93

Анонимен

преди 1 месец

Само бой по престъпната терористична шайка от ГЕРБ, доставяща оръжия за Украйна!

92

Анонимен

преди 1 месец

Величие вече са аут от играта.

91

Анонимен

преди 1 месец

Toва са пълни нелепости и глупости!! България гори по времето на ГЕРБ, не по времето на ПП/ДБ. Дори и днес е видно!

90

Случаен минувач

преди 1 месец

До този под менАко е за въпрос, в Америка са 2 партии. Ако си с леви разбирания, си демократ, ако си с десни - си републиканец. Толкоз. Хората от столетия са разбрали, че многото партии само се карат и работа не вършат!

89

вОЛИЕ

преди 1 месец

На кой му е притрябвало 30 партии. Я там 3 до 4 и това е .

88

vs

преди 1 месец

Ще продължават на ни kлaТяT с около 600к гласове, и после да викат нас народа ни избра! С кво ви избра, с 1/10 от имащите право на глас!?

87

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 86 Ти беше ли с тях,когато крадяха,та си толкова сигурен? Затова сме толкова зле,някой чуе една дума и тя става на цял роман,че и скандал може да предизвика.Умеем от мухата да направим слон и ......май само това можем.

86

Анонимен

преди 1 месец

Гласуването "ала бала" отвращава хората! Манипулациите изкривяват вота!

85

Анонимен

преди 1 месец

Българина е рядко глуповато същество. Пак никой няма да гласува и после всички ще се вайкат как можел Пеевски това или Боко онова. И на всичкото отгоре тези, които ще гласуват ще гласуват за герберите, които цяло десетилетие крадоха евросубсидии, банка окрадоха, завод си приватизираха пред очите на висчки, но дай пак за тях, Боко е нашият вожд!

84

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ и ДПС не ги избират 30 процента гласували а ги избират не гласувалите 70 процента!

83

Анонимен

преди 1 месец

Ако ще и само 240 бъдещи депутати да гласуват, изборите са легитимни. Една промяна в Конституцията в тази насока може би ще доведе до масово гласуване, при което много от тук цитираните партии няма да влязат в парламента.

82

Анонимен

преди 1 месец

Точно така, на 20ти тичайте през глава да сте първи,след това да имате поне правото да ревете. Те имат нужда от такива като вас,за да се узаконят,дори и с 5%. Успех.

81

Случаен минувач

преди 1 месец

(продължение) Ох, само чантата му не се опитвай да вземеш! Ще изреве като мълния през юли и ще изчезне, ще се разтвори в пространството. Той без чантата е нищо. Чантата - тя му осигурява заплта от 2-3 к месечно плюс бонуси, плюс възможност за уреждане на роднини...

80

Случаен минувач

преди 1 месец

За Герб гласуват чантаджиите, хората с чанти. Около 300 000 са в цяла България. А уж от ПП щяха да намаляват държавните чиновници... Нищо не намалиха, герберските калинки са по местата си. На какво не е способен човекът с чанта, за да запази чантата си! Накарай го да коментира международното положение - ще говори с часове! Кажи му, че трябва да яде варени моркови - ще ги яде с килограми! Плесни му шамар - ще се ухили! Ами ако се опиташ да му вземеш чантата? (продължение)

79

Анонимен

преди 1 месец

79- но пък ще я бъде с такива като Киро брейка, откачените величави и сега с мечовете- а може би с Оня без риза ще цъфнем и вържем при матушка с техните заплати и пенсии след като ни спретнат една хубава инфлацийка- 1997г- над 2000%, 2022г- 28%- КРЕМЪЛСКИТЕ БЪЛГАРСКИ ОЛИГАРСИ- ОКРАЛИ НАРОДА СИ ПО СВЕТА И В ЕВРОПА, А НИЕ ТУК С РУСКИ ЗАПЛАТИ- МИН 380ЛВ, СРЕДНА 1480ЛВ И ПЕНСИИ200/400ЛВ- АМИ НЕ ИМ ИСКАМЕ МИЗЕРИЯТА! МЕРСИ АМА НЕ!

78

Анонимен

преди 1 месец

България няма да я бъде докато ГРОБ, Прасеевски/ДоганСопола и харварския измамник са фактори. Тези изверги трябва да се изметат от парламента за да има България.

77

Анонимен

преди 1 месец

Помнете! Негласуването е мълчаливо съгласие с мафията на ТикватаПрасеевски и педерругитеОтпадъци кирчо и кокорчо. Ивелин е единствения шанс който България има в момента.

76

Шонов

преди 1 месец

Гласувайте масово и много измислени партийки няма да влязат и тогава ще има редовно Правителство. Оставете гъбите на прасетата...

75

jhj

преди 1 месец

още по-Пирова победа за герб се очертава. пълно раздробяване. освен кр-ете-нои-дите от исторически парк ще се намърдат и други циркаджии като щит, меч и противогаз.Правителство няма и не може да има докато русия не се разпадне на съставните си части. докато има русия няма да има България.

74

Край

преди 1 месец

Интересувам се само от избори които могат да формират нов политически елит. Наричат се мажоритарни в 2 тура. Тия в парламента няма да ни ги разрешат защото ще станат безработни. А ние няма да ги получим дакато чакаме да ни ги разрешат. До тогава суверенитета ни е тяхна собственост.