30

баба Пена

преди 1 месец

Държавата на чадърите, палатките, дъждобраните. Власт имащите са част от мафията, полицията знае всичко но нищо не прави защото е подвластна на власт имащите. Съдии, прокурори и те са мощно в шуробаджанащината, всеки е на някой човек. Така е оплетено всичко че няма оправяне.

29

ББР

преди 1 месец

Кириле, кажи и как фирмите на Прокопа драпаха да докопат заеми от ББР. На кумчо-вълчо крадливата схема я знаем..

28

Анонимен

преди 1 месец

тоя пак ли почна да дрънчи АЛАНГРО... да си гледа отрочето с Лена и да не се изказва много, щото кой го махна чадъра... чадъра си стои на когото трябва, просто в момента има сблъсък Доган - Пеевски и тия са пешките, а Кире, Кире и на "Не се сърди човече" не може да играе...

27

Анонимен

преди 1 месец

Кирчо го плюят, той разпъва чадър, мисли че дъжд го вали. Човекът е с ментални проблеми. Не го ядосвайте, че бие наред! Министър Йоловски и сем. му още са с охрана (детето на Йоловски дори през лятото е с охрана). Кирчо чупи шишета без да му мигне окото. Внимавайте!

26

Свикнали сме с

преди 1 месец

Много шум за нищо!! Предизборни български трагикомедии!!

25

Анонимен

преди 1 месец

Кирчо и компания гарантирано имат подобен канал за бягство. Просто при тях още не е размирисано.

24

Анонимен

преди 1 месец

Киро не го е яд за детските градини че можело да се построят яд го е че и той не се е облажил от тия пари

23

Анонимен

преди 1 месец

Нали ББР стана ваша, бе Киро? Що не си прибрахте кредитите, а само констатирахте? Тя Лена пък беше доволна да поработи в ББР за 16 000 лв. заплата на месец.

22

до 27

преди 1 месец

Може и да са го погнали. Не съм наясно с подробности. Едно е сигурно - с точилката го е погнала Линда. Това за сега му стига. Шегата настрана! Вероятно и Кирил е разследван за ББР и не само. Скрито няма да остане.

21

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 28 - Тя и Лената една акъллийка, ама двамата са търкулило се гърнето, та си намерило похлупака.

20

Анонимен

преди 1 месец

Това, което казва Кирил е измислено от Лена. Щракнали са ги когато му диктува какво да каже. Кирил няма акъл да се почеши. Всичко, което говори или прави е плод на Лена Бориславова.

19

до 23

преди 1 месец

И въпросът остава - защо са погнали само Лена, но не и Киро? Нали са "скачени съдове"?

18

Сенеката

преди 1 месец

140 милиона са нищо за нас ....само да си имаме бизнесмени като по учебник за капитализъм...кой кат нас...

17

Кире

преди 1 месец

Ауууу, ами сега Боци кво ше прай? Няма с кой да цъка тенисче.

16

До 21

преди 1 месец

Извинявам се. Бързах да пиша... Те двамата са под един чадър понеже са скачени и съдове. Киро и мотора, Лена е мозъка на всяка операция.

15

до 21

преди 1 месец

Те двамата са под един чадър понеже са скапе и съдове. Киро и мотора, Лена е мозъка на всяка операция. Все пак да не забравяме, че Кирил е с дислексия и не може да чете,и пише. Ленчето чете пише и пере. Започна да пере парите от кеша, но забравила да сложи прах. Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахаха

14

Анонимен

преди 1 месец

А чадъра над Киро като се вдигна, привикаха Лена в Прокуратурата за 4 обвинения. --- Значи над Киро чадърът се вдигнал, но погнали Лена? По-добре да бяха вдигнали чадъра над Лена и да погнат Киро.

13

Анонимен

преди 1 месец

Кириле,вместо да разтягаш локуми и да се правиш на три и половина, вземи да събираш куфара,че скоро ще те подпукат и теб! Комисионните от оръжие и газ ще заминат по адвокати. Спукана ти е работата.

12

Анонимен

преди 1 месец

А чадъра над Киро като се вдигна, привикаха Лена в Прокуратурата за 4 обвинения. Едно от които е пране на пари във връзка със записите където обяснява как трябва да се изперат парите от кеша с дарения. Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Киро откакто е без чадър слънчаса. Пазят го с 2 кевларени одеала, щото бие министри и чупи шишета. Устата му е като гардероб. Спирачка няма. Много лъже, викат му лъжливото овчарче.

11

свидетел

преди 1 месец

И Вълк и Баце та дори Череп имат един родител-ДС под формата на СДС.Костоф,Соффианский,общината с Антоан Николов ....Сещам се и за друг парцаляк,тяхна рожба и дребен крадец-Слави Бинев.Кире,Кокор и Прасор са новото поколение айдуци и искат да бъркат в медеца ама са малки за големите неща