27

Анонимен

преди 1 месец

Тия пък си мислят, че някой ще ги вземе точно тях. Радвайте се подобни, ако изобщо някакъв мъж се завърти около вас, защото ни писна от безпочвени претенции. Искате, а какво предлагате. У дома да има готин богат ***, а вие да търчите където си искате. Ами търчете си с приятелките, котките ще ви посрещат у дома.

26

Борис

преди 1 месец

Е вземете си лабрадор

25

Анонимен

преди 1 месец

Опел Астра 1.6 Г Каравана. Сменена водна помпа и термостат

24

Нури

преди 1 месец

Жените са Майки Приятелки Съпруги

23

Бай Илийчо

преди 1 месец

Дебел портфейл,скъпа кола,престижна държавна работа,голема паламарка, такоа кът магаре,собствено жилище,тлъста банкова сметка у нас и чужбина.

22

Анонимен

преди 1 месец

Направо да козирува на лягане и ставане а?

21

Разумен и много умен

преди 1 месец

Жената става за женене ако не си чати с други мъже. Като почне да го прави, трябва да бягате с 200. Ако вече се съмнявате, че го прави дори, тя вече е изневерила МИНИМУМ 50 пъти.

20

Катя

преди 1 месец

Шегувах се. Идеала ми за мъж е Пеевски, да си дърпамИ нянките в леглото.

19

31 годишен

преди 1 месец

Аз си търся приятелка/съпруга. Не пия, не пуша, гледам да се храня здравословно. Обичам децата. Обичам и животните. Домошар съм също така.

18

Анонимен

преди 1 месец

Основно един е знака - имаш ли парички, обичан си от всички. И хубави женички.

17

Анонимен

преди 1 месец

"То си има жрици и ресторанти за тая работа." - не е същото, госпожо, повярвайте ми! Слушайте мъжката мъдрост тука!

16

До 26

преди 1 месец

То си има жрици и ресторанти за тая работа.

15

Надарен

преди 1 месец

А язе как да разбера,че от некоя скумрия става булка?Мише,осветли ни,драсни нещо по въпросо.

14

Анонимен

преди 1 месец

Към мъжете: само два сигурни знака , че жената става за съпруга - може да готви и обича да прави "като вятъра". Абсолютно достатъчно.

13

Анонимен

преди 1 месец

Лека нощ на всички.

12

Давай по-практично

преди 1 месец

За да ти е мирна главата, направи сватба само с църковна венчавка. така хем ще имаш празник с ефирна рокля и воал, за каквото си мечтае всяко момиче, хем щеси законно омъжена, хем при раздяла той не можеда те ограби. Бракосъчетанието няма да е фатално. Установиш ли, че бракът на върви, можеш да се разделиш с мъжа много по-лесно, отколкото ако сте сключили граждански брак. Но ако установите,че си подхождате, тогава вече може да създавате деца и да помислите и за граждански брак.

11

Анонимен

преди 1 месец

До Катя 7 --- Срещат се и такива, но не са много.

10

Анонимен

преди 1 месец

Приятни сънища!

9

Без илюзии

преди 1 месец

Ако вие нямате самостоятелно жилище, той трябва да има такова. В противен случай вариантите са два: 1) Хвърляте всеки месец на вятъра по една солидна сума под формата на наем; 2) Ако не желаете да прахосвате тези пари или пък нямате възможност да наемете прилична квартира, тогава ще живеете при вашите или при неговите родители и бракът ви няма да е ваш, а на тъщата или свекървата.

8

Стамат

преди 1 месец

А Катето е независима жена, без образование, но много ЕнтелЕгентна, доста импулсивна, с възпитание на *** и смята, че е единствената на този свят, която заслужава щастие. Търси си мъж, за да му отрови живота, защото маминка така прави с бедния ѝ баща. Идилия.