692

Батко Зеленския

преди 1 месец

Вече 1/3от насмърканите нахлули да крадат наци,сти,са очистени.Останалите се крият като мишки мишки и ни напред ни назад.Ще бъдат обградени и ще наторят руската земя .Няма връщане вече за тях.

691

Абе днес бг

преди 1 месец

Оти триете хорските коментари бре слуги руски?

690

Анонимен

преди 1 месец

Тези които все още си мислят че в Русия е мизерно явно са зациклили и живеят в 90те. Например Москва и Петербург от години са по-чисти развити от всички европейски столици. То и затова е тази война. Западът пропада астрономически бързо и се опитват да палят конфликти навсякъде по светът за да забавят конкурентите си и отвлекът вниманието на обществото. Стандартна рекация на заминаващ хегемон. 3/4 ти от населенито на света са им "лошите".

689

Анонимен

преди 1 месец

Понеже от месеци ядат хурката,атлантиците се взривиха възторжено,...клоуни сър!Трай воле -нивата е дълга!А, ето и друго- та да спукате язва "Поживем -увидим!"Само дето този път размяна на пленници май няма да има...

688

Сеа да видим Путин

преди 1 месец

Га ще пукне - нещо си мислил че неговите хора настъпвали по сички фронтове - кът разбере истината шъ ритни камбаната

687

Анонимен

преди 1 месец

Моето уважение към украинците,но това е отчаян опит!Чеченците бяха далеч по-корави и повече и по-далече от центъра ,на по-изгодни терени,руснака носи на бой ,но е като дого-винаги го завършва!

686

до тъпанара 827

преди 1 месец

тук не става въпрос за стандарт на живот за за ценности, ами си млад и зелен и няма как да ги разбереш тези работи, стой си там където си и си въобразявай, че си на черешата, и да не забравиш да си легнеш с розовите очила иначе ще ти се наруши илюзията в която са те потопили и са ти внушили, че си топа на топа, аршлох.

685

До Укро феновете

преди 1 месец

Ама стигнаха ли до Москва Бандер Офците ? Или като миналогодишния Контра Наступ вместо да се къпят на плажа в Крим както обеща Зеленски...Сега бягат през глава в Донбас.

684

До 824

преди 1 месец

Живея в държава, която е избягала в бъдещето поне с половин век пред Западна Европа. Действително човек трябва да е безобразно наивен, за да си мисли, че разкошната мизерия в Русия е еталон за подражание. Явно вие обичате мизерията и славянството (робството). Хак да ви са!

683

отчаян последен напъ

преди 1 месец

н на укровермахта обучен по натовски некадърен стандарт, нищо няма да постигнете, даже загубихте шанс за преговори, сега следва прегрупиране на руските сили и тотално зачистване на агресора. Казах.

682

До 823

преди 1 месец

Ти да си оня, дето твърдеше, че сте превзели 1/3 от украинската територия? Ако беше армията на о. Тимбукту, отдавна да е преминала Полша, а вашата самая главная, непабедимая и могучия забуксува и за повече от две години и половина - НИЩО!!! Та това е повече от резил.

681

до На фронта 821

преди 1 месец

що бе, вие краваропоклонниците не сте с розови очила ами сте със затворени очи и отворени зад.. ници и живеете в 13 век, тоест живуркате, ***.

680

до821

преди 1 месец

А защо путинистите да си свалят розовите очила, превзеха огромни територии в укрия без много зор, европата и краваря в кризи и стачки, протести, инфлация, укрия тотал щета, та за какво да ги свалят.

679

Анонимен

преди 1 месец

Обичаме Русия, Русия е длъжна да победи, защото правдата и правото, са на тяхна страна и както казват руснаците: Наше дело правое, победа будет за нами! Успех за Русия и здраве за руснаци и украинци!

678

На фронта

преди 1 месец

Абе, вие, путинистите, защо не си свалите розовите очила и измиете гурелите, за да виждате по-добре. Не стига, че живеете в 20 век, но и сте окьорвяли тотално и мозъчно. Не се хабете! Още малко и сте на Ламанша. ;)

677

Анонимен

преди 1 месец

А кво толковае станало в Курск, че някви кравофилчета тука изпадат в умопомрачителни мечти, та къв точно е проблема в Курск.

676

Анонимен

преди 1 месец

как ше евакуират като киев го взех за 3 дни преди 3 години?

675

до817

преди 1 месец

А кога е катастрофирал Путинския режим, за сега виждаме само укренската катастрофа и режима на зеля късия напушеняк.

674

Браво!

преди 1 месец

Клетви, прокламации, заклинания, попържни, червени магии обуславят интелектуалният елит на феновете на катастрофиращия путински режим. Имам усещането, че тук пишат путинисти с трудно завършен 8-ми клас. Смело таваришчи в бою, духи акрепнем в барбе... Другарчета, загубили сте ума и дума от постоянните "победи" на съветските войски. От много време не съм се смял толкова. Давайте, можете още!

673

Анонимен

преди 1 месец

Троловете на путин го удариха на мокри мечти, изживяват самоделен кеф (оргазъм) чрез мислите за убити от путин украинци.