87

дедо Груйо

преди 1 месец

Като загубят и тоя ще го пратят в концлагер, да *** камъните.

86

Анонимен

преди 1 месец

Забравихте ако. Русия може да загуби, ако - ама надали.

85

Егати

преди 1 месец

*** пасквили и коментари на тия с комплексите и фобията, биха превърнали и най-заклетия непукист в радикален русофил.

84

Анонимен

преди 1 месец

не може ами ЩЕ Загуби войната и ще плати жестока цена с лихвите бесенето на Путин ще е само черешката на тортата с фекалии която русия ще яде

83

Чичо Гошо

преди 1 месец

Щом се реве така от коз, я, к значи нещата са добре.

82

Кос

преди 1 месец

Ццц, това простотията няма почивен ден...а, Галя пак е изкарала сите к0зяшки корморан на паша.

81

Някой си

преди 1 месец

Товариш 92, Украинците не случайно влязоха в курска област, и ако изпълнят целите си окупаторите няма да могат да удържат окупираните украински територии че няма да имат с какво. Разгледай картата на Курска област и ще видиш , ако можеш да видиш.

80

Хахаха

преди 1 месец

Това ли ви в утехата? Че някъв си в шоу в Русия казал, че ще загубят.? Кажете за стотиците американски военни дет разправят, че Украйна издиша. Кажете какво казва Скот Ритер примерно?

79

До 89

преди 1 месец

Ако нещата не вървяха щеше да има мобилизация в Русия и като в Украйна щяха да взимат младите мъже директно от къщи, тоалетни, автобуси и т.н. Вижда се къде нещата не вървят. Виж на картата какво представлява Курска област която дори не е превзета от украйнците и виж какво представляват окупираните територии в Украйна. Тогава ми разправяй, пак че Украйна печели.

78

До 88

преди 1 месец

А въпросът е каква им е ползата да умират за тази земя след като тя вече е отровена от снаряди, ракети, бомби и минирана?. Дори и да победят и руснаците да ги оставят тази земя няма да бъде тяхна а на Блек Рок и разни други такива "демократични" кредитори. Украйна вече е толкова назад с материала,.че дори от днешна дата ако приключи войната те няма да могат в следващите 1000години да си платят кредитите. Зеленски им е подписал смъртната присъда а и руснаците никога няма да ги оставят.

77

Анонимен

преди 1 месец

Там е работата, че Киев показва кадри от първия ден на операцията на ВСУ в Курска област, но не показва кадри от десетия ден. Планиращите операцията разчитаха, че руското командване ще свали мощните си бригади от Южния и Източния фронтове и ще ги хвърли да защитават Курск. Планиращите операцията искаха да ударят оределия Южен фронт и да влезат в Крим, но руското командване не им се върза. ВС на РФ не само, че не оголи фронтовете, но в направление Покровск бие яко и стигна на 6 км от Селидов.

76

Алекс

преди 1 месец

Да кажеш това при Соловьов означава,че нещата в Блатото хич не отиват на добре.Хотели лучше,получилось как в Афганистан.

75

82 ОМБр

преди 1 месец

До 85 Украйнците умират за земята си,дома си,правото си на суверенно съществуване,от друга страна,руснаците умират за новия медал на командира си. Е...нека умират!

74

Анонимен

преди 1 месец

Някаква хохлоргия се вихри тук, радват се на собствените си трупове.

73

Анонимен

преди 1 месец

Тука някакви празнуват, незнайно какво и незнайно по-каква причина. Хиляди украински войници направиха грешката да влязат на руска земя, сега са трупове. Още идват и умират за незнайно какво. А тук празник . . . Явно празнуват само тези които не са видяли войната отблизо.

72

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

По-леко им го вкарвайте на руснаците, че нали са "велика сила".

71

ха ха ха

преди 1 месец

Ама гледате "Вечер с Владимир Соловьор", а? Гледайте и слушайте внимателно, ха ха ха. Иначе предаването е блокирано и забранено в ЕС. Ама вие слушайте внимателно.

70

Анонимен

преди 1 месец

Армения е само 3 милиона. Карен Шахназаров (или Маргарите Симонян) каза в същото предаване, че в Русия живеят 6 милиона арменци, и всички смятат Армения за част от Русия, такава държават Армения няма.

69

Анонимен

преди 1 месец

"Курьер" е един от най-добрите му филми и него го има 4к с английски надписи.

68

Анонимен

преди 1 месец

Предаването може да се намери в интернет, въпреки че официалния сайт на Русия 1 е блокиран в ЕС. Не е казвал такова нещо. Впрочем Карен Шахназаров редовно участва и винаги е туширал патриотичния оптимизъм, и винаги е казвал, че Украйна е сериозен противник и не трябва да се подценява.