295

анонимен

преди 1 месец

Това зомби се е окопало яко, но ще се намери някой от приближените му, да го ликвидира, ако сам не се гътне!

294

Анонимен

преди 1 месец

Изидшаш другарю кремълски списвач на коментари. Биха си камшика колегите ти, усетили на къде отива матушката, остана сам и няма насмогване. Дерзай докато има копейки още, че няма да е за дълго.

293

Ганди

преди 1 месец

Мнооого е назад и от бай Тошо, от Фидел Кастро и мнооооого други лидери..

292

До хахаха

преди 1 месец

Не променяй темата.А тя е за снажният рус мъж на токчета с буйна коса....., и красиво име на женски полов орган..

291

Анонимен

преди 1 месец

Само не разбирам, защо демократичните държави се дразнят от факта, че Путин управлява Русиа 25, 30 или 50 години. Тях какво ги интересува това.

290

Анонимен

преди 1 месец

Най-големите успехи бяха в Покровското направление, западно от Авдеевка. Пробивът към Очеретино, осъществен в края на април, дава своите резултати. След няколко седмици бяха освободени Прогрес, Лозоватское, Волчее, Тимофеевка, Евгеновка и се приближиха до Желано.

289

Ха ха ха

преди 1 месец

А Байдън е вменяем.

288

П.утььо

преди 1 месец

Ами с много двойници и тройници. Така.

287

Анонимен

преди 1 месец

"Путин е невменяем лидер вече четвърт век." - ето оправих ви заглавието. Моля!

286

Анонимен

преди 1 месец

Хубава история. Само дето не е истина.

285

Анонимен

преди 1 месец

Постига го с фалшификация на изборите, пълен контрол на медиите и контролирани кандидати от верните му служби, а също и със терор и политически убийства на политическите му опоненти. Към всичкото това, може и да се добави овчия руски народ, който го търпи.

284

Анонимен

преди 1 месец

>>> Какъв е изводът от всичко това - "Забранени дъждовете над къщите картонени и комунисти от мукава" (Името ми е ПутинчоПутьо, и имам всички ваши постинги и тестове от месенджери и скайпове. Ще се срещаме и за в бъдеще, честичко в Барове от хартийки - докато във всеки нов и стар мой комунистически трик започне да ви се привиждам на сън аз - ПутинчоПаранойко.... като Ленинчо и Сталинчо, тъй както в детската градина са ни учили!)

283

Striker

преди 1 месец

Защото като всяка примитивна нация, мужикистанците не им достига акъл и воля. Затова и ще останат на г.за на историятя. Нация, забравена и отхвърлена.

282

Анонимен

преди 1 месец

>> Редял си цял ден къщичка от карти, на главата с шапчица за парти - се забавлява, без да се тревожи и си живеел най-спокойно - Може, ще кажете - честит е, даже - човекът, па макар от мукава с петолъчка на главата и с червена връзка на врата! Но до първи дъжд. Заваля! Погнизна и шупна се къщата малка - столове, маси - кашнати, жалки, портретите се разделепиха, цветята се скъсаха и ето и ето комунистът от мукава целият във вода, нещастен и болен от този порой за къщицата си нададе, жален вой! >>

281

Реалист

преди 1 месец

А в България като се смениха И. Костов, мадритският бандит, Б. Б., К. Петков - нещата да не би да цъфнаха?

280

Анонимен

преди 1 месец

Другари! Със Дойче Веле ще цъфнем!!! Да живее хамбурския саламец!!!

279

Анонимен

преди 1 месец

Човекът от мукава! На улица "Талашова" в Москва в къщичка една, картонена, невзрачна живеел си човек от мукава. Имал си картонена кушетка, картонен стол и маса от картон, обличал си хартиена жилетка и мек папер панталон. Имал си от вестници одеала и от целофон покривчици за маса - станиолени огигами и даже два апликирани портрета на Ленин с две красиви мъжки дами, висели на стените. >>>

278

Анонимен

преди 1 месец

Има едни брадати господа с шапки -кипи които се снимат с Путин (в гугъл снимки ги има ) и настояват да се празнува ХануКА! Като решат друго ще го сменят .Така ги сменят "лидерите " на запад тези същите с брадите и кипите . Затова Путин още управлява .

277

Анонимен

преди 1 месец

Малко преди войната промени закона да може да бъде избиран безкрайно, имбецилите в Брюксел го проспаха това, след това ако помните също малко преди войната имаше изявление защо с Румъния сме в НАТО, затова сега ни превзема отвътре съвсем скоро!

276

АМИ, ДА....

преди 1 месец

КРЕПОСТНИЦИТЕ В РУСИЯ НЕ ИСКАТ МНОГО-----САМО, КАТО РОБИТЕ - ХЛЯБ, ВОДИЦА И ЗРЕЛИЩА..... ТАКА Е ОТ ВРЕМЕТО НА ЧИНГИЗ ХАН....!