24

Анонимен

преди 1 месец

Говорилнята пак почна, значи нещата са много зле за Уклите. Над 1 600 убити в Русия и постоянно усмирявани в Украйна казват достатъчно.

23

Анонимен

преди 1 месец

Какво означава "украинското настъпление в Русия създава /дилема?/ за Путин"?

22

Анонимен

преди 1 месец

Пиндостан хем бил в постоянен контакт с украинците, хем бил изненадан от тяхното нападение срещу Курска област.

21

Spoko!

преди 1 месец

В края на краищата не инвазията на украинците в Курска област ще срази крепостните, а Пентагонът...

20

Анонимен

преди 1 месец

За сега са влязли в няколко села. Опитват се да вземат Суджа - малко градче с популация 5000, но вече втора седмица не успяват. За сравнение, Бахмут - над 60000, Авдивка - над 30000, МАСИВНО УКРЕПЕНИ И ОКОПАНИ, плюс индустриални зони. В зоната на контрол на урките няма нищо важно, единствено помпената станция на дружба, която едва ли ще посмеят да унищожат, защото тотално ще ги отпишат от Унгария и Словакия, и защото са прошляци, които няма да имат волята да се откажат от транзитните такси

19

Анонимен

преди 1 месец

Нали даваше оръжия само за защита, лъжец? Какви са тези терористични атаки над мирни села? Фронтът е на друго място.

18

ФАКТ

преди 1 месец

До Анонимен 17/ САМО АКО ТРЪНП СПЕЧЕЛИ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ В САЩ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА! УКРАЙНА ЩЕ ЗАГУБИ НО ПОНЕ ЩЕ ЗАГУБИ СЛАВНО!

17

Бай Дрън :

преди 1 месец

"Някой да ми смени памперса! Уффф,че миришеееее...Отивам да поспя! Представям ви президента Путин! Браво на Испанците... Ъъъъ... Ирландците... Ъъъъъъъъ... Азиатците! Слава на Теди Рузвелт и да живеЙ кралицата!!!"

16

Анонимен

преди 1 месец

Тия дето са влезли в Курска област, ще излязат в чували, а Покрайна ще загуби още територии.

15

Какви герои

преди 1 месец

Вчера ycpauнскu войници са разстреляли 103 годишна баба и са са се снимали стъпили върху трупа й

14

Вин

преди 1 месец

Северната бензиностанция вече затваря, остава и да се разпадне за да стане светът едно по-спокойно и приятно място! За ужас и съжаление на местната еничарска, некадърна, лумпенизирана, крадлива част от населението!

13

Анонимен

преди 1 месец

По-голям подарък на Путин с тая инвазия не можаха да направят. Развързаха му ръцете за всичко. Да използва армията от срочнослужещи, да превземе Донбас, да избие елитните украински бригади в Курск, и, накрая, да постави нови, още по-тежки условия на Украйна за край на войната.

12

Анонимен

преди 1 месец

Не знам каква дилема създава, но плановете да се отвлекат руски сили от други участъци очевадно не сработи. Защото руснаците ежедневно напредват с по няколко км към Покровск.

11

До 9

преди 1 месец

До Анонимен"Окачете гнома ЗЕЛЕНски на удобно място" Я посъветвай къде да се окачи руският карлик Вова, че греховете му са толкова огромни та се чудя дали има подходящо място, където да стои за назидание на подобните му и не само, какво НИКОГА не трябва да се прави.

10

Анонимен

преди 1 месец

дилемата е да евакуира хората и да ги изпържи или направо да ги изпържи

9

Анонимен

преди 1 месец

проблема на всичките тия, е че са толкова Tъnu, че се вярват за най умни от всички. Мотивацията на атаката в Курск е очевидно да накарат Русия да мести войски и да охлаби натиска в Донбас, та при това положение, от какъв зор руснаците ще тръгнат да правят точно това, което провокацията цели? Още повече, че сами разминираха границата към Суми преди 2-3 седмици, и оставиха разграден двор. Урките си мислят, че цакат Русия, но цакат единствено себе си. Отивайки там спестяват месеци усилия на Русия

8

Анонимен

преди 1 месец

Този дърт изкуфял отиващ си президент на сащ,гасеше и продължава да гаси огъня на войната с бензин.Окачете гнома ЗЕЛЕНски на удобно място и го оставете да виси там,докато може да диша.

7

Анонимен

преди 1 месец

Както винаги - истината, ама на опаки. Путин вече няма дилема, сам си го каза - всякакви преговори отпадат, война ще има до постигане на всичките първоначални цели. Укропите губят при всички положения - техния избор е само в това колко лошо ще загубят. За сега продължават да си го просят. Действията на укропите са нищо повече от отчаяние, и Путин не е чак толкова загубен, че да се отчая от този окуражителен знак. Реално тази атака УСКОРЯВА загубата на укропа, бичат последни резерви право в огъня

6

Анонимен

преди 1 месец

Войната се разраства. Евреите няма да спрат, докато не вкарат и Беларус и Полша във войната, а след това и целият свят, и вас също. Това е най-лесният начин да намалят световното население, като всички се избивате едни-други за евреите.

5

Елементарно Уотсън

преди 1 месец

Путин обмисля да стане член на ЛГБТ движението.