45

Анонимен

преди 1 месец

като и чета приказките, объркана женица, която пък изпълняваше нарежданията на желев

44

Анонимен

преди 1 месец

до 41, какво очакваш да прочетеш, че са си върнали Крим, а зеленски е в Москва, приветства украински митинг на Червения площад?

43

Анонимен

преди 1 месец

и що трябва някой да предлага на президента, тя е в изборната листа, президентът говори с всички, те взеха да поставят условия, решил е че тази дама е най-подходяща, но да си носи отговорността, защото изборът не е свободен, а ограничен, първият тест за годност - да се отърве от зависимите от пеевски министри

42

Анонимен

преди 1 месец

къде е делян, днес не се е изказал ?!? Ко стаа бе шишо ? Кък е положението ?

41

Анонимен

преди 1 месец

какво става с руските настъпления по всички фронтове?напредват ли руските войски или назадват?

40

ИВАНОВА

преди 1 месец

г-жа Инджова е убедена ,че по -добър премиер от нея "нема,не ке се роди "1

39

Посолството :

преди 1 месец

Нормално! Метрополията нарежда,колонията изпълнява.Така е демократично! И евроатлантическо! Иначе нЕма грантове за еФтино платените вождове на команчите от територията БългЕрия...

38

Анонимен

преди 1 месец

Леля Ренета поне не менти и бая точечно треска плямпарниците по кратуните

37

Анонимен

преди 1 месец

А то пък на другите - няма. Все тая. От както некадърните послушковци - посолствените слуги на ПП ДБ ГРОБ ДПС окепазиха окончателно КРБ и орязаха правомощията напрезидента да назначи наистина достоен министър-председател, няма избор от хора, които могат да свършат качествено тази работа по управленшието на държавата при условията на служебен кабинет.

36

ИВАНОВА

преди 1 месец

къде ми е коментара ?

35

Анонимен

преди 1 месец

Ски на пазара лелите какво разправят, като някои от тях са били учителки в Кюстендил и Пазарджик: Махат главния и се слага заместника му, заместник главният счетоводител, за Премиер. Що за тъпотия. Ако Ливадата беше кадърна не Заместник, а Главен счетоводител щеше да бъде. Оказва се че калинките на Баце свършиха и посегнаха на грозното, дълговратото и дълго носотъо, едното да понаглежда през оградата а другото говорейки на:аъ, аха и пък и Ти,такъв нос да си отгледа че гасесекне да не се навежда

34

Анонимен

преди 1 месец

копейките оплюват веднага всичко и всички, а вие кой предлагате за премиер путин е нема да стане.

33

Анонимен

преди 1 месец

Как да не е ясно кой я е предложил? Товарищ Радев е човекът, а тя ще му бъде кукла на конци. Така че на всички да е честито поредното радево служебно правителство. Дано поне да нямат време за още един Боташ!

32

ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА 2020

преди 1 месец

ПОМНИМ КАК ВЪРВЯХА С ЧЕРВЕНИЯ ПОП СЛЕД ЮМРУКА НА РАДЕВ И ИСКАХА ПРОМЯНА В ПОЛЗА НА ПУТИН....

31

Рени

преди 1 месец

На това нещо кой и даде думата и защо? Рени и тя се нагуши, а сега дава акъл, не че тя не беше по различна! В Румъния над 30 бивши министри и т.н влязоха в затвора, а при нас никой не е виновен, всичко е наред! Боташ, КТБ, Турски поток! Нужке, къде е пътната карта?

30

Анонимен

преди 1 месец

Ми то само такова остана бе Инджова , със свободна вместимост за " входиране " на чужди разпоредби , естествено срещу някакви лични облаги дето му се разрешават .

29

Смешник

преди 1 месец

По важно е Пеевски да не и казва какво да прави

28

zdrh

преди 1 месец

Затова трябва да ни управляват отново ГЕРБ, всички други са дребни мошеници и клоуни!! Особено Ушатият на Дондуков 2 и Киро 'Умното" с Пинокио....

27

Кръчматъ

преди 1 месец

И откъде я изкопахте пък тази, бе... -))))) Точно пък тя ли шъ дава акъл, дето Оглавяваше "Агенцията по Приватизацията" през 1993 г., малииии....., там кви ги "надроби".... що Заводи, Фабрики и Предприятия "преватизирааа...."""". След туй, Три Месеца беше Министър Председател на.... Служебно Правителство (Октомври 1994 -Януари 1995 г). И Кой ли й казваше кво дъ прай....??? -))))))

26

Сатир

преди 1 месец

Тая не беше ли чистачка на вход преди Боко да и даде пост да се пенсионира достойно. Май хората пищяха от това създание.