128

Мда

преди 1 месец

От един ден "правилните медии" се надпреварват да ни заливат с глупости какво 404 щяла да прави с Курска област...Да оставим настрана, че 404 няма никаква Курска област в състава си.Как ще разменяш нещо, което нямаш??!Кокаинът не прощава!

127

Анонимен

преди 1 месец

И Хитлер се опита да навлезе в Курска област, но бе разбит именно при КУРСК - най-голямата танкова битка в историята.

126

Анонимен

преди 1 месец

Няма как да е разменна монета. Зеления хвърли поредните млади момчета, за да бъдат избити. Нямат снабдяване, авиация и ....Цялата работа е безумна.

125

Анонимен

преди 1 месец

Бандеровците ще си платят прескъпо тази дързост.

124

Анонимен

преди 1 месец

много ви е фалшива проукро информацията! Вижте какво става в курск с укрите и тогава пишете вашитеглупости

123

Анонимен

преди 1 месец

Тия дето са влезли в Курска област, ще излязат в чували, а Покрайна ще загуби още територии.

122

Какие героями

преди 1 месец

Вчера ycpauнскu войници са разстреляли 103 годишна баба и са са се снимали стъпили върху трупа й

121

защото

преди 1 месец

Защото Путин отдавна се чуди как да спре войната, която се оказа пълен провал, но да стане така, че да не изглежда толкова жалък. И сега това даже му идва дюшеш - да сяда и да подписва мирния договор и да се пръждосва от Украйна, уж защитавайки и връщайки на мАсква завладяните от украинците райони. То е ясно, че блатните нямат топки да го съдят, но поне тези след него много ще се замислят дали някога даже да си помислят да си врат гагата в чужди територии.

120

Анонимен

преди 1 месец

Това нахлуване в курска област може и да е било добро решение, историята ще покаже. Въпросът е ще преговарят ли руснаците ако има чужди войски на тяхна територия или първо ще зачистят проникналите и после ще преговарят(евентуално). И защо украинците си мислят че руснаците са по-мекушави от тях и веднага ще клекнат за преговори след едно такова нахлуване.

119

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 123 Изтласкване по руска информация не върви, върви прочистване. Ако ще питаш за разликата - при първото техника и хора се спасяват обратно в Украйна, при второто всичко се ликвидира. С тия инфантилни подмятания върви ли това, върви ли онова не създаваш никак добро впечатление. Добре че оставаш анонимен.

118

Информационна война

преди 1 месец

Срещу Русия.

117

Анонимен

преди 1 месец

Едно не мога да разбера когато украинците окупираха 5 секс в Русия това се представя като голям стратегически успех ,а когато руснаците направят същото то е представено като незначително постижение с много жертви ...на всички е ясно,че тези украинци които са изпратени в Русия те няма да се върнат живи освен ако не избягат веднага в Украйна и този път няма да има милост....

116

Никола Стефанов

преди 1 месец

Курск беше и все още е капан за укрите. Още преди два месеца руснаците започнаха да изтеглят наборници и да ги заменят с волнонаемни, също и да разминират част от границата, с една единствена цел - да предоставят силно примамлива мишена, която да изглежда слабо защитена - Курската АЕЦ. Укрите хлътнаха и с двата крака и за една седмица ЗАГУБИХА голяма част от останалите им елитни сили и поне половината от техниката, предоставена им от запада.

115

Анонимен

преди 1 месец

Курск вече е изчистен от фашисти, каква разменна монета?

114

Анонимен

преди 1 месец

Меморандум в завладените Руски територии, а после Русия плаща за всичко което разруши като победена страна- Рашките да поемат задължението да си приберат над 20 000 000 руснаци от Европа обратно защото висят на гърба на работещите европейци и да се затворят границите за руските убийци- съжалявам ама вие си избирахте Путин и сега ще носите печата- народ от убийци!

113

Закривай окрайна!

преди 1 месец

Вън НАГЛИТЕ окраинци!

112

Анонимен

преди 1 месец

Русофилчета, върви ли изтласкването? Или за сега само ви го натласкват отзад. Голямо нещастие се случи на русофилството, тъкмо щяха са превземат Киев и украинците така им го натласкаха че свят им се зави. Болката не е голяма защото халлките на русофилите са свикнали на разтежение, но срама, срама е огромен.

111

Анонимен

преди 1 месец

Разменната монета при едни бъдещи преговори от вчера си има име. Пиндостан стартира свалянето на Просрочения и възхода на Арсен Аваков за президент на Украйна.

110

Анонимен

преди 1 месец

Организаторите на терористичното нападение си мечтаеха да превърнат Курск в разменна монета при едни бъдещи преговори. Не им се отвори парашута.

109

Анонимен

преди 1 месец

Украинците да хващат подвижни избирателни кутии и да тръгват на допитване- Дали Курск да остане владение на Украйна, а после да продължат навътре в Русия!