70

Анонимен

преди 1 месец

А знаеш ли Кунчо Вълчо, какво представлява ФУНГУС на ноктите на краката? Фунгусът това е КАНДИДА - Кунчо Вълчо и не се лекува външно с мазила! Лекува се въртешно! Не яжте МНОГО ВЪГЛЕХИДРАТИ - Хляб, Торти, Сладкиши, Локумчета, Кифлички и най - различни ЗАХАРОСАНИ ПРАХОСМУКАЧКИ и кандидата ще умре от глад и фунгуса ще изчезне. Освен това Жените и Мъжете да престанат да носят Стискащи ЧОРАПИ и стискащи обувчици за правене на мазоли по краката! НосетеЦървули!

69

Анонимен

преди 1 месец

А знаеш ли Кунчо Вълчо, какво представлява ФУНГУС на ноктите на краката? Фунгусът това е КАНДИДА - Кунчо Вълчо и не се лекува външно с мазила! Лекува се въртешно! Не яжте МНОГО ВЪГЛЕХИДРАТИ - Хляб, Торти, Сладкиши, Локумчета, Кифлички и най - различни ЗАХАРОСАНИ ПРАХОСМУКАЧКИ и кандидата ще умре от глад и фунгуса ще изчезне. Освен това Жените и Мъжете да престанат да носят Стискащи ЧОРАПИ и стискащи обувчици за правене на мазоли по краката! Носете ***!

68

друг еСперт

преди 1 месец

Ако всеки вирус се промени може да има пандемия. Но няма как да стане! Най много да измислят нещо, като предния Ковид или по-познат, като оФчи вирус.

67

Анонимен

преди 1 месец

Кунчо Вълчо! Вчера бях в гората и набрах диво грозде! Една дива лоза се бе изкачила на едно дърво! В момента ям диво грозде с мънички зрънца. Знаеш ли Кунчо Вълчо, че в зрънцето на дивото грозде има витамин B17 - забранен от медицината, понеже витамин B17 избиваПАРАЗИТИТЕ и ЧЕРВЕИТЕ в червата и най - големияПАРАЗИТ-ДОКТОРА?

66

Анонимен

преди 1 месец

А тая "пандемия" ще засяга ли фронтовите линии, или "вирусът" изчезва като види оръжие? хи хи хи

65

Анонимен

преди 1 месец

Чакам я с нетърпение, кунчев! Тоя път няма кой да ме спре, ако ще сам да съм.

64

Анонимен

преди 1 месец

Кумчо, Кунчо Вълчо! Защо под очите си имаш набъбнала тъмна кожа? Какво ядеш? Какво пиеш? Какви хапове вземаш, че не можеш да си премахнеш подпухналите си очички? Кунчо Вълчо, защо си толкова тлъст? Защо тялото ти прави и трупа сланина на черния ти дроб, стомаха, червата? Нали ужким си доцент по МЕДИЦИНА? Кой ти даде тия ЗАТЛЪСТЯВАЩИ УМСТВЕНИ ЗНАНИЯ? Кажи! Признай си!

63

Shark

преди 1 месец

Ааа не Кунчо, няма да ви мине втори път номера с пандемиите. Хич недей плаши гаргите. Няма кой да ви се върже повече нито на пандемиите, нито на ваксините, нито на глупостите.

62

Св.Кунча Триигленик

преди 1 месец

Ще кудкудякаме ли, Ачо?!

61

Анонимен

преди 1 месец

И ако баба му на Кунчев беше мъж.

60

Анонимен

преди 1 месец

Кънчо Вълчо! Престанете да казвате на ХОРАТА че имат ВИСОКА КИСЕЛИННОСТ В СТОМАХА и трябвало да я неутрализират! Именно СОЛНАТА КИСЕЛИНА В СТОМАХА ТРЯБВА ДА Е ВИСОКА за да обработи всички молекули, а не да хвърли в дебелото ти черво необработени молекули и тялото ти да се чуди какво да ги прави. Поддържайте задстомашната жлеза в добро състояние - да няма камъни в нея и тялото ви само да неутрализира КИСЕЛИНАТА! Поддържайте ФУНКЦИИТЕ НА ТЯЛОТО СИ! Без хапове!

59

Анонимен

преди 1 месец

Срещна ли ти, ще ти се изплюя в мазната мутра, Кунчев! Ти заслужаващ повече от това.

58

Анонимен

преди 1 месец

При един птичи грип ще пазаруваме пилета на високи цени понеже щи ги избиват уж че са болни.

57

USA SUPER КИРО НОФ

преди 1 месец

ФИНАЛ ! КУНЧОФ ? АЗ ! ТИСИПЕДЕ РАС !

56

USA SUPER КИРО НОФ

преди 1 месец

СА КОЗЕЛА САТАНА СЕ ЧУДИ А ОТРОВИ ЛИ ВОДАТА ! ЗАТУВА ОЛИМПИАДКАТА БЕШЕ У РЕКА СЕНА !

55

Анонимен

преди 1 месец

Кунчо Вълчо! А знеш ли, че за здраве, всеки ден ходя бос 10 минути и събирам от земята ЕЛЕКТРОНИ и си ги вкарвам в моя АКУМУЛАТОР - тялото за неутрализиране на СВОБОДНИТЕ РАДИКАЛИ. Солната киселина в стомаха накълцва молекулите и там където клъцне атомът се нуждае от ЕЛЕКТРОН и трябва да се неутрализира веднага. Ако не се неутрализира веднага свободния радикал влиза в кръвта и там от някоя наша клетка взема електрон и я унищожава и ставаме стари хора....

54

USA SUPER КИРО НОФ

преди 1 месец

ПРОИЗВОДСТВОТО НА ВИРОСИ ЗАПАДНА ПОКРАИ ВОИНАТА !

53

Анонимен

преди 1 месец

Вирус не се променя бе сръвул. Няма доказателства никъде че вирус се променя от само себе си и мутира всичко е спекулация.

52

USA SUPER КИРО НОФ

преди 1 месец

КУНЧОФ А ПРОИМАШ ПЕСАК УУ БУБУБУ БУУУБРЕКУУ !

51

Анонимен

преди 1 месец

За се осведомите за плановете на глобалистите - четете сайта на "Сектата на програмистите"