69

Анонимен

преди 1 месец

До 55.:/.Е добре де , каква е ФАЙДАТА от електр. рецепти ?/, е вижда се, в статията, всичко е на лице.:))

68

Анонимен

преди 1 месец

До До43..Сори , извинявам се !Явно не съм те разбрал .

67

Анонимен

преди 1 месец

Дори и в момента има автомати за пратки на куриерските фирми. Отваря се кутията само с код. Какъв е проблемът да има онлайн аптеки, където с видео връзка да се консултираш с фармацефт - хем той си получава заплатата, хем си работи от вкъщи, хем и пациента е доволен. Дават ти код и си отиваш да си получиш лекарството. Но не, защо да е лесно, като може да е трудно!

66

Е нали

преди 1 месец

за окраинците има, защо трябва да има за българите?

65

Кръчматъ

преди 1 месец

Е, па тъй си е при Демократичния НеоЛиберализъм с Пазарнъ Икономикъ. Просто Бизнес, нищо лично!!!! Нъли ревахте колко лош бил Соцъ, хайде, сега съ наслаждавайте на Капитализмъ до оргазъм!!! -))))))

64

Анонимен

преди 1 месец

Ми така е ДофторУбиец.... като започнахте да давате ИНСУЛИН на така наречените болни от ДИАБЕТ и им спряхте функционирането на производството на жлезата произвеждаща в организма на човека инсулин..... и сега без хапчета ИНСУЛИН ке измрат! Абе тъпчо Доктор ..... едно време когато хората не са КОНСУМИРАЛИ въобще ЗАХАРНИ ИЗДЕЛИЯ В ИЗОБИЛИЯ .... въобще не са били болни ве паразитчоПАРИЧНО СМОТАН!

63

Анонимен

преди 1 месец

Ми така е ДофторУбиец.... като започнахте да давате ИНСУЛИН на така наречените болни от ДИАБЕТ и им спряхте функционирането на производството на жлезата произвеждаща в организма на човека инсулин..... и сега без хапчета ИНСУЛИН ке измрат! Абе тъпчо Доктор ..... едно време когато хората не са КОНСУМИРАЛИ въобще ЗАХАРНИ ИЗДЕЛИЯ В ИЗОБИЛИЯ .... въобще не са били болни ве *** ПАРИЧНО СМОТАН!

62

ХАХАХАХАХАААА

преди 1 месец

35 години демокрация и евроатлантически ценности

61

Анонимен

преди 1 месец

Колко евроатлантическо

60

Анонимен

преди 1 месец

Путинизъм и радевизъм в действие.

59

До43

преди 1 месец

Моето момче и БЕЛ зная какво е,и кой трябва да лежи в затвора а не да ни продава прескъпи лекарства зная!п.п.Фармахим отдавна не съществува като юридическо субект,всичко построено по време на комунизма и сега заграбено от въпросните лица,сега се е укропнено и трансформирано на"Софарма"и нейните производни"Софарма Трейдинг"и сие!

58

Анонимен

преди 1 месец

Този не беше ли осъден за престъпления като министър, защо изобщо някой го кани?

57

Анонимен

преди 1 месец

Важното е ,че укрите са добре в 5 зв. хотели Безплатен олинклузив,Безплатни здравни,детски ,транспорт и по 1200лв на калпак на месец !!! - трай блей страхливо овче стадо -яж трева като няма аптеки,но глава не надигай

56

Анонимен

преди 1 месец

До Българин60 виновни сме си ние не политиците такива си ги избираме това ни представят. Докато в тази държава егоизма е на първо място и нормалната реплика е мен не ме засяга това другите да се оправят ще е все така , че и по зле

55

Анонимен

преди 1 месец

При социализма ни растрелваха на кльона и станахме 9 мильона!

54

Анонимен

преди 1 месец

Петър Стоянович:---''По времето на СОЦА , нямахме банани "!Ами сега , измислений ''професоре'' , имаме ЦЕЛОГОДИШНО , бананЕ ,... и НИЩО ДРУГО !!

53

Българин

преди 1 месец

Виновни са политиците, от некъде ни идват кофти политици, а требе да ни дойдат едни отговорни политици да работят да ни осигуряват нормален живот, да си имаме дом, работа, достойно заплащане, достъпно и качествено здравеопазване, сигурност и безопастност, функциониращи държавни институции, социален пакет - мед-обслужване, пенсии и грижа за възрастните и децата, ей така искам аз, да си живеем леко и приятно, нали. Ние имаме право на щастлив живот, това ни се полага, нали? Защото го заслужаме!

52

Анонимен

преди 1 месец

Защо НЗОК подписва договори с ''ФАРМАХИМ'' , след като тази фирма е с НАЙ-ВИСОКИ ЦЕНИ НА ЛЕКАРСТВАТА , ЗАЩО НЕ СКЛЮЧИ ДОГОВОРИ С ТУРСКИТЕ И ГРЪЦКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ ???

51

Анонимен

преди 1 месец

Да турат искуственио да пише рецептите!

50

Анонимен

преди 1 месец

До до 40..Е добре де , каква е ФАЙДАТА от електр. рецепти ?