29

Анонимен

преди 1 месец

Преди 35 години ни нареждаха какво да правим и как да живеем кого да обичаме и кого да мразим от Москва, а днес е абсолютно същото само че заповедите идват от Брюксел. От трън та на глог.

28

баба мара

преди 1 месец

първо в българия няма политици а политикани *** какъв дебат с хоратадепутатите си плащат за да влязат в нс и да си уреждат бъдещето за какъв дебатстава въпрос дебатът е между тях кои колко да гепи и кои ще раздава порциитезатова на изборите 20 процента изб активност ще гласуват глупавите и необразованииндивиди

27

Браво Кънев!

преди 1 месец

С 10 000 евро месечна заплата, която в крайна сметка я плаща ограбения бългаски народ той стана Истински Евроатлантик и Говори Без Клишетата. Браво Радане! Браво Кънев!

26

до

преди 1 месец

Въвеждат нов тоталитарен режим, затова го правят.И този като първия от преди 100 години е сатанистки, нали обясних.Но вече не е на социална и икономическа основа, а бърка в сексуалността на хората, на сексуална основа е.Затова всякакви соц марксисти от онова време се писаха *** като Дайнов, тоя и т нар десница, която си е левица.Дръжте се за Христос.Ще устоим.

25

Анонимен

преди 1 месец

ЕС все повече и повече започва да прилича на ЕСсср! Източно европейските държави които са били 45 години в сянката на СССР най-добра го забелязват. Унгария, Словакия, Чехия вече започват да роптаят срещу политиката на ЕСсср.

24

Анонимен

преди 1 месец

Тия сега да не забранят компроментираното им име евроатлантици?

23

Скоро

преди 1 месец

Продажници,за всички ще има място по стълбовете на цариградско шосе.

22

Анонимен

преди 1 месец

ЕС е икономически съюз създаден с цел свободно движение на хора и капитали на територията на страните членки. Защо за бога ЕС започна да налага политико-идеологически норми и рамки на страните членки? Какво общо има сексуалното обучение в училище с икономическите норми заложени в основите на съюза?

21

СТРАНЖДАТА

преди 1 месец

БЪЛГАРИЯ Е ПЪЛНА С РУСКИ ДРИШКИ, КОИТО ПРЕВЪРНАХА БЪЛГАРИТЕ В ПРОСЯЦИ.

20

Анонимен

преди 1 месец

РаМадан на мадам Шехерезада да отива при другия Рамадан от Мадан на Доган.

19

СТРАНЖДАТА

преди 1 месец

РАДАН КЪНЕВ Е АБСОЛЮТНО ПРАВ.

18

Анонимен

преди 1 месец

Ами върни се и им покажи. Защо седиш в Европа!? Освен да си вземаш заплатата, какво точно направи за България? И Жирафка и тя пееше еврокомунистически песни как ако си послушен и бездарен ще се издигнещ ного.

17

без упойка

преди 1 месец

След като Сатаната не успя с плана си за световния комунистически режим, с идеология основана на Маркс, днес вече работи за новия си план за световно поробване в новия режим на тоталитаризма, с идеология основана на джендъризма.Не случайно всички отпаднали от комунистическия режим на изток , са вече джендъристи като Дайнов, ето и Раданчо.Не ги касаят и обратните, искат само властта, както навремето комунистите не ги касаеха никакви селяни и работници, а искаха властта и парите.

16

Факт

преди 1 месец

Евроатлантизма е заразно зло,което убива Европа и България.

15

Баце

преди 1 месец

Не на евроатлантизма, да на Симитли!

14

Анонимен

преди 1 месец

Подъл сатанаист си Радане, но Господ вижда.ДА ЗНАЕШ.

13

Нане

преди 1 месец

Пуснете го на параолпиадата тоя куц кон... ===)))

12

Бойко Лъжата

преди 1 месец

Точно ГЕРБ и Боко със зъбии нокти защитаваха ,,Истанбулската конвенция''. Миналата година пък прокараха поредната порция от ИК, след като организираха протестите за Дебора. В НК пък прокараха текстове в защита на ЛГБТ.

11

Анонимен

преди 1 месец

И тo goбpe, чe e тaka! Пpegcтaвятe лu cu, ako нe бeшe caмo kлuшe, kakъв negepacтлъk щeшe ga e? Дaжe Paga u c gълбoku вpъзku нямaшe ga мoжe ga ce ypegu зa eвpogenyтaт...

10

Анонимен

преди 1 месец

Радан Кънев е бил агент на три чужди централи - 1. На Югославските УДБА Белград, от 2000 год. добре платен! 2. На Тел Авив Израел, от 2005 год. много добре платен! 3. На ЦРУ Вашингтон, от 2006 год. много добре платен!