25

Анонимен

преди 1 месец

Радев е в политиката от 4 години юмрук шарлатани ала бала Служебни правителства разделение никакво управление държава няма Слави стига с тези мантри за месиии

24

Реалист

преди 1 месец

Смешен тъnaнap, че нали всичко тръгна от юмрука на рундю и оттогава настъпи огромен хаос в държавата? Каква стабилност може да ни осигури този некадърен и подъл разедини тел?

23

Анонимен

преди 1 месец

Малкият Слави е синчето на Васил Василев.Старият Василев беше човека дал терена и старта на БСП Тв. Младшият е човек на Радев и спуска неговите сценарии. Радев няма как да донесе стабилност,той я унищожи с вдигането на Юмрука,затова дереджето, на което сме сега е Лично и Само негова заслуга!

22

Гледна точка

преди 1 месец

Радев, мрадев, ама както се казва, една птичка пролет не прави. Той не може сам да управлява всичко, а кои са другите около него? Гълъб Донев, Крум Зарков, Весела Лечева, Димитър Стоянов, Николай Копринков и може би този брадясал оххлюв на снимката? Ами, мерси.

21

Гражданин

преди 1 месец

Стига с тоя Радев бе, съветски шушляк! Нищо няма да направи и той. Нали го видяхме колко може по време на служебните правителства. Осен това е злобен, подъл, отмъстителен и твърде елементарен селски тарикат.

20

Анонимен

преди 1 месец

Поредният Слави, поредният нагъл лъжец русофил. Този манипулира и лъже от тук до Луната!!

19

Слафка Василева

преди 1 месец

Аз незнам какво още може да поеме тоя народ първо по милион на ден загуба от сделката с БОТАЖ второ 150 милиона теглил някакъв дърт пее рас бризък с властта невъзвращаеми кредит.Остава и цитата на бензина да се вдигне с левче и Апокалипсиса идва.

18

БОТАЖ

преди 1 месец

Мерси за тези по милион на ден народна пара.Още да се включва Рундяев.

17

Анонимен

преди 1 месец

Този жополизец на Радев до кога ще го канят да изразява мнението? Поне да беше неговото, а то пък е на (п)резидента. И години наред едно и също бае!

16

Анонимен

преди 1 месец

Тази нестабилност я създаде Радев лично, за да съсипе партийната система, да отврати хората от шарлатани, от избори, да омаскари всички партийни лидери, за да излезе и да се провикне: "Ето, нищо не става от вас, хората не ви вярват. Аз имам готова Конституция за Президентска република". Смятай, бате Майстора Александър Маринов му прави стратегиите на Радев, както и Конституцията, която имал Радев. Мистър КЕШ го държат на каишка свръх олигарси. Те искат президентска република.

15

Мария

преди 1 месец

Ха,ха,ха, ,,голям майстор" на стабилност е Радев..А бе кк може да се лъже така безобразно?!

14

Анонимен

преди 1 месец

И като се включи Радев ще цъфнем, та ще вържем. Всичко ще е тип - топ. Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Или ала - бала. Хахахахахаха

13

Пак този с неговия

преди 1 месец

Този не спря да венцеслави радьов. Чак не му остава време да си избърше устата от участия по студия, в които обяснява как само той спасявал положението. Чакали сме го като манна небесна целия народ, едва ли не. Абе, ти си го чакай, но не натрапвай на хората един озлобен, реваншистки настроен и *** военен. Българския народ отдавна не е такъв в мнозинството си. Ще останеш разочарован от резултата на твоя любим льотчик злобен.

12

Анонимен

преди 1 месец

Ако Радев тръгне да създава партия ще последва съдбата на партията на Фестър Диванчев - ще бъдат в парламента, но и те няма да знаят защо.

11

РУСКИТЕ СААКТИВИРАНИ

преди 1 месец

КРЕМЪЛ ГУБИ ТЕРИТОРИЯ...

10

Анонимен

преди 1 месец

Проектът за преврат на Радев ,с " плана .Решетниия " не успя ,през последните пет години и замесените в него лица ,ще бъдат съдени ,за държавна измяна !! Ако , Радев направи партия ,изследванията показват, че няма да мине бариерата от 4 % ......

9

РУСИЯ ИСКА БЪЛГАРИЯ

преди 1 месец

РАДЕВ Е АКТИВИРАН... СЪБИТИЯТЯ СЕ НАВРЪЗВАТ....

8

Анонимен

преди 1 месец

президентът предизвика протестите, които поставиха борисов и пеевски в немилост, свалиха гешев

7

Главчев

преди 1 месец

Ами като няма кой да го измести Борисов... Аз съм готов, аз така станах и премиер.

6

Анонимен

преди 1 месец

до 5, ами да, дори предизвика наскоро два протеста с подписването на указа за забрана на гей пропагандата в училище, пеевски сън не спи от новата служебна премиерка, в медиите му едва ли не я призовават да се откаже