152

Вьзмутен

преди 1 месец

Връща парите или влизай в затвора - за - 500 милиона ще ми вземат всичко и ще ме тик ат най малко за-10 гИма ли прокуратура, следствие, служби

151

Анонимен

преди 1 месец

Ама България иска Радев а не теб, бре, крадливо недоразумение такова

150

Анонимен

преди 1 месец

Е,Масква умира,Пеевски тича да и го завира.Не е красиво някак си,не е хуманно...

149

Абе

преди 1 месец

Ако още един път публикувате този виден евроатлантик май ще се запиша при мърлячите от Възраждане. Да не ви е купил?

148

ЕВАЛЛА ПЕЕВСКИ....

преди 1 месец

С ТЕБЕ СМЕ....И ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ДПС!

147

аноним

преди 1 месец

Отвратително банален с израза-мистър Кеш,и с непрестанното заяждане!

146

Анонимен

преди 1 месец

Намагнитения пишман евроатлантик се надява посолствата да му станат гръб понеже атакува Радев. За негово съжаление обаче има нулева популярност освен сред медийните редактори и няма да стане.

145

Анонимен

преди 1 месец

Дебелия пак грухти, време е да стане на пастърма ?!!

144

Анонимен

преди 1 месец

Евроатлантика в кавички Пеевски доста евроатлантическо поведение демонстрира. Нали така, всеки ден в евроатлантическите държави някъв си местен олигарх си позволява да сипе обиди и клевети по адрес на техните си Президенти и политици. Нали така? Е хайде де, не може да бъде, как така няма такъв случай, ама нали Пеевски следва евроатлантизъм и показва "добрата" алтернатива на "лошите" ПеПе-та и Радевци. Вижте само каква умна и красива "евроатлантическа алтернатива" показва Пеевски.

143

Тиква

преди 1 месец

Хубави коментари,браво на Вас всички,аз като вида този хомосапиес нямам апетит,за умствено развитие на такива политици е позор,.

142

анонимен

преди 1 месец

Цялата атака на Пеевски срещу президента е за да одобри Калин Стоянов за министър. Няма друго. Плаши гарги.

141

Анонимен

преди 1 месец

Между Пеевски и Москва, си избирам Москва.

140

Пипи

преди 1 месец

Що да не командва Москва? Не му дават да краде достатъчно ли? Америка ли му дава да краде повече?

139

Анонимен

преди 1 месец

Радев в момента е зает да ваканцува с Деса на гръцкия плаж в Чалгадики.Шиши даже им е пратил парараци денонощно да ги фотографират.

138

Допълнение за изясне

преди 1 месец

Това в тази държава трябва да свърши. . . . за да мога аз да кеширам! Няма един смел от зайчарника да се опъне срещу шопара! Роби на комунизма и сега феодално зависими от един дебел чичак! Заслужавате си го!

137

Анонимен

преди 1 месец

На Шиши няма угодия,намалиха правомощия на президента недоволен,посочват му кой да сложи за служебен министър-председател пак недоволен...

136

Анонимен

преди 1 месец

Прокурорските акции би трябвало да бъдат насочени и към Пеевски, свързан с фалита на КТБ, по думите на Цветан Василев.

135

АНОНИМЕН

преди 1 месец

Този май премина всички граници.Не се спря да плюва по президента.Мисля, че най-малко има право да обвинява някой в корупция.

134

С. П.

преди 1 месец

Питам и не мога да си отговоря едно - защо българските медии дават трибуна за изява на този мразен от хората човек. Защо където и когато се появи, журналистите навират в устата му своите микрофони и така ни облъчват ден и нощ с неговите словоизлияния. Има един възможен отговор и той е - явно пачките, които този човек натрупа от необслужваните си кредити от КТБ - 500 млн. лева и от разграбването на активите на КТБ, сега пълнят джобовете на главни редактори и собственици на медии. Друго обяснение няма. Хората мразят и ненавиждат този човек, който е символ на безцеремонна и нагла корупция - защо

133

Анонимен

преди 1 месец

Пеевски ако наистина избухне ще имаме проблем. Няма достатъчно Фейри в магазините, за да се измием от лойта и фекалиите цяла година. Те хората са казали - недей пика срещу вятъра.