26

Анонимен

преди 1 месец

Единствената грешка, която каза Мангъров е, че маските Не предпазват. Стоматолог съм и ТОЧНО Маските ме предпазиха, тъй като имаме много близък контакт с пациента. Ползвах 2 маски. Веднага щом свалих маските се заразих.

25

Анонимен

преди 1 месец

Не знам какво казва СЗО ама никой не затваря граници заради маймунска шарка. Така че всеки има глава на раменете и може сам да реши дали да си сложи ваксината или не. Мангъров освобождаваме те, не си ни нужен вече!

24

И Новият Пришълецът

преди 1 месец

Ромул - е със Супер Лош Сценарии - БезИдейни са вече!

23

Анонимен

преди 1 месец

Да припомним: САМО Мангъров каза, че от Ковид остава имунитет! Всички кантарджийковци, бацилки и др отричаха

22

Рендето

преди 1 месец

"""""Доц. Мангъров: Производителите на ваксини точат лиги заради маймунската шарка"""" ------ Брейй..., колко лесно било да кажеш Истината в едно изречение!!! -))))

21

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 5А населението на света гони 8 милярда.Няма и едно доказтелство че тези 8 милиона са починали от ковид.Според мен в СЗО има маркетингови екипи които рекрамират други вируси като маймунската шарка и тн с идеята да има следваща пландемия.Важното е да се гласува за напускането на България от СЗО.

20

До Смех и рев

преди 1 месец

Заразих се във фитнеса още 2020-та с идеята да го мина по-бързо. Е, не се лекувах. Нямаше нужда. Минах и заравих. Сега коя мантра ти е наред?

19

Анонимен

преди 1 месец

Мале как не съм умрял без измисления ковид препарат?

18

До Анонимен 12,

преди 1 месец

"Кога ще е готова ваксината?" ххх Тя вече е готова. Само чака нисък старт да обявят поредната пландемия и да задължат маймуните да си я поставят.

17

Анонимен

преди 1 месец

Прав е Мангъров.

16

Анонимен

преди 1 месец

Вервайте в науката и после ти обясняват как мъж с мъжки хромозоми е жена.

15

Хемус

преди 1 месец

И кой умря по-време на Ковид?По-принцип обикалям Европа,къде,как няма значение,познавам много хора,всичките са живи и здрави!Дали са боледували или мафията в бели престилки им го е втълпявала е друг въпрос!!Мен Мангьров не ме,е убил,за розовите е друг въпрос

14

Анонимен

преди 1 месец

Добре че има и такива лекари, като Мангъров. Че на разните му кунчо-кантарджиевци само от приказките им можеш да си идеш.

13

Домбил Бомбасов

преди 1 месец

До Смех и рев щом жената на министър найденов умре от ковид нема кво да говориме повече.

12

Анонимен

преди 1 месец

Този мангъра е като путин. Много говори, но всичко което постига е само във вреда на хората..

11

До 9

преди 1 месец

НЕ СТАВА ВЪПРОС ДА НЕ СЕ ЛЕКУВАШ ОТ КОВИД. НО ВАКСИНИТЕ НЕ СА РЕШЕНИЕ В СЛУЧАЯ, ЗАЩОТО РНК ВИРУСИТЕ БЪРЗО СЕ ИЗМЕНЯТ И ПРИСПОСОБЯВАТ . За други вируси са по- подходящи, при които има траен имунитет що годе, а не 3 месеца.

10

Анонимен

преди 1 месец

Кога ще е готова ваксината?

9

Беновска пипа

преди 1 месец

Този човек, само за да избие комплексите си от професионалното си неразвитие, стана причини за смъртта на хиляди хора по време на ковид. Според статистиката, България е на второ място в света по смъртност от ковид. Причината за това е както този доцент, така и медиите, които му даваха поле за изява.

8

Смех и рев

преди 1 месец

Ми аре заразете се с ковид като сте толко смели и не се лекувайте да видите как е. Ама не сега трябваше по време на голямата смърт.Като мине бурята всички са много смели.Аз съм свидетел един колега щеше да умре от ковид .Аз с две ваксини го изкарах като лек грип. Съседката от четвъртия етаж и тя фенка на "няма ковид всичко е за пари" я закопаха още в първите месеци. Сега една купчина специалисти ви казват за нова заразна болест от която понякога се умира бързо и ето Мангърката на бастиона-лъжа е

7

IQ 3.14

преди 1 месец

тоо бако тънко пропуска факта, че ковида беше инфекция в сезона на инфекциите, а като се натръшкат детските градини с новия модел шарка ще се наложи некъде да се крие що опечалени родители ше го полеят с нафта и ше го запалат.