63

позор

преди 1 месец

Ето това представляват всички американски ценности. Тези, които врещят в подкрепа на САЩ, ЕС и Украйна, видяхте ли какви д 0лни дж 3ндъри сте. Крещите и се пънете за "велика" Америка и Украйна, а те искат да правят вас и децата ви многоцветни. Позор сте за човечеството.

62

Анонимен

преди 1 месец

Нещо не ми се връзва Джо Байдън да забранява мерките срещу дискриминация срещу ЛГБТ в училище и където и да е, ако добре разбирам от написаното. Знам само, че Байдън е твърд поддръжник на хората от тази общност от самото си начало като президент, за разлика от Тръмп, който е расист и хомофоб.

61

Ауу и САЩ

преди 1 месец

Споделят руските ценности!

60

Анонимен

преди 1 месец

Значи все пак и в краваристан има поне малко останали хора с нормална мисловна дейност.

59

Анонимен

преди 1 месец

Чухте ли пепе-йци и дебе-йци ??? Чухте ли борис-боневчета ?? Найо, а ти чу ли ?? Алооо, Маноле, чу ли ??? Терзиев, чу ли.....?!?!

58

Анонимен

преди 1 месец

Европа защитава точно циркаджилъжийството....

57

До Анонимен 60

преди 1 месец

Има да чакаш за революцията да ти обяснява. Ще ти обясни Сичкото сексуално поведение на Наполеон, Жозефина и кой знае колко още куртизанки, а може би и такива от някой друг пол. Къде ти за революции да ти говори, та да ти дойде в главата, че евентуално може и ти да направиш някоя революция. Я за нещата от креватЯ, по-Ентерсено е!

56

Анонимен

преди 1 месец

Има огромна разлика между двама мъже които са двойка и мъж с дамски дрехи ,косми по краката и непристойно поведение! Европа защитава вторият вариант!

55

Анонимен

преди 1 месец

Защо сте лепнали гадните картинки до заглавието. Помислих че са някакви индиянски рисунки а те били мaймyняцu некакви.

54

Анонимен

преди 1 месец

Преподавател с брада и гърди ,преподаващ история ,който ми обяснява за Наполеон и великата френска революция! !! Просто не се връзва

53

Моето мнение

преди 1 месец

Забрана на джендъризма и секата на сциантолозите от парка . Пазете децата си

52

Анонимен

преди 1 месец

Християнски и езически ценности, които са сатанистки,Това е сблъсъка на 21 век.Дали ще продължим да броим годините си след Христа или ще върнем езичеството преди Христос и появата му на света.

51

пияница мистик

преди 1 месец

Дрогаре, научете се да ги четете тези статии бе :))) Знам, че сте илитерати и не обичате да четете, но съобразете, че и журналистите в Днес.бг не са особено умни и често не осъзнават какво пишат и объркват всички. Както винаги коментирате само по заглавието, но ако си бяхте направили труда да прочетете и статията щяхте да разберете, че всъщност са отхвърлили искането на Джо Байдън за засилени мерки срещу дискриминацията на ЛГБТ в училищата. Тоест, републиканците искат да има дискриминация и засега им се получава :)))

50

Анонимен

преди 1 месец

КАМАЛА ХАРИСТ ЩЕ ГИ ПРОКАРА

49

Той ще

преди 1 месец

Дойде Тръмп, още малко

48

Анонимен

преди 1 месец

До израз - Що за тромав израз.......нормален за сайта+правописни грешки. Аз свикнах, те няма да се оправят.

47

Анонимен

преди 1 месец

Много им мерак да извращават децата

46

израз

преди 1 месец

Върховният съд на САЩ в петък отхвърли искане от администрацията на Байдън за - премахване - блокирането в няколко републикански щата на - разширяване - защитата - срещу дискриминация по полов признак за транссексуални учащи, предаде АФП. --------------- Що за тромав израз?

45

Анонимен

преди 1 месец

Бавно но сигурно гей пропагандата ще загуби смисъл. Гей е поведение.

44

Анонимен

преди 1 месец

Бойците от групировка "Север" и Севастополските морпехи неспирно унищожават укро-нациската нечист в Курска област. Отважните бойци от групировите "Център" "О", "Запад" "Z" и "Восток" "V" напредват с бързи темпове в Донбас като са стигнали до окрайнините на гр. Покровск. Така наречената окрайна се денацифицира и демилитаризира стремително.