34

Българин

преди 1 месец

Не знам как смятате 98%, но дори една банка да го прави, това е достатъчно. А иначе колегата долу добре е уточнил, че става въпрос за доларови плащания. Няма кой да забрани на двете най-големи държави в света да си правят разплащания в тяхна валута - каквито всъщност са вече почти всички плащания между Русия и Китай.

33

Хи хи

преди 1 месец

И едно уточнение, което автора нарочно го е спестил. 98% от китайските банки отказват плащанията от Русия, КОГАТО СА В ДОЛАРИ ! Не ги щат доларите и тва е, доларът ще се сменя като световна валута !

32

Хи хи

преди 1 месец

98% от китайските банки отказват плащания, където е замесен SWIFT ! 100% обаче от банките работят с плащания, където няма замесен SWIFT ! Т.е. на китайските банки им е чрез оная работа за суифта, щото Русия и Китай работят по тяхната си платежна система !

31

Виж се нексовец

преди 1 месец

Щатските регулатори затвориха базираната в Ню Йорк банка Signature Bank в неделя. Това е третият най-голям фалит в банковата история на САЩ, два дни след като властите затвориха Silicon Valley Bank, съобщи Ройтерс. Два дни по-рано крипто банката Silvergate също обяви, че прекратява операциите си и минава в доброволна ликвидация.

30

Анонимен

преди 1 месец

Реалността е такава, грантаджия, свиквай. С фалшиви новини и тролейщина под тях нищо освен фалит на америнските банки не си постигнал. По темата даже е достатъчно само една да търгува, китайската народна банка или другата която е алтернатива на мвф. Първа частна банка , демирбанк , КТБ при китайският комунизъм няма. Няма и фондация демокрация в КТБ.

29

Анонимен

преди 1 месец

Стана късно, работното време свърши и копейкиите ги няма да пишат тъпотиий и лъжлива пропаганда.

28

Анонимен

преди 1 месец

Ти нищо не можеш да казваш, грантаджия. Русия решава, а ти пищиш че си бил куиърр по улиците за няколко цента.

27

Анонимен

преди 1 месец

Приятелство без граници. Муахахахаа

26

Анонимен

преди 1 месец

Като ви казвам че Русия ще бъде принудена да клекне с добро вие не вярвате .Отиде коня у реката . Край .

25

Анонимен

преди 1 месец

Сега остава да се разберат кой ще е отзад в тази разплащателна система в натура.

24

Алекс

преди 1 месец

БРИКС,нов световен ред,нова световна валута и накрая стария, изпитан US долар е цар и господар.Жалките чебурашки може да продължат да се напъват.Ефект 0/zero,ноль/.

23

Анонимен

преди 1 месец

А северна корея кога ще стане и тя обща, нали вече е съюзник, може и иран, и афганистан да включите, нали сте братя?

22

Анонимен

преди 1 месец

КОЗАРИ И КРАВАРИ ИЗЛЯЗОХА НА ПАША МНОГО КЪСНО БЕ АМЕРИКАНСКИ РОБИ

21

americano

преди 1 месец

ха ха хаха кво стана бе ????

20

Анонимен

преди 1 месец

Чети опорко. Съюзната държава неофициално известна като Съюзна държава на Русия и Беларус наддържавно обединение на Руската федерация и Република Беларус, с цел организирано поетапно единно политическо, икономическо, военно, митническо, валутно, правно, хуманитарно, пазарно и културно пространство. Общ празник е Денят на единството на народите на Беларус и Русия, който се чества от 2 април 1997 г. Освен това има и ОНД от която е част.

19

Пъф Деди

преди 1 месец

Ета возмотительно!:))))

18

Ввв

преди 1 месец

Дръндрън та врън...за плащанията по между си Китай И Русия не ползват swift отдавна

17

Анонимен

преди 1 месец

Да почнат да си плащат в кози. Вече имат опит

16

Анонимен

преди 1 месец

Ссср не се е разпаднал а се преструктурира. И то сам. Не е някаква "заслуга" на кукловодите ти. И в момента има съюзна държава на Русия и Беларус, съществува от над 20 години, а на теб ти казаха вчера.

15

въци капцаров

преди 1 месец

Що се разпадна СССР, а беше къде къде по-могъщ?