193

Анонимен

преди 1 месец

Ето тук Зеленски е сгрешил- ракетите на Северна Корея най често са от хюман/ако са имали какво да ядадат/Фекалии и угарки от цигари!

192

Анонимен

преди 1 месец

То за тва тоя ходи в северна кореа. Не му било драго да види народа

191

Алекс

преди 1 месец

Докъде се докараха безаналоговите.Да използват севернокорейски ракети.Руското позорище продължава.

190

Питащ

преди 1 месец

Какво още не задоволи откачените амбиции на кремлинския къс сатрап?Брадати козоеби в братоубийствена война,закоравели престъпници,всякакви криминални типове и съюз с дявола в името на болни имперски амбиции?Менкат си ракети и избиват хора сякаш палят бенгалски огън с един друг шишкав откаченяк?Обрече собствения си народ на мизерия от която така или иначе никога не са излизали и ще бъдат презирани за поколения напред!Напреък в медецината евентуално?

189

?????????????

преди 1 месец

време е в отговор Украйна да използва Европейски и Американски оръжия на Руска територия. Руснаците явно нямат проблем с това да използват Ирански дронове или корейски ракети извън Русия.

188

Преди

преди 1 месец

унищожаваха 100 от 20 изстреляни, сега само 53 от 57 - губят форма тези момчета :) Пък за нахлуването в Курска, ами то е лесно да нахлуеш като имаш срещу себе си 5 граничари :) Как ще се върнат обаче - опс, сетих се, никога няма да се върнат :) По-безмислена провокативна операция не е имало в близките 300 години. Все едно да събера десетина iдиота и да "нахлуя" в турско. Че ще мина границата е ясно, ама там какво ще правя не е :) Толкова за малоумщините на пишман актьора.

187

Анонимен

преди 1 месец

Студентските бисери ги замениха, русофилски!

186

Анонимен

преди 1 месец

Експерти пиротехници все още работят, за да установят точната информация за тази ракета, но Просроченият бърза да заяви, че руските сили вероятно са използвали севернокорейска ракета за нанасяне на удар по Киев.

185

:( Курск

преди 1 месец

В русия прекръстиха зеле наркомана с новия прякор Зеле Курскотрошача

184

Поп Ганчо

преди 1 месец

Северо-корейски имат, с такива бомбят. Вие защо ползвате американски?

183

порно новини

преди 1 месец

като се позова на военновъздушните сили на Киев

182

Анонимен

преди 1 месец

До Давид и Голиат 180 Чудеса стават само в приказките.

181

Анонимен

преди 1 месец

Кво да се лъжем, Украйна спука гумите още първите няколко месеца от войната. Ама ги държат на стероиди и не им дават да се предадат и да спасят животи. Ей така си измират за чужди интереси. Шанс за победа 0(нула), колкото и да подскачат сега из коментарите заради последните събития в курска област. Руснаците държат 20 процента от Украйна но войната продължава. Как някой може да очаква че ако украйна завземе малко територия от Русия и руснаците ще се предадат? Това са фантазии.

180

рестарт

преди 1 месец

1000 или 2000 преминали границата украинци щели да превземат Русия и тя ще капитулира.Чудя се къде са разузнавателните служби на руснаците.Сергей Наришкин е проспал струпването на войски на границата при Курск.

179

НАТО сила

преди 1 месец

НАТО само праща оръжия и гледа сеир и си боцка фъстъци, докато "най-великата военна мощ" се клати като претоварен с кюмюp ЗИЛ без спирачки по стръмен път с дупки.

178

Мара Цицата

преди 1 месец

Войната още не е започнала, а Русия вече губи фронтове в територията си.

177

крокодила Гена

преди 1 месец

А Украйна е използвала американска ракета,а вчера използваха английска.Онзи ден са използвали мисля германска.

176

Анонимен

преди 1 месец

Кърджо колю все тая , но прякора е точен.

175

Анонимен

преди 1 месец

Сега ще ви обядя, зеления е пратил войски с ясната цел, искал е да се снима видео, да се покаже на запада, че може да се влезне и да се превзема. Но... идеята е била друга, изпраща се войска на сигурна смърт, казано и е ,че ще снимат , което с вижда, че е ФЕЙК от доста видеа. И хоп ковчежето е готово.. хиляди войници от Украйна намериха смъртта си .

174

Анонимен

преди 1 месец

Как върви изселването на руснетата? Бързат ли? Бандера иде!