42

Айляк

преди 1 месец

Абе, естествено, че Глушков ще говори така, но си знаем на какво дередже сме. Радваме се за медалите, щото са за България, но...не е като да се зарадваме, ако всичките бяха спечелени от българи, особено златните...Нацията е важна. Едно време като деца почти всички спортувахме- аматьорски, професионално...Политиката на държавата беше такава. Сега сме далеч от онези стандарти. Дано се оправим пак в спорта некой хубав слънчев ден...:)

41

гневен мъж

преди 1 месец

Женската борба,женското вдигане та тежести,женския бокс,са тежко извращение и ненормалност.Те трябва да се забранят и да не е възможно да се унищожават жени,чрез тези спортове.Спомняте си,че назад във времето жените въобще не се занимаваха с тези спортово.ТЕЖКА ИЗВРАТЕНОСТ Е ТОВА.

40

ГОЛЯМАТА ПОБЕДА

преди 1 месец

НА КАРЛОС Е ЧЕ ОСТАВИ НАРКОТИЦИТЕ.

39

леле

преди 1 месец

хахаха цензуриратева

38

Анонимен

преди 1 месец

Това министерство винаги ми е изглеждало съмнително. "На младежта и спорта" ??? Младежки дейности и нас трсдиционно се считат дейсности за забавление, а е редно да е обратното: да са дейности за изграждане на бъдещите поколения на страната; не ритане на топка и дискотеки и здравословен живот, труд и образованост, даже патриотично възпитание и естетика. А "спортните" новини винаги включват кой къде бил ПРОДАДЕН !!! Роби по същност се изграждат май, гладиатори, шутове...???

37

ами

преди 1 месец

на закриването очаквам да представят как тома неверни ражда и Адам и *** подскачат весело в копанията на Х_сове

36

СЕГА ТРЯБВА ДА

преди 1 месец

БАЧКАТЕ КАТО ЛУДИ ЗА ДА ИМ ВАДИТЕ ПОЖИЗНИНИТЕ ПЕНСИИ НА НОВИТЕ БЪЛГАРИ

35

от бузлуджа

преди 1 месец

а другарката нинова какво казва по въпроса за основанието

34

не може да бъде!

преди 1 месец

"Ние сме много доволни!Купихме си спортисти,те се представиха много добре-100% и повече възвръщаемост на парите!Ето така се прави...бизнес!...Искате да кажете нещо за спорта...е,спорт отдавна няма,но така правят всички!"...Опитах се да направя една разширена интерпретация на изказването на г-н Глушков,когото иначе уважавам много ...Може би ще дойде време когато изобщо спортът ще бъде превърнат в шоу...ще кажете невъзможно...ами политиката напр.не е ли отдавна шоу,което се управлява задкулисно...

33

Гиб Мелсън

преди 1 месец

България трябва да заложи на масовия спорт а не на елитния спорт.Сега цял свят гледа нашите златни медали и хората по света остават със заблудата, че сме спортна нация, което е измама.Ние сме народ от 99% инвалиди и полуинвалиди вследствие на липсата на масов спорт и 1% а може би и по-малко професионални спортисти.Сбъркани са ни приоритетите като всичко останало в държавата. , Семен, Хавиер Иббанес,Карлос Насар, Магомед, са супер реклама за България, но сме като лъскав бонбон без пълнеж

32

хахаха

преди 1 месец

тоя е голям шегаджия

31

НЯМА КАК

преди 1 месец

ДА ИМАМЕ УСПЕШНИ СПОРТИСТИ И УТРУПАНА СОФРА НА РОСЕНЕЦ. ИЛИ ЕДНОТО ИЛИ ДРУГОТО

30

ЯЖТЕ БАНАНИ

преди 1 месец

абе как няма да се радваме - емигрантите ни донесоха сумати медали--БРАВО--КОГА СМЕ ИМАЛИ ТОЛКОВА МЕДАЛИ ПО ВРЕМЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА????????

29

СЪБОДЕТЕ СЕ

преди 1 месец

НА ДЪНОТО СМЕ

28

Анонимен

преди 1 месец

за какво да сме доволни като повечето ни медалисти са продукт на други държави

27

С КРАДЕНИТЕ ПАРИ

преди 1 месец

ОТ НОРА АНАНИЕВА ЛИ ЛИПУТА ОТ ЛОВЕЧ С ПОМОЩА НА ДРУГОЗЕМЦИ ДОНЕСИ МАЛКО НЕПОДПЛАТЕНА СЛАВА

26

BASI MAMAT

преди 1 месец

Министъра на Спорта Дължи Обяснение за Парите в Спорта от ТОТО и Бюджета ?Всички Златни Медалисти , Сребърни Медалисти и Бронзови Медалисти , са с от Частни Клубове без Подкрепа . Давам пример - след 30 години и 120 000 000 лева преведени на Федерацията по Художествена Гимнастика и Шеф Раева - НИЩО , ПРОВАЛ , ТОТАЛЕН ПРОВАЛ . Къде са Парите ?

25

Ze nigmar

преди 1 месец

Български спорт няма...:)))

24

НЕ СИ ЗАРАВЯЙТЕ

преди 1 месец

ГЛАВАТА КАТО ЩРАУСИ

23

До НА ДЪНОТО

преди 1 месец

Така,така. Също като при руснаците.