16

Анонимен

преди 1 месец

Абе не че нещо, но нещата лека полека си отиват към бой. Някои хора в тази държава, които очевадно правосъдието не ги лови, просто си плачат за саморазправа от т.н данъкоплатец. Значи, ако аз открадна една вафла и три кренвирша от магазина ще ме осъдят директно, но бай Гайтански и бай Доган може да гепят едни 150 милиона на данъкоплатеца и после няма закон, по който да бъдат осъдени, а парите възстановени. Това е безумие!!!

15

Анонимен

преди 1 месец

Прав е Хъмпърцук. Тази далавера, както и много други е извършена под ръководството на капо ди тути капи - шефа на мафията корифея на хидроинжетерството доктор инж.доган. И това не е тайна за никого в БГ и ЕС. Но личната му партия е в парламента и в европейския парламент си има депутати изявени мафиоти. Мафиотлък на квадрат

14

Анонимен

преди 1 месец

Финансистът допълни, че крайното решение за отпускане заем на Гайтански е не изцяло на бившия директор Стоян Мавродиев, а на колективен орган. ---- А защо гонят само Мавродиев, но не и другите от колективния орган?

13

Това е

преди 1 месец

Типично за юдео-ционистите-- в дъното на всички големи кражби!

12

Анонимен

преди 1 месец

инж. химикът от опит знае. Със заврения зет пепеляшко откраднаха много правилата и законно.

11

Анонимен

преди 1 месец

Крадецът вика дръжте крадеца.Не вземайте кредити,банкистите ще ви направят клошари.По времето на Бай Тошо нямаше бездомни.Сега има.

10

Ти да видиш!

преди 1 месец

До Ваня Григорова - Да де, ама ако сравним сумата, която според медиите била месечна заплата на този Левон с онази сума, която според един от коментатори тук била заплатата на ректора на УНСС, се оказва, че ректорът получава почти два пъти повече (и двете заплати са шестцифрени). Да се чуди човек, банкер ли да стане или да се ръга с лакти в калабалъка от кандидати за преподаватели във висдши училища? Защо ни лъжат, че нямало кандидати за там, та затова им вдигат заплатите на тези преподаватели?

9

Анонимен

преди 1 месец

Тиквата дирижираше ББР да раздава пари на приятелите му. Той беше диктатора тогава 2017 г

8

Анонимен

преди 1 месец

Още един крадец, на когото прокуратурата трябва да обърне внимание.

7

Ларж съм!

преди 1 месец

Някой ще ми каже ли как да взема необезпечен заем в размер на 1 милиард или в крайна сметка да е само 150 милиона? Обещавам да изразходвам половината от сумата за благотворителна дейност, а останалата част ще си поделим с този, който ми каже как да взема такъв заем.

6

Данъкоплатец

преди 1 месец

Еха пишман банкера, дето си написа правилата да стане банкер и открадна цяла банка и не само, ни разяснява как стоят нещата :)

5

Ваня Григорова

преди 1 месец

Левончо струва ми се,че и ти си олигарх... незаконно забогатял ...лесно ти е на тебе...тв звезда стана?!

4

Анонимен

преди 1 месец

Прав е само за това, че народът пак ще пие една студена вода. Разпорежда се някой с парите ти и оставаш без тях. А за него нищо, наказание няма.

3

пряко пострадала

преди 1 месец

Точно пък Хампарцумян да говори да врътки и кражби, малко ми идва в повече! Да си отворя ли устата какво направи с необслужваните кредити на ковчежника на Костов?

2

Хм

преди 1 месец

Крадецът вика дръжте крадеца - не е поговорката!

1

Анонимен

преди 1 месец

А тоз к.риводзурлест арменец откъде има Банка :)))