51

Анонимен

преди 1 месец

А кирччу и кукоррчу кога???

50

А РУМЕН КОГА?

преди 1 месец

ФИЦО и ОРБАН ..?

49

Зозо

преди 1 месец

Копейката колкото и да се напъва и да лъже, никога няма да стигне чичо му Болен 650000 гласа на избори. Винаги 4-ти ще си остане. Пасторът Ивелин пак ще му дръпне гласовете на най-промитите руски мозъчета :))))))))))))))))))))))))))))))

48

Става интересно

преди 1 месец

Според българските служби, Ивелин Михайлов е свързан с руските служби и го очаква подобно обвинение.

47

Анонимен

преди 1 месец

Скоро ще излезе информацията ,за парите и кои от Възраждане ,са ги получавали и за шпионска им дейност , Идва края на тези безродни ,нагли изменници на България !!!!!!

46

Путин

преди 1 месец

Ами да го взимат в САЩ, не ми пука за него. Бълха ме ухапала.

45

Анонимен

преди 1 месец

До Зозо Надявай се, баламурник. Цялата държава е купена от твоя мордор. Даже последните премиери са си техни хора. Целувай на Господаря Путин чорката и мълчи.

44

sd

преди 1 месец

в БГ няма никаква обективна информация, освен дезинформацията на русоидите на копейкин. В Гърция делото е гледано на две инстанции преди да го екстрадират този Милан Димитров

43

Зозо

преди 1 месец

Едно по едно всички руски мишлета ще бъдат изловени. Тоя нали изнасял чипове за Мордор? Е сега в панделата ще му инсталират голям, черен чип отзад :)))))))))))))))))))))

42

:)

преди 1 месец

Вашингтон го иска, защото е крал техника от Запада и я е пращал на Вражеска Русия. Това е национално предателство. 80г затвор го очакват.

41

Анонимен

преди 1 месец

Активистите на Възраждане ,ще бъдат с,дени ,за държавна измяна ,получаване на огромни пари от Русия ,за да рушат България !!! СКОРО ....

40

Русофили Внимавайте

преди 1 месец

Капете един по един. Милан, Ивелин, Киро, Костя. По ред на номерата един по един.

39

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 37 - и така досущ ще го докара на съименника си - Капитан Копейкин от Мъртви души на Гогол. Само дето онзи загубил крак и ръка в служба на Отечеството си. Докато нашия си е направил пак за същото ритуално Секуро - преместил си го е в другия крачол. Но.. с много апотеоз!

38

Анонимен

преди 1 месец

Тия от Величие да приберат копейките в Исторически парк и да ги изложат на видно място в експозицията. И да сложат такса за влизане - една непробита копейка за ученици и студенти и две за останалите посетители.

37

ХАХАХАХАХАААА

преди 1 месец

Винаги актуален, с бърза информация и качествено съдържание, тази година водещият новинарски сайт Dnes.bg -да се смееш ли да плачеш ли

36

Анонимен

преди 1 месец

Дъговознаменните са все предатели

35

Анонимен

преди 1 месец

Копейка, можеше да организираш чета и ей го къде е Солун. А ти се катериш по Пирин, за да се снимаш с някакви рогати животинки. А сега ще плуваш през океана и после чак до Тексас. Тамошните рейнджъри те чакат. Пък може и с Чък Норис да се снимаш!

34

Възраждане

преди 1 месец

ЕС и НАТО вън от България! Национален референдум за присъединяването на България към Руската Федерация!

33

Не съм чул или чел,

преди 1 месец

че истинска западна държава си е екстрадирала граждани лъч друга държава ей така, защото другата държава казва, че този е извършил престъпление! Всички казват дайте доказателствата ще го съдим сами у дома, ако това е престъоление! Само робите на комунизма предоставят бивота на робите си на други за експлоатация! Това и робовладелците не са правили! Нямам информация дали има престъпление или не! Коментирам само правната страна! Ако свиркане е забранено някъде, то от там могат да си вземат свиркал

32

Ех

преди 1 месец

Лошо много лошо.