197

Цензор

преди 1 месец

Как точно ще си наложи автоцензура учителката по математика, български, история, физика, химия, география, биология, музика, физвъз и др. Моля, отговорете!!!

196

Кравар

преди 1 месец

И кво са - ако някой учител каже гей - ше го уволнят ли ?Ако някой ученик произнесе забранена дума - ше го изключат ли ?Костадинчо и русофилските му добитъци верно мечтаят да върнат комунизма и концлагерите .Но няма да му се получи .Новите поколения си пътуват из Европа , имат в Европа - и не им дреме за костадинчовите предизборни напъни .

195

До 197

преди 1 месец

Да, Минчев е гей! Имаме и известна певица, която си беше признала, че е харесва жени! Но тия хора не го правят показно, тия хора не го натрапват на никого! Тия хора да сте ги видели по телевизията да обясняват как са им потъпкани правата или някоя от другите глупости, които дрънкат ония дето не мога да им запомня организацията! Не сме! Такива хора не пречат на никого, пречат ония дето изразяват показност и обяснят какво децата ни трябва да знаят!

194

Наблюдател

преди 1 месец

нямало пропаганда, но са много притеснени от закона ?? Абсолютни глупости - явно ги притеснява възможността за участие в евро-конкурси ит т.н

193

мъка

преди 1 месец

Освен автоцензура някои май и ще трябва да връщат грантове :)

192

Христо Христов

преди 1 месец

Като му е некомфортно - да подава оставка. Никой не е длъжен да му осигурява комфорт.

191

Анонимен

преди 1 месец

Аз доколкото знам в България според законите не е разрешено да има каквато и да е пропаганда, както и да има чужди агенти без разрешение на институциите! Но както виждате Руските агенти са навсякъде в България, като започнем от партии, парламент, прокуратура, полиция и..

190

Анонимен

преди 1 месец

Детето ти ако е родено като гей с убеждение да стане или не стане ще си бъде гей!Никой хетеро не може да стане хомосексуален,ако той не е такъв. Опитвал съм и не се получава , предпочитам жени! Този закон е подобен , като този на ВМРО за Бъларската писменост, а не Славянска.На никой не нужен!Този закон ще бъде проблем,ако са на власт ГЕРБ, ДПС, БСП и Възраждане! Много лесно ще биват премахвани неудобните,както и закона за чужди агенти! То и сега не бива да има пропаганда в училище и чужди агенти

189

Анонимен

преди 1 месец

Минчев е станал гей и без пропаганда! И без и с пропаганда гейовете ще ги има! А дали е разрешена Руската пропаганда в училище и руските агенти в България?

188

Анонимен

преди 1 месец

По-идиотска държава от България в Европа няма, разбира се Русия е, но за мен тя е част от Азия. Изоставаме в развитието си поне с 70-80 години от останалата част от Европа. По-назад сме даже и от Босна и от Косово! Гейове винаги е имало и ще има, с вашия и без вашия закон! Даже така ще стимулирате развитието на гейовете! Наркоманията разрешена ли е в България? Е има ли наркомани? Според повечето статии, които съм чел над 80% от хората до 18 години са провали наркотици! Популизъм!

187

Анонимен

преди 1 месец

Много ясно че ще си налагат авто цензура, няма някакъв букилук да промива мозъка на детето ми, иначе ще стане страшно

186

Анонимен

преди 1 месец

До Евгени Минчев=== Сърдечно благодаря за информацията за този образ! Още щом зърнах физиономията му и прочетох "бисерите"му си помислих дали не е ония,който се беше изтипосал дибидюс гол във фейса! За да го поздрави за идеята се щракна гол още един друг,който се пишеше политик,но малко след това умря! Та такива нефели искат неистово да се докопат до подрастващите за да им объркват мозъците още от майчините утроби! Не трябва да им позволим в никакъв случай и НИКОГА!!! БРАВО НА РАДЕВ!!!

185

Анонимен

преди 1 месец

Спокойно де, корабът потъва нормално. Скоро няма да има изобщо учители, като се пенсионират, и никой няма да си налага каквото и да е.

184

Анонимен

преди 1 месец

Тая трябва веднага да бъде уволнен

183

Анонимен

преди 1 месец

Тоя май е продажник . Да не е травестяга ?

182

Анонимен

преди 1 месец

Добре бе като НЯМА пропаганда, къв е проблемът да я забраним? Щом няма значи е едно летящо листче дето никого не касае. Що такъв рев от либерастите против забраната на несъществуващо нещо. Примерно аз нямам 1 тон злато. Ако ми каже някой, че ми е забранено да си превозвам 1-ния тон злато по пътищата, няма да ми дреме щото нямам 1тон злато.

181

Анонимен

преди 1 месец

Айде, айде....не сте ли ми баш вие видни либерасти? Колективният запад заповядва и не се съпротивлявайте. Кво ми се праите на богоугодни херувимчета? Изведнъж станахте хем русофоби, хем светци, хем гейомразци. Да ви завидим на метамоморфозите.

180

Евгени Минчев

преди 1 месец

Преди време този директор се беше снимал гол в търсене на секс-партньор. Знаем кой са директорите на гей-лобито. Единият даже е общински съветник от ГЕРБ в СОС.

179

Анонимен

преди 1 месец

Какво ще направи този директор ако половината от хлапетата се облекат с тениски с цветовете на дъгата. Ще ги изключи ли?

178

Анонимен

преди 1 месец

В училище, като уполномощено лице (учител, зам. директор, директор), просто НЕ говориш за сексуалност. Толкова ли им е трудно на някои препечени мозъци? Какви хищници има сред децата ни, се чудя аз, че това да им представлява проблем? Темата за сексуалността НЕ СЕ ПОВДИГА сред подрастващи, освен от родителите им. Това НЕ Е РАБОТА нито на учителите, нито на училището, нито на образователната система. Това са ЛИЧНИ ДЕЛА. Толкова е просто.