44

Анонимен

преди 1 месец

важно е да се спре интернета на русофилите или да се направи много скъп

43

Анонимен

преди 1 месец

До Българин 55 : Продължавай да се "Очудваш" - никой не ти е виновен. Дори не си се опитал да се ограмотиш, после политиците са ти виновни. Повечко четене, по-малко ракийка и по-малко чалга и може да стане човек от теб.

42

Анонимен

преди 1 месец

Докато не изтребем политиците , като вредни гризачи , няма да стане работата .С по 10 000 лева заплати на тях им все тая колко ще е тока . На всичкото отгоре , точно политиците са собственици на фотоволатаиците .Тоест вече не сме граждани на република България , а абонати на крадливата политическа класа .

41

JJ

преди 1 месец

100 %, ще се седи на тъмно. Като стигне цената към 23:00 часа - 1800 лева на мегават , ще заприличаме на военна зона. Помните ли , когато малките общини нямаха пари за улично осветление?

40

Анонимен

преди 1 месец

Оставихме ги да вдигнат безнина и нафтата. Сега ще ги оставим, да досъсипят въглищата, а после ще им дадем,да ни направят тока ужасно скъп ... Помните ли нафтовите печки? Не, че беше най-приятното, ама това, отварям прозореца на минус 12 градуса, че да влезе малко хладно, вместо да намаля печката, защото не ми пука за цената, която е смешно ниска, си беше яката работа.

39

Анонимен

преди 1 месец

Исторически погледнато , винаги цената на тока е сваляла правителство .

38

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 46 - Шамарите са най-доброто лекарство а глупостите ти.

37

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 42 - Корекция - В България има газ, но отказваме да го придобиваме. Освен това, "забранение в ЕС", какво подяволите значи? Занчи, че някой цайсат хомосексуален, се е съгласил на това преди 20 години, а днес други цайсати хомосексуални продължават, да се съгласяват и да правят напук на народа. Това значи. Може да си имаме ток и от газ и от въглища, ама .... "зелените" не давали. Аз истински зелен, който да има IQ над 60 не знам. Другото са платени играчи.

36

Анонимен

преди 1 месец

Естествено, че ще доведе. Не е нужно да си експерт, за да ти просветне. А от там и всичко. Едно никога не идва само.

35

до 26

преди 1 месец

Сметки за вода от по 300 лв. получиха в София - ами Къпането Отдавна НЕ е безплатно, а е 3 лева на Кубик! това са 100 къпания, т.е. по 3 да ден или за 3-4 членно семейство нормална консумация за през лятото, където всеки се къпе ежедневно!!

34

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 38 - А добре, нека го калкулираме в цената ... и 80% от вискчо в България, ще стане тотално нерентабилно. Аз какво ще направя? Ами няма да инвестирам пвоече пари, ще ликвидирам дружеството и ще взема каквото мога и то отива по-чуждите борси. И резултатът? В цялата страна ще има стотици хляди безработни отгоре. А на върпоса ти - Защото има хора, които нарочно ти изкупуват квотите, само и само да нямаш достъп до евтини такива. По-лесно и чисто е, от да пращат мутри.

33

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 36 - Много далавераджия налива пари в имоти. Братовчеда работи брокер от 20 години и такова чудо никога не е било. Идват едни и искат, по 15 апартамента да взимат, ако можело на един вход да са.

32

Анонимен

преди 1 месец

До 28,Токът ти става двоен, ами калкулирай го в цената. А, тук идва проблемът - има конкуренция от други фирми, там цената не е двойна и въпросът е защо?

31

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 33 Пред мнистерствата с тежки предмети. Тея ИТН и ПП протести, целия народ, дето се събираше общо 200 дена, ще се събере за 20 минути. И после ще има 10 пътиповече. Не си си лягал гладен. Не знаеш.

30

ЩЕ СЕ НАУЧИМ !

преди 1 месец

Ще доведе ли либерализацията на пазара на ток до енергийна бедност? Отговор - да ще доведе ! Именно за това се прави тази либерализация . За да започне народа да си иска комунистическия ботуш да го гази още осемдесет години . Това е комунистическа работа !

29

Анонимен

преди 1 месец

До до 13 - Аз не го крада. Не съм го крал 20 години. Как си скичаше с по 1 стотинка през година-две тогава? А сега ще ще скача с по 50-60?!

28

Алоу

преди 1 месец

24 - Айде тоя, дето ми даде минус, да каже защо?

27

до 13

преди 1 месец

До Анонимен,така е българина ток не плаща,сега като е евтин какво,пак го крадат

26

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 27 - Работата е, че колкото и кротки да са хората, на глад и студ, особено като засегне деца и семейство, не се трае.

25

Анонимен

преди 1 месец

"Аз обикновените хора ги разбирам, ама фирми да ми говорят за отстъпки от държавата щот видиш ли имат фабрика и купуват ден напред и имало големи амплитуди в цените ... хайде моля ви се." - Не всяка фирма е "Пешо ЕООД" или "Гибона и Кирката АД" - повечето не правят огормен процент печлаба. Инвестираш 1 лв, вадиш 1.1, а 20 стотинки са ти за ток. Тока става троен. Ама стават двойни и много материали, защото и при тях се позлва ток. И за да си на нула, цената ти отива 2 лева...