен

преди 1 месец

От 20г все една и съща снимка му търкаляте. Покажете го, да го видят хората СЕГА, в цялата му "красота и блясък"...

64

Анонимен

преди 1 месец

Нямате ли актуална снимка, защото въпросният Вълк е вече на 67 години.

63

Интерпол

преди 1 месец

"Гайтански пред адвоката си: " не съм мишок и прасе като контрабандиста Бойко Методиев Борисов за да се крия в задните части на Пеевски, откъдето съм се пръкнал, защото не ме е раждала майка "

62

Анонимен

преди 1 месец

не е мишок, а какъв е като се е захванал със Стоян-Противния и серДоган? Алчен плъх?

61

Анонимен

преди 1 месец

до 17 Моята къща е боядисана в същия розов цвят. защо не? Красиво е и в много средиземноморски стил. Изглежда си свикнал само със сивото на панела.По същество - със сигурност ще бъде трудно дори да му се формулира обвинение, колкото и да не ни харесва

60

Анонимен

преди 1 месец

Изпуснала съм да платя данък за наследствен имот 180лв- общината ме дава на ЧСИ и платих 1600лв- няма мърдане- блокираха ми пенсия- това е за 180лв- значи има как!

59

Анализ

преди 1 месец

Ха ха ха! Тъй като САЙТЪТ Е ПРОРУСКИ И МНОГО ЗАЩИТАВАТ ГАЙТАНСКИ, СТАВА МИ НАПЪЛНО ЯСНО, ЧЕ ПАРИТЕ СА ОТИШЛИ НА ИЗТОК, ДАНО ИМ ПРИСЕДНЕ!!!

58

Анонимен

преди 1 месец

На прокуратурата силите й стигат до размахване на бухалката, заповеди за арест и дотам. Да събере доказателства за съда хич я няма. В съдилищата обвиненията падат едно след друго и накрая следва освобождаване на задържаните поради липса на доказателства за извършено престъпление. Върнете се 3 г. назад, когато при всяка изява на Гешев той говореше за обвинения в 19 престъпления Божков. Колко от тях вече отпаднаха? Божков в панделата ли е? По този път ще мине и Вълка. Ще му върнат и колите!

57

До 57

преди 1 месец

Не знам до кога пишеш, но не съм ти колега. ЯСНО Е, ЧЕ ВСИЧКИ СА В КЮПА, НО ЗАЩО СА ВЪРНАЛИ ГАЙТАНСКИ СЛЕД КАТО САМ Е ОТИШЪЛ? МОЖЕ БИ ЩЕ ЧАКАТ ДА ЗАЛОВЯТ И МАВРУДИЕВ, ЗА ДА ИМА ЦЯЛОСТНО ОБВИНЕНИЕ?! ХА ХА ХА. А ТОЗИ, КОЙТО НЕ ВРЪЩАЛ - ЧИСТ КАТО СЪЛЗА?! ХА ХА ХА.