66

Анонимен

преди 1 месец

АЙДЕ ПЪРВО СВАЛЕТЕ МАСКИТЕ СИ ЗА БОТАШ И СЕ САМО РАЗКРИЙТЕ КОЙ, ЗАЩО, КОЛКО???

65

Анонимен

преди 1 месец

АЙДЕ, ДЕ, СВАЛЯЙТЕ! ПЪРВО ВАШИТЕ МАСКИ!!! РАЗХОДИТЕ ВИ НЕ ОТГОВАРЯТ НА ПРИХОДИТЕ ВИ. :))))

64

Митев

преди 1 месец

До до Митев Имаш две грешки : 1. Разведен съм от 20 години и 2. Може да си ме виждал в затвор , но в Плевенския- Там работя в здравната служба. Напълно възможно е да съм те лекувал , но , извинявай, не мога да помня всички пандизчии, с които съм се разправял!

63

Анонимен

преди 1 месец

Йотова просто отива в края на месеца да си вземе заплатата, никой не знае каква работа върши

62

IQ 3.14

преди 1 месец

с контранаступа кво става?

61

Колев

преди 1 месец

като махнем балканските маргинални коментари,остава истината,а тя е,че докато не бъдат осъдени и вкарани в затвора няколко висши политически тариката от т,н, преход,няма да стане България нормална държава!

60

Анонимен

преди 1 месец

Със тези путински партии къде ги нароихте последните 20 години по заповед от Кремъл естествено България ще затъва все по дълбоко.

59

4

преди 1 месец

Абе гледам днес по бтв арменчето,димчето и пр.пак нещо в триъгълника дават интервюта!Гласят се май за нови имитационни протести!Ще свалят някой още неизбран-нероден петко!Кой ги опаричва да кажат! За да знаем накъде ще духа оня... Вече зная защо хората не гласуват!Защото нещата у нас се решават на площадчето в триъгълника на властта от 2-3- хиляди платени викачи-протестъри!Като в последните години на Римската империя-германски племена охранители са сваляли и издигали императорите!Ха дано и у на

58

ЕДНО ИНДИЙЧЕ НА 12 г

преди 1 месец

КАТО РОДИ ЧХАВЕ ПОЧВА ДА ПОЛУЧАВА ПО СИЛАТА НА ЧЛЕН 9 ПП ЗСП 158 ЛЕВА ДЕТСКИ + 189 ЛЕВА МАЙЧИНСТВО = ОБЩО ПОЧТИ 350 ЛЕВА, ИЛИ 7 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ ОНЕЗИ 50 ЛЕВЧЕТА НА БЕЛИТЕ ДЕЦА

57

Бонго Бонго

преди 1 месец

ДНЕС ХОРОШУНДАТА РАДЕВ СТРАДА ОТ ПАРАЛИПСИЯ И МУ РАСТАТ КОСМИ МЕЖДУ ПРЪСТИТЕ.АКО ВИЕ ВМЕСТО ДА ГОВОРИ ПО НОВА ГОДИНА ОЗНАЧАВА КЕШОВИТЕ РЕСУРСИ ПРИ НЕГО.ТОЙ ВИЕ МНОГО УСПЕШНО.

56

Бонго Бонго

преди 1 месец

КАК ДА СЕ ПАЗИТЕ ОТ ХОРОШУНДИ?КАТО ВИ ГОВОРЯТ НА РУСКИ, ВИЕ ИМ ГОВОРЕТЕ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК.

55

ГЪЛЪБА ПРЕДИ ДА

преди 1 месец

СДАДЕ ПОСТА УВЕЛИЧИ ДЕТСКИТЕ НА ИНДИЙЧЕТАТА НА 158 ЛЕВА МЕСЕЧНО

54

Христо Христов

преди 1 месец

На България и трябва спешно едно решително евроатлантическо правителство, което да не се колебае да прати войници да помагат на Украйна в този важен момент. В момента Украинци и наемници завзеха пунктове по линията на Суворкин, за които да бъдат удържани е нужно изпращането на войски на НАТО. В България огромно мнозинство гласува за ЕС, НАТО и евроатлантизъм и предното правителство с министър Тагарев имаха мандат даден от народа да се включим във войната и да пратим евроатлантици. Факт.

53

Бонго Бонго

преди 1 месец

ХОРОШУНДАТА РАДЕВ ОТСЛАВНАЛ С 20 КГ КАТО СИ ЕПИЛИРАЛ КОСМИТЕ ОТ ГЪРДИТЕ.РАСТАТ МУ КОСМИ МЕЖДУ ПРЪСТИТЕ НА РЪЦЕТЕ, СТРАДА ОТ ПАРАЛИПСИЯ.Жаден за кражби

52

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Вицепрезидентката да си свали първо своята. Крайното време е не само от президентството ,но във всички политически институции да излезнат с обръщения кратки,от които да научим защо всички институции в България са пълни със сефаради. За щастие в този свят има една Държава,която е исторически ,културен и политически дом на потомците на Авраам.Недостойно е да се иска всичко-хем Държава,хем и тези на другите. Моля,вървете си в Достойната Държава Израел и ни оставете на мира!

51

Анонимен

преди 1 месец

ППДБ и ДПС са развяли знамето на дъгата без светло синия цвят. Там са най-продажните, кой им свирне и са с него.

50

Бонго Бонго

преди 1 месец

Хорошундата Радев

49

Бонго Бонго

преди 1 месец

Ха ха ха ха ха)))))

48

мутри вън !

преди 1 месец

...от вра ти телна болшевишка мутра...

47

Бонго Бонго

преди 1 месец

Адев хорошундата е освободил рецидивисти убийци с Йотова, за да имат безплатни оръжия да плащат и изнудват.