17

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 13 -"Сега като го пуснат пак.." Сайта си работи ,отваря се :))))

16

100 пъти го казвам

преди 1 месец

от началото на конфликта м/у Доган иПеевски , по-голямото зло е Доган,той създаде такива като Пеевски ,Гайтански ,Илия Павлов и т.н., разбира се всичко ставаше под контрола на ДС. Дори самото ДПС беше създадено и менажирано от ДС ,но вече под одобрението и мониторинга на КГБ!!! Всичко се направи ,за да се отклони Б-я от европейската ориентация и да остане под рускосъветско влияние!

15

Значи

преди 1 месец

Сайта е спрян ,защото зад него стояли Мирчев и Божанов?Ами тогава спрете медийната "империя " на Пеевски .Зад нея седи що. пар.

14

Написах

преди 1 месец

"А кога ще спрат ПИК" и ме изтриха.Пеевските под. лого се пазят взаимно.

13

До А150 милиона

преди 1 месец

Ами тези 150 милиона са дадени от икономическото "гуру" на ГЕРБ Стоян Мавродиев.Пр и това без обезпечение .Вълка ще си ги харчи доволен от подаръка на ГЕРБ.

12

Малеееее

преди 1 месец

Дете уби полицай от" Специалните полицейски сили" на работното му място,но министърът на вътрешните работи се занимава с пародиен сайт?!!Само защото се подиграва с шефа МУ Шиши.

11

Анонимен

преди 1 месец

Само направиха този сайт по-известен. Сега като го пуснат пак, всички ще идем да четем какво са писали вътре за Пеевски.

10

Анонимен

преди 1 месец

А как така полицията казва кой стои зад сайта? Замисляте ли се? По принцип никога не го правят, че не им било работа. Целта е предизборна пропаганда.

9

Анонимен

преди 1 месец

Не се хващайте на евтината пропаганда на Мирчев и Божанов. Ако искате да гласувате против Пеевски, подкрепете Костадинов. Възраждане никога няма да направят коалиция заедно с Пеевски, за разлика от ПП-ДБ и ИТН.

8

И защо

преди 1 месец

Да е "фалшив"?Само защото на Пеевски не му харесва ли?

7

Анонимен

преди 1 месец

Предизборна пропаганда на Мирчев и Божанов. За да разберат хората за тоя сайт и да влезе в новините, трябваше ГДБОП да го свали. Това е цялата работа - помощник-лодкар и еднорък джентълмен ползват ГДБОП за предизборна кампания.

6

Анонимен

преди 1 месец

Мирчев и скакаУецът Божанката като не притежават други таланти и качества се захванали със сайтове със съмнително съдържание и качество.

5

До 4

преди 1 месец

Като не знаеш за какво става въпрос,защо коментираш?Само се излагаш.

4

Сайта е

преди 1 месец

Сатиричен и иронизира Делян Пеевски и неговото"ново" начало.Но Стоянката не може да допусне някой да се подиграва с "шефа" МУ.

3

Анонимен

преди 1 месец

щом нещо е свързано с пеевски веднага се спира, нареждат се проверки, задейства се цялата държава, най вече МВР, а после се кълне, че бил независим

2

Калин.ката

преди 1 месец

Стоянов е фашист.Соира сайтове,кога ще почне да гори книги?

1

Проверката

преди 1 месец

колко смешно звучи:"Наредил проверка". Аз от тези проверки като почна от катебето мина през трактора, нотариуса и завърша на илия павлов от нито една не разбрах какво стана.