180

Хахахаха

преди 1 месец

Копейката на лов за гласове!

179

Накратко :

преди 1 месец

Кити Божанков не харесва това!!! Соро33нята - също!!! Юроатлантички с разцъфнали кафяви ц8ички пищят истерично и размахват лозунгите на спонсорите си НПО-та. Как може лошия Копейкин да им забрани обучението и възпитанието на дечицата,че хранопровода на малките момченца трябва да се използва активно и в двата си входа,за да пребъде во веки веков Неолибера3ията и 2334588 видове пол на розовите жълтопаветни понита,които по някаква причина не могат да си родят деца... :) :) :)

178

Анонимен

преди 1 месец

НПОта дават луди пари за гей дтужинките и митинги за разпространение на гей културата. Позорно е това.

177

След прочитане

преди 1 месец

На 2 страници коментари стана ясно, че с мирен протест пеерасенето няма са се изкорени. Трябва по-сериозно. Наглостттта гейска е феноменална.

176

да ама не

преди 1 месец

Копейката търси изява да си заслужи руските пари.Споменаванеточе има хора които са инвалидит.е. нямат ръка или крак НЕ Е ПРОПАГАНДА НА ИНВАЛИДНОСТТА ЛБГТ са инвалиди защото се отличават от сексуалността която поддържа човешката популация и поради това не могат да имат поколение, колкото и опити да го правят *** да правят..

175

Карачанаков

преди 1 месец

,, Възраждане,,, Костадинов и нормалност ха,ха,ха че те всички са ЛГ....

174

Анонимен

преди 1 месец

Гейовете да си протестират те дтуга работа нямат. Освен това им плащат. Ще мине и ще замине. Няма нужда от контрапротести.

173

Анонимен

преди 1 месец

Айде, стига бе, Копейкин, с тези евтини ромски номера. Нали ги знаем! След това цялото събрало се множество, колкото и да е то, ще го обозначиш като подръжници на пропускта си партия.

172

До 206

преди 1 месец

Ти природно ли си толкова npocту или го тренираш усилено бе тролей

171

Анонимен

преди 1 месец

Просто е пълно с роми в Бг .Туй е проблема. Те нещата са свързани. Хора без работа без култура без трудови навици без морални устои. Не българи . Престъпници.Трафиканти , гейове . Ромейнизация. Учение трябва възпитание .Управляващите проспаха !

170

Анонимен

преди 1 месец

Костя ще протестира като НЕНОРМАЛЕН гражданит на НОРМАЛНА държава. Самият факт, че всякакви откачени индивиди имат право да простестират по всякакви поводи го потвърждава. Я да отиде в обожаваната от него Русия и да види дали може там да протестира. Там само митинги в подкрепа на управляващата върхушка и политиката й са разрешени и поощрявани.

169

Анонимен

преди 1 месец

"Като има чадър от тимaджиитe защо тогава му е замразен бизнеса и не строи в Исторически парк нищо в момента и се моли на народа да му дадат 5 милиона лева за да потръгне отново парка???" - Защото е нерентабилен бизнес проект. Защото, ако си беше мълчал и не се бенопитал да измести Марков, сега щяха да има поток от хиляди турсисти на ден и нови инвеститори. Но не се случи.

168

Анонимен

преди 1 месец

Браво! Нанпротеста само с радиоатанции, маски, бухалки инпистолети!!!

167

Асан Фасилев

преди 1 месец

Истинското име на партията е Пълнu Пеepacu

166

Анонимен

преди 1 месец

НПО зевзеци яко трролят в полза на гейовете. Що за хора са НПО зевзеците и гейовете. Хора без морал.

165

Киро пpoстoто

преди 1 месец

Ние с асанка апелираме приложението rpuндъp да стане задължително в училище

164

Киро пpoстoто

преди 1 месец

Лена о6щата я използваме с асанка за да се крием зад нея

163

Анонимен

преди 1 месец

Тия са толкова жалки подобно волен- обрали са омразата на маса народ, ако не са парите на Кремълските олигарси никога няма да влязат в парламента- тоа чичо си построи вече къща на брега на Варненското езеро с партийната субсидия- ще следим ко следва....

162

Стиви

преди 1 месец

Коце върни 5 милиона,не се прави на улав!

161

Цомчо

преди 1 месец

-,, Снощи поканих в къщи трима трудоваци и като ме подкараха , цяля нощ ! Скъсаха ме , ако беше жена , нямаше да издържи !" Коце -,,Нали сме мъже , бе , няма да се излагаме !"