89

Анонимен

преди 1 месец

Тия, дет са "върнали Мартиновка" ги гледам в момента в един огромен... нещо като тунел, наредени покрай стените на тоя тунел, с ръце и очи, овързани със синьо тиксо. Стотици, буквално. Това тиксо изглежда е много лошо нещо, създадено е в американската фирма "3M".

88

Анонимен

преди 1 месец

Това село руснаците го връщат 3 път за последната седмица. И сега не е за последно. Истината е, че май там не имало и няма украйнска войска.

87

Тъй, тъй!

преди 1 месец

Твърдение непроверено от независим източник!

86

Фитока

преди 1 месец

Този генерал вчера украинците твърдяха,че са го пленили,а войските му са ги унищожили.Как смее да разваля имиджа на новия световен гуру роден в Кривой рог.

85

Мужик

преди 1 месец

Върна селото, но срама остана!

84

Ром"с

преди 1 месец

Киев ще евакуира 183 населени места на Сумска област ,съседна на Курска ..вече са евакуирали 20 000 човека от тях 2 5 00 деца..ето това е за тез които виждат в съня си как настъпват украинцие в Курск и че им върви всичко по план.

83

Анонимен

преди 1 месец

Не е само това село, а и няколко други, извън сектора на "Ахмат" )))

82

Анонимен

преди 1 месец

Няма по-долни хора от предателите,макета,украинци-да продадеш кръвта и историята си за холивудски сценарии и центове!Бог вижда всичко,накрая ще отсъди!

81

Анонимен

преди 1 месец

Гледахте ли видеото на Осрайнцитее където се снимат с фалшива табела на село (направена от пластмаса) за пропаганда. Има и доста видеа с пленени осрайнци но няма да ви ги покажат, и до тук са дали 2000 убити и около 100 пленени за седмица в Курск.

80

Анонимен

преди 1 месец

До края на месеца на някой ще му стане ясно,че е направил фатална грешка!Тогава и белото няма да помогне да се освести!Много такива контраофанзиви от губещи в началото са успешни,накрая цифрите ипотенциала си казват своето!Заработете си центовете,господа!Нека летят радостни слюнки русофобия,аз предпочитам да вярвам на математиката и логиката!

79

Анонимен

преди 1 месец

ако държавите включени в рф не се вдигнат сега, сигурно друг момент едва ли ще имат, време е за разпад на рф

78

IQ 3.14

преди 1 месец

ае, кви са тия едностранчиви информации че цел батальон наборници са си очаткали командването и са се присъединили към ЛСР?

77

Анонимен

преди 1 месец

Две години и половина напъни, напънала се планината и родила мишка! Това значи липса на реална самооценка!

76

Само да вметна

преди 1 месец

На днешната и за днешната руска младеж,нещата ще са много По лесни от колкото в периода 1941 1945 година!-:) Виждаш какво се случва и се записваш в армията!-:) Путин не те " зове"! А ти сам! Браво!! Тези момчета от Украйна,които Зеленски прати " курбан", ще го търсят Гаранция ако оцелеят!!!

75

Анонимен

преди 1 месец

То хубаво, ама и да се каже че селото не е било отбранявано и в него никой не живее!

74

Анонимен

преди 1 месец

Това да се вярва на Аптито от Факултета не е много правилно.... Той викаше че в Суджа няма украински войници, докато на живо излъчваха как изхвърлят руското знаме и слагат украинско над общината.

73

Анонимен

преди 1 месец

"Командирът на съставения от чеченци специален отряд "Ахмат" е дал информацията пред руската държавна телевизия" - няма нужда да пишете нищо повече )))))))))))))

72

До 66

преди 1 месец

Що бе, нямаше ли по грозна че баш тая пияната?

71

Ром"с

преди 1 месец

Покровск -60 000 жители ..трябва да напусната града това призова военно командване на Украйна...руснаците идват ...това май също трябва да се казва.

70

76

преди 1 месец

И компютърът ви има цензура , не пуска руски букви. смешно е.