55

Ще бъде

преди 1 месец

Преподавател по простотия.Явно тия си нямат представа ,че може да има и прости хора.

54

Анонимен

преди 1 месец

Кюрда беше ок като футболист, за БХ даже и герой,като цяло *** и зарибяващ децата по хазарта ***

53

Бай Чеп

преди 1 месец

Е сега им се "разказа играта"на Кауфланд. И какво ще правят без рекламното си лице със ЗЛАТНИЯ НАЛЪМ?

52

Ицо бетадцията

преди 1 месец

Що ве Бат Ицо в Кауфланд не плащат ли.

51

Анонимен

преди 1 месец

Браво ...от Кауфланд направо във ФИФА....

50

Анонимен

преди 1 месец

Христо Стоичков беше гордост за България, но откакто стана рекламно лице на обирджиите от хазарта, се занули и се върна там от дето се е пръкнал - дънoто.

49

ЛАЙНОМЕТКО

преди 1 месец

Давайте да се мобилизираме и да ocepeме прогреса на Ицо Кауфланда, който погреба децата на България в хазартната индустрия. Няма да казвам нищо, само че рекламата на хазарт би трябвало да е незаконна. Сега... как точно са успели да заобиколят законите, за да стигнем до там Ицо Стоичков по прякор Хазарта да практикува тази неморална дейност, това няма да го коментираме. Измамили са, излъгали са, корумпирали са. Щом им е било позволено, няма да съдим тях, но е неморално. Поне малко срам да имат.

48

Свободен българин

преди 1 месец

*** комyнист

47

Мнения

преди 1 месец

Данъчните са родени 98ма, не са гледали Стоичков, искат да му видят договорите, а не простотиите. Царят хубаво го беше подпукал да си плаща данъците. От къде на къде Пенка Стоичкова и брат му Цецо ще плащат изрядно данъците си, а Стоичков веднъж на десет години с лихвите и с глобите разбира се

46

Свободен българин

преди 1 месец

Дядо ми беше върл *** и левскар.Те,като цяло левскарите са доста злобни и примитивни същества,виж чорбарите без да съм и фен са много по свестни.Аз съм си локомотивец и гледам на нещата неутрално.

45

Шишко

преди 1 месец

Прилича ми много на жалкаря от Банкя. Отминало му е времето и се пъне да прокопса върху стартите лаври. Но народа вече му дойде до гуша от тях.

44

Анонимен

преди 1 месец

не знаели, специално ще отговаря разговори и отношение със съдията, с противникови играчи и т.н.

43

До 33

преди 1 месец

До БерьозкаЯвно изобщо не пазариш в Берьозка. Иначе щеше да знаеш, че там руска стока почти няма. Основно нещата са произведени в Украйна, Прибалтика, Германия, Беларус и местно производство (топлата витрина, закуски).

42

Анонимен

преди 1 месец

Че е " име", Име е! Ама аз да попитам Между другото.Не се ли " Наяде вече"???-:( Гледай си парата бе човек! Малко ли ти е???-:(

41

До Берьозката

преди 1 месец

Рузките ръце са най гговняни,че и кървави.

40

Кой не го харесва?

преди 1 месец

1.левскарите... 2.русофилите.....по коментарите се разпознават...... Излиза, че русофилите са левскари...

39

До 33

преди 1 месец

До Берьозка Я кажи в този хубав магазин какви плодове и зеленчуци купуваш? Иначе същите говняни ръце (според твоето изразяване) пипат стоката и в другите магазини, включително и в Березка. Цените там няма да коментирам изобщо. Мега скъпари са, сложили всички останали магазини в малкия си джоб.

38

Анонимен

преди 1 месец

За българина най голямата мечта е да види в съда Стоичков и Борисов.

37

Анонимен

преди 1 месец

Да не работи подръжка електротехник там? Щото веднъж беше барал един ток на една вила.

36

Коравото момче

преди 1 месец

Тука някакви едноклетъчни пишат против великана Стоичков.Човека е крайно честен и прям,играе го малко хард,но иначе е добряк и с добро сърце.И пингвините на Антарктида ще го разпознаят за разлика от някакви анонимни злобари, които освен майка никой не ги уважава.