146

Евразин Алахакбаров

преди 1 месец

До Анонимен155 е татарина отдоле каза че са специал резерве, сигурно под баркода пише карбон. много е тъпо да обясняваш на каскети с килийно "

145

Ларавел

преди 1 месец

Горките хорица. Как е възможно в 21 век милиони хора да търпят тази гладна смърт... Затова е по-добре да загинете, но никога да не се страхувате!

144

IQ 3.14

преди 1 месец

До Гладен Китае от Ухантва че си гледал два клипа на дедо гурме не означава че навсякъде е така, шизимбикратор. "в пекин има един ресторант" - характерен израз за човек посетил една шкембеджийница и три баничарници некъде из северозапада. а магарешки суджуци - под път и над път, но ти само си гледал стримове за тая благина.

143

Анонимен

преди 1 месец

Което означава, че доларът е заминал съвсем, щом хората предпочитат жива стока - каза русофилската амеба, какъв долар бе въшка, тия клети душици там не са виждали пари и на снимка, къде ще ги харчат тия долари, в корекома ли?

142

Анонимен

преди 1 месец

Расииската мъка и мизерия край нямат. Поне кажете, че са безаналогови кози, че да има за какво да се хванат капейците.

141

Гладен Китае от Ухан

преди 1 месец

Ядете ли Бургерите от Стоножки на Клаус Шваб и Урсула?! щото аз да ви кажа от Печено Яренче (малкотона козичката) - едва ли има нещо по вкусно на тоя Свят и това не е майтап, питайте дядо си - той поне трябна да е ял! иначе, в Пекин има един ресторант, който готвят страхотно Магерешко, но Гаания това няма да го разбере и ще го мисли за извращение - но не е когато е сготвено от Майстор по Хилядолетна Китайска Традиция - Пръстите ще си Изядете!!

140

Малък Праз

преди 1 месец

Ся, в Северна Корея пасат трева, защото Другарят Ким е забранил да пасат люцерна. Путин е мъртъв от поне 15 години, а десеторниците му ги вадят отвреме навреме от фризера. Нали така, бе грантаджии? Заработете си центовете!

139

Gorskio

преди 1 месец

Объркали са ги с чечените :) :) :)

138

Евразин Алахакбаров

преди 1 месец

а после питат чеченския омон що неще да стреля по украинския спецназ

137

Домбил Бомбасов

преди 1 месец

безкрайното руско жито некак си се трансформна в нема 500 коча, да има децата на северна корея кво да доят. при положение че аятоласите са взели-дали това не е точно най правилния начин да си третираш съюзниците, щото дебелия ким явно е ткзс с другаря си, и нито е закъсал за технологии нито е гладен.

136

Само питаме:

преди 1 месец

....А, поне един пръч за Кимчо, немаше ли....???!!!

135

Анонимен

преди 1 месец

Породата сигурно е Кадировки

134

АнонимеН

преди 1 месец

ТЕРОРУСИЯ ПРАТИЛА 447 КOЗИ А ОТ СЕВЕРНА КОРЕЯ ОБЯВИЛИ , ЧЕ СА ПОЛУЧИЛИ 432 КOЗИ КАТО СКРИЛИ 15 ДОБРЕ ОХРАНЕНИ! 1 КOЗА ЗА КИМ И 14 РЕЗЕРВА, ЧЕ ТОВА СВИ.НИЩЕ НЕМА НАЯЖДАНЕ

133

IQ 3.14

преди 1 месец

До Анонименшизимбикратор, колко да са породисти и колко да са селектирани? да се не окаже, че са чумави само, щото "и так сойдет" и дебелия да нюкне владик. що нали знаеме кво кафе пие и къде е учил, и да му дават триста коча в замяна на скъдове и противотанкови установки не е неговата.

132

Анонимен

преди 1 месец

Да напомня на редакцията, че породисти селектирани животни никой не продава в чужбина без специално разрешително. Това е израз на огромно доверие и приятелство.

131

Фют

преди 1 месец

Абе, тези кози дали са девствени?

130

Анонимен

преди 1 месец

"10,7 милиона от общо 25,9 милиона души в Северна Корея са недохранени, а 18% от децата са с нарушен растеж и развитие поради хронично недохранване." Ето това е ключовото в цялата статия, а не козите. Ким хвърля лъвския пай от бюджета за въоръжаване и Вова твърдо и уверено върви по неговите стъпки. Вече постигнал "небивали" висини - 40% от бюджетните разходи отиват за отбраната. Едно не мога да разбера как народите търпят такива *** ръководители, а не ги помитат.

129

Анонимен

преди 1 месец

Правилно , рускините от отдавна предпочитат друго млекце .

128

Муахаха

преди 1 месец

Дори Козичките са по-Предпочитани от ЕвроАтлант Грантаджиите!

127

АнонимеН

преди 1 месец

ЧАСТ ОТ КОМЕНТАРИТЕ ТУК : РУСИЯ Е ПОИСКАЛА ГАЗА ЗА ЕС ДА СЕ ПЛАЩА ВЕЧЕ В КOЗИ, НА РУСОФИЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИМ СЕ ПЛАЩА И НА ТЯХ В КOЗИ, ДОРИ СЕВЕРНА КОРЕЯ ВЕЧЕ НЕ ПРИЕМА РАЗПЛАЩАНИЯ В РУБЛИ :D