68

Анонимен

преди 1 месец

Имане, не обръщай внимание на хейтърите в интернет. Премести си го в другия крачол и да не ти пука.

67

една жена

преди 1 месец

До До анонимния 79 Между другото, жалбата е за кибертормоз и език на омразата. Не се споменава да е обиден, че не му вярват, че е жена. :)

66

аз като обяснявам..

преди 1 месец

Е как така обиди в интернет?Нали само ние изостаналите българи се смеем и подиграваме?Аз като казвам,че навсякъде по света ги мразят тея недоразумения на природата,някакви розови понита ми обясняваха как не било така.Че и протести ще ми правят утре.

65

Ванката

преди 1 месец

Розовият фашизъм в действие! Заедно със зеления, ще унищожат Европа ... , но пък ще направят пачки.

64

Анонимен

преди 1 месец

Щом има мъжки хормони трябва да се състезава или с мъжете или с транссексуалните.

63

иска да изкара

преди 1 месец

некой лев тоя ***

62

Анонимен

преди 1 месец

Тоя жендар става мега нагъл. Това е характерна черта за всички подобни сбърканяци. Няма ли еди доктор който да му прегледа простата и да каже какво е?

61

До анонимния

преди 1 месец

Чакай да ти се изсмея (хахахахаха-хахахаха-хахахаха). Сега по същество- ти верно ли не знаеш ли какво се случва след като прокуратурата приключи разследването?! Всичко отива в СЪДА! Ех, к0пейке, ех! Цялата ти работа е такава май!

60

една жена

преди 1 месец

До До Shark 73 Пред кого е доказал?

59

Анонимен

преди 1 месец

Тоя ко4 да си свали гащите публично и да приключва тая простотия!

58

Анонимен

преди 1 месец

Ей, това ЛГБТ *** са баси наглите типове!!!

57

една жена

преди 1 месец

До до еднъ жинъ 68 Високият ръст не е аномалия. В баскетбола всички са високи, така че няма предимство. А този, като е аномалия между мъж и жена, защо не отиде при мъжете :)

56

Анонимен

преди 1 месец

От сбъркан очаквай само каши да набърква. Аман от техните мераци да се изкарват жертви, а всъщност те тероризират останалите.

55

До Shark

преди 1 месец

Имане си е доказала пола пред когото трябва, ама един рускиняк от една световн0 0тритната 0ганизация на фона на ени иконкu рива, та рива, та който си има вакуум, все му се върза. Останалите гледахме и се смеехме на представлението.

54

Анонимен

преди 1 месец

До До едната жина - 1. Имане-то не съди, подала е жалба до Прокуратурата; 2. по тази жалба никой няма да иска да му сваля гащите и да му гледа макарите; просто няма общо между двете неща...има една подходяща арабска поговорка "когато си мъртъв, ти е все едно, не го осъзнаваш, тежко е само за другите...абсолютно същото е и когато си т>ъ.П"... дано си ме разбрало правилно дженди :)

53

Shark

преди 1 месец

До До едната жина И защо не си доказа пола преди олимпиадата и да си спести всички негативи? Значи или не може, или е търсил/а умишлено скандал.

52

една жена

преди 1 месец

До До едната жина 64 Но боксовата федерация не е осъдил :) Не съм "копейка". Просто разсъждавам логично.

51

една жена

преди 1 месец

До Прочетете фактите 53 Дори да има аномалия, при над 4 млрд. жени на Планетата, защо точно аномалията трябва да представи женския пол на Олимпиада? Имам спомен, че един атлет без крак, използваше протеза, с която беше по-бърз от нормалните атлети и ги надбягваше и му забраниха да се състезава. Това е, като допинга, не трябва да има предимство.

50

До едната жина

преди 1 месец

Щом Имане съди, значи при изискване от съда тя може веднага да си докаже пола. Само к0пейките още не схващат какво означава това.

49

д-р Хаус

преди 1 месец

До Хелиф е жена - не ти ти ***, тормозът няма нищо общо с това дали е жена или мъж, ама то джендърите са така, мисленето не им е силна дисциплина... аз ако те нарека морва, труженичка, грозил, *** и т.н., това тормоз ли е? а дали имаш орехи или слива никой няма да те пита... и не, човек с Y хромозом е МЪЖ, независимо дали са изпаднали орехчетата... жлезите блъскат тестостерон и развива костна система, мусклулатура и физическа сила на лице от мъжки пол, ам то това биология...