26

Евроатлантик

преди 1 месец

Гелосаният пуяк - Про100 Киро - откри топлата вода. И ръси "мъдри" слова под аплодисментите на родните журналюги. Колко евроатлантически звучи само!

25

Сега

преди 1 месец

Това си е така Ази не сакам Вуте да е добре а Нане да е зле

24

Анонимен

преди 1 месец

Факт е, че си лъжец. Излъга и президента. Мошеник!

23

Анонимен

преди 1 месец

И правилно си "нямаТЕ" доверие - вие сте мошеници до един.

22

Алекс

преди 1 месец

Кире, скрий се някъде. В повече ни идваш. Нямаш харизма и не ти вярва никой.

21

Анонимен

преди 1 месец

Киро, 400 000 гласа изгуби, а дали са реални хора или машините забиха само ти си знаеш. Кой те накара да казваш, че ако не са били ала-бала с президента сте имали само 7 %? Лъже ли Лена, като ви обяснява (пак в същия запис) как да изперете парите от кеша с дарения? Кой ще ви повярва? Хората на ушите и очите си ли да вярват или на прелюбодеец с 3 деца, който лъже жена си?

20

баба мара

преди 1 месец

как ще си имате доверие събрани от кол и въже парапети какво доверие дошлиза кокала и далаверите сега се сетили за гаитански всеки ден излагации

19

Анонимен

преди 1 месец

То народът ви няма никакво доверие. На теб, Кирчо, съвсем няма.

18

Анонимен

преди 1 месец

Кире ленчето изгоря май. Едно от производствата срешу нея е за неизгодни договори и ощетяване на ББР. То май и вие сте цоцали държавна пара от тази банка.

17

Анонимен

преди 1 месец

Попитайте Кирил Петков какво му е отношението за нахлуването на украинската армия в Курска област? Той е завършил руско училище, със сигурност следи различни канали. Никой политик досега не се е осмелил да изкаже каквото и да е мнение по ситуацията. Значи никой от сегашните ни "политици" не е човек със смелост да изказва собствено мнение.Също: как преценява броя на жертвите в конфликта, какво е отношението му към човешкия живот.

16

Анонимен

преди 1 месец

Не сме готови да премахнем един човек, който от две години си затваря очите за 140 млн. лв. Ние сме npc-та и харесваме такива хора. Искаме по-често такива хора да си затварят очите за още по-големи суми.

15

Анонимен

преди 1 месец

Кирил Петков не може да чете и пише понеже е с дислексията. Всичко което говори е плод на наизустени изрази, които учи да повтаря с много усилия. За това често говори едно и също като развален грамофон. Едно си Кирчо знае, едно си бае.

14

Анонимен

преди 1 месец

Че кой прима доверие на теб,за 10 месеца откраднате 10 милиарда и 2 милиарда от фонд енергетика крадци мушеници всички у затвора

13

Анонимен

преди 1 месец

А с Опра ко стана ? Да верваме ли ?

12

Анонимен

преди 1 месец

Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Сложете Кирчо на детектора на лъжата, да видите, че детектора ще гръмне за секунди! Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха

11

Анонимен

преди 1 месец

Теата, изкакзано от Кирил Петков, по повод допускането на Северна Македония до ЕС, а именно: политиката е като бизнеса, т.е. ще развиваме бизнеса и ще има благоприятна политика, не само, че е остаряла, а се видя до болка, че е вредна. Така че Кирил Петков със старите опорки на либералния Запад се изтърка . И по другите точки на "ореол" вече е с отрицателн знак. Може да си се прибере по живо по здраво в Канада и да ни освободи от присъствието си.няма да лишсв ана никого.

10

Анонимен

преди 1 месец

ДНК тест на Просто Киро баджанака за Лена мустака :)))

9

Кирца

преди 1 месец

как да ти верваме, като вие изпрахте буцанис, както предложи Бойкикев. На гласуването за комисята за Барселона вие гласувахте въздържали сте.

8

Анонимен

преди 1 месец

факт е че ти нямаме доверие, ти работиш за чужда държава и нямаш място в парламента.обясни колко пъти си гласувал и за какви суми подаръци за украинските фашизоиди ?

7

Анонимен

преди 1 месец

Загрижил се Киро за доверието между партиите. А пита ли се народът колко доверие им има? И да не се питао, ще го разбере на изборите.