65

Анонимен

преди 1 месец

Ако говорите за Англия там няма, вече истински кореняци все са от Африка

64

Анонимен

преди 1 месец

Какъв развод като то няма брак, това да се заробиш цял живот с някаква си там парцалана, аз си имам ***, тя ми е вярна и като и се скарам си свива перките!

63

Трябва ново

преди 1 месец

Възраждане за да има заселници от Великобритания към страните от бритишкомънуелт и бритишкомънуелт да стане близо 2 млрд население

62

Анонимен

преди 1 месец

Ако мъжете можеха да раждат, щяха да раждат. За разлика от жените, които могат но не искат! Търсете проблема в жените, не в мъжете. Иначе казано - не търсете под вола теле. Елементарно.

61

Анонимен

преди 1 месец

Изкарайте статистика на 100 двойки колко подписват граждански брак и тогава обобщавайте! Не може да се прави база за сравнение 50 г. До преди 1990 много малко двойки не сключваха брак,а след 90-те бум на съжителство без граждански брак. Нека се погледне реално и ще видите, че беззаконието изкривява статистиката. Законно ли е да се раждат деца без брак?Повечето бащи припознават децата и ги записват със своята фамилия, но в махалите не е така.Там заради помощи за самотен родител не ги припознават.

60

Анонимен

преди 1 месец

Новите жени искат да са "независими", демек мypви.

59

До 62

преди 1 месец

Ниската раждаемост е симптом на болно и провалено общество! Когато хората са нещастни те спират да правят деца. Просто са ни изкривени представите за прогрес и богатство.

58

ЮдеюСемитЛихварите

преди 1 месец

къде Ботуша им Стъпи - и Тревата спира да Никне!

57

Анонимен

преди 1 месец

Цивилизованите и богати общества нямат голяма раждаемост. Ние сме сред тях. Пък и колко деца ще има една двойка се е тяхна работа, а не на държавата.

56

Анонимен

преди 1 месец

Когато се нарушат традиционните ценности и мъжете и жените почнат да им се объркват ролите, правата и задълженията, тогава обществото неизбежно се разпада. Всичко написано в старите книги е вярно! Правилата определени преди хиляди години не са измислени случайно. Умните хора са наблюдавали обществени процеси и кризи в миналото и са правили изводи които са записвали за следващите поколения. Нашата грешка е че искаме да измисляме нови невъзможни правила. Затова всичко се скапва.

55

Анонимен

преди 1 месец

По-нещастно от нещастна връзка е само да не можеш да я прекратиш поради бедност :((

54

до 37

преди 1 месец

Е, така по-добре ли е? Аз отказвам да се отчитам на домоуправителя с кого спя. Смятам го за гнусно.

53

Анонимен

преди 1 месец

В днешно време да имаш нормална връзка е почти невъзможно. Аз лично нямам обяснение как някой семейства успяват да се задържат толкова години че даже и деца да отглеждат. Много е трудно. Хората се изпокараха. Повече нямат никакви приятели. Вече никой не ходи на гости, не се събират. Всички си живеят в телефоните. Младите изобщо не се събират. или ако се съберат го правят по отделно. Само момичета или само момчета. Явно не могат да се понасят.

52

Анонимен

преди 1 месец

Някой писал в коментарите, че разведените жени са пълен брак. Да, така е. И имайте предвид, че голяма част от жените дори не са се женили, но пък са живели с 10 различни. Смятай, все едно имат 10 развода. Или поне 5 развода. То затова човек не трябва да си има работа с влачени. Дори не говорим какви развъдници на болести са. То ти е артисало *** да ти се надува да ти трови нервите.

51

Анонимен

преди 1 месец

Мъжете търсят само едно нещо - жени, жените търсят само едно нещо - пари.

50

Анонимен

преди 1 месец

B България няма как да стане това. В България мизерията отблъсква хората. Почти всяка втора българска жена най-вероятно ходи "да заработва" по чуждо. Те и без да им го заплащат ходят, поне да осребрят.

49

Анонимен

преди 1 месец

В САЩ, Западна Европа и други държави от 1989 започна масово обедняване. А познайте защо от един път...

48

Джоан

преди 1 месец

До Анонимен 37Ама то и за мъжете се отнася това - от една, та на друга, та на трета. На 40 му е рано още за сватба. И на 50 вече всички жени са му скучни и куцука едвам до тоалетната.

47

анонимен

преди 1 месец

80% от населението на държавата, не сме богати, не гладеумваме, плащаме си сметките, но не можем да си позволим почивка или екскурзия в чужбина! Ти, да видиш!

46

Bai Dun

преди 1 месец

240 спасители в парламента !!!