102

Анонимен

преди 1 месец

Още тогава ви казах че италианката откровено се лигавеше, защото двата удара почти не я докоснаха! Беше замислила да прави цирка още предварително! Дали Халиф е мъж е друг въпрос, в случая италианката направи пълна постановка

101

Анонимен

преди 1 месец

Е, то ясно защо се извини...или взема премия като за световен шампион в Италия или не се извинява и не взема нищо...Елементарни похвати

100

Анонимен

преди 1 месец

lgbt мафията е притиснала момичето, най-долните глобалисти го правят това

99

FMC

преди 1 месец

Какво же и бе? Та ге и фигурите и физиономииите са мъжки! Няма как да сбъркаш мъж с жена, каквито и тестлве да минаваш.

98

Анонимен

преди 1 месец

И Италия се провали, жалко.

97

разбира се

преди 1 месец

че няма да ги съди ще излезе истината. А колкото до проверките на МОК...стана ясно. Имаш ли паспорт си ОК.

96

Анонимен

преди 1 месец

Ще трябва да променят облеклото за художествена гимнастика , че ще се премятат кайсии на ляво и на дясно. Нема да им стигнат парите за цензуриране на избягали от гащите кайсии.

95

мак

преди 1 месец

Той победи, и в мачове, и въобще, щом му се извиняват. Затова такива индивиди имат самочувствие до небето, галят ги с перце, не мож да ги критикуваш, отгоре на всичко ти се извиняват без вина. Скоро ще гледаме щафети с тях и жени, а може и худ. гимнастика, защо не.

94

Копейки Кво Стана

преди 1 месец

Идолът Ви - Анджела Карини - Ви Предаде, като се Продаде не за Юани, а за Долари!

93

Анонимен

преди 1 месец

Гейовете ги приемам.Поне се мандръсат.Ама лезби не.Лижат се като крави.Не го разбирам

92

Анонимен

преди 1 месец

Те техните при раждането са го кръстили i man , за да няма объркване бе. Запада приключва. Няма да бъде така както искат елитите ,които ни управляват.

91

една жена

преди 1 месец

До IQ 3.14 96 И коментарите Ви са 7 само под този ник :) Май много обичате да лъжете :)

90

една жена

преди 1 месец

До IQ 3.14 96 Явно ме бъркате с някого или Ви гони параноята. Това, че в момента сме пет, не значи, че не е имало други и няма да има още, които все не са на Вашето мнение. :) Научете се да спорите възпитано и културно! :)

89

Анонимен

преди 1 месец

Каква е тая дискриминация бе? Да бяха казали на перничани , че на олимпиадата ще могат мъже да пребиват жени. Всички златни медали за перничани.

88

Анонимен

преди 1 месец

Тези извинения под натиск и заплахи отгоре ги знаем. В тоталитарния режим на МОК инакомислещи не се допускат.

87

до 83

преди 1 месец

Че да си направят транс игри - кой ги спира? Няма парички там. И кой ще гледа игри само с трансове? То и Майкъл Джексън се правеше на бял, ама си спомняме как приключи всичко и му се разпадна лицето. И 1000 операции да си правят - пак няма да си нещо, което просто не си. А това пък тяхното живот ли е? Трябва да си абсолютно смахнат егоцентрик, че цял свят да те одумва. Някакъв комплекс за малоценност и зверско желание да привиличаш толкова внимание.

86

ИК

преди 1 месец

Е за какво толкова драцаха за тая Истанбулска Конвенция, като накрая се оказва, че мъже да бият жени не само, че не е драма, ами и ако имаш проблем с това, че мъже бият жени си лош човек и не те харесваме! От цялата работа се разбра, че даже е добре мъжете да бият жени и официално го подкрепяме, даже имаше и протести на темата, че мъжете ТРЯБВА да бият жени в Париж!

85

Анонимен

преди 1 месец

Откакто се ваксинирах оная работа ми стана по-голяма от на Имане Халиф.Обаче станах падрас

84

Анонимен

преди 1 месец

Тоя е на Кирчо от ППДБ брат му, а Кирчо е сестра му. Ей с тоя западащ Запад не знаеш кой кво е как е защо е? Обърках се. Извинявам се , че ви се присмях като сте се помислили за котка.

83

една жена

преди 1 месец

До IQ 3.14 84 Изключете латерната. Нали не мислите, че само аз и Вие сме написали 92 коментара :)