34

Анонимен

преди 1 месец

Руснаците задължително трябва да разкарат Путин и да ударят Киев с една ядрена ракета. Бий за да те уважават.

33

Анонимен

преди 1 месец

До киро, oня откачения в кремъл има един голям проблем и той се нарича СТРАХ! Голям, огромен всепоглъщащ СТРАХ! Ако проследиш цялата му политическа кариера, ще видиш следи от параноичен СТРАХ! Не случайно убива всеки политически противник, дори и при най-малкия намек че може да организира някаква опозиция срещу него! Не случайно арестува дори някакъв сибирски шаман, който смяташе да го сваля с магии! ХАХАХ, представяш ли си, политически лидер в 21 век, който се страхува от магии!

32

Анонимен

преди 1 месец

А личен състав Канада и ФАЩ няма ли да пратят? Че то той привърши след самоулийственото нахлуване в Курск.

31

Анонимен

преди 1 месец

Думата "Uмират" нито е обидна, нито се използва в такъв контекст. Отново сте прекалили с ограничаване на свободата на словото, ама само това да ви е проблемът, да плеснем с ръце.

30

Анонимен

преди 1 месец

Те руснаците са толкова уплашенини, че като видят украинец хвърлят автомата и се предават.

29

Анонимен

преди 1 месец

Доставеното от Канада оръжие вече е утилизирано в Курска област, тъй че нема страшно )))

28

Абе

преди 1 месец

В канадския парламент ли посрещнаха дърт нацист? Десен сектор ли ползваше нацистки символи? Германски танкове пак в Русия? То Вовата плещи глупости ама това май го уцели случайно.

27

Анонимен

преди 1 месец

Какво стана, могъщата украинска армия и натовците, превзеха ли вече град Суджа? Превзеха ли вече град Суджа натовците и могъщата украинска армия?

26

аха

преди 1 месец

Ами то като не им останаха други оръжия на украинците, ще използват канадските. Впрочем, изглежда че и откъм личен състав го закъсват ВСУ. Чува се, че в Курска област са дали фира доста "доброволци" и "отпускари", от най-различни натовски държави.

25

Анонимен

преди 1 месец

Ракетите сторм шадоу както и Атакмс 300км са разрешени за употреба в Крим. За употреба на руска територия ще се ползват ракети с носители Ф16.

24

Анонимен

преди 1 месец

Канада далеч от Европа,цял океан я дели

23

Анонимен

преди 1 месец

Ей сега нашите копейки ще изстрелят няколко форумни сармата по Канада...

22

Анонимен

преди 1 месец

Днес има официална реакция от ООН по повод разпространения от украинци клип , в който украинец се прави на хитлеристки войник и се подиграва на дядо руснак, използвайки тишични за хитлерстите фрази: ти си руска свинья...Вчера някой от този сайт отново прехвърли това за сметка на руската пропаганда. Пак ще напиша. Бългаските властимащи още ли ще НИ НАЛАГАТ да одобряваме позицията на украинската власт и техните отпръски???Да се хилим като западната журналистка, излъчена по бтв , от границата??

21

Тези ли подкрепяте

преди 1 месец

Украйнски военни облечени като немски фашиски войници от СС се издевателствата над 74 г. Руснак в Курска област. Роднините на стареца заявяват че от тогава той е в неизвестност!!!https://m.vz.ru/news/2024/8/15/1282356.html

20

Анонимен

преди 1 месец

Канада, ако произвела нещо - да им разреши... но не може да им разреши за немските танкове, при положение, че самата Германия не е разрешила

19

Анонимен

преди 1 месец

Какво ме интересува мен Русия??

18

Ескендер

преди 1 месец

Украйна е превзета - тъй рече понадупин.

17

Да

преди 1 месец

То изгоря в Одеса....

16

Аха, Укринформ...

преди 1 месец

Демократично и трансатлантично,мхм... Логично е и Русия "да разреши" използване на руско оръжие на Канадска територия.

15

Хаха

преди 1 месец

Никой не се съобразява с лилипутин , хаха. Даже и алкохолето Медведев спря да заплашва с Апокалипсис ;))