67

Анонимен

преди 1 месец

А Харков?Превзеха, ли Харков?

66

Емо

преди 1 месец

Зеленски е здрав и млад. Путин е болен и стар.

65

Анонимен

преди 1 месец

Бях на улицата и някой стреля, почнахме да бягаме, след 2 часа ми дадоха медал... Било маратон.

64

Емигрант

преди 1 месец

Нормално.. маде ин чина са

63

До 56

преди 1 месец

Този няма толкова акъл да го прави заради символика. Имане Халиф е толкова нагъл, че направи знака, за да каже: "Вижте ми медала, пречуках всички жени и никой не ме спря!" Това мисля, че показва. А колкото до окото в религията на Изток е против уроки. Възможно е да имат ритуал окото да е за щастие на младите и като е едно да мислят и гледат в една посока, да няма залитания на погледите им към други жени или мъже. Но Иман няма как да прави жест за Илюминати или друго. Той просто се хвали.

62

Анонимен

преди 1 месец

В знак на добра воля един от руските бронзови медалисти да му подари своя.

61

Анонимен

преди 1 месец

до 60 Не ти схванах вица. Я разясни, ако искаш?

60

Анонимен

преди 1 месец

Лин Ю-тин се прибира на село и се оплаква. - Днес ме ограбиха. Взеха ми портфейла, часовника...- Но ти имаш златен медал по бокс?- А, медала не го намериха.

59

Анонимен

преди 1 месец

Македонският състезател по фигурно пързаляне донесе златен медал /от олимпиадата в Париж/ на отбора си.Откъде го е взел никой не знае.

58

Анонимен

преди 1 месец

Тайванския джендераст преди малко спечели финала. А бе в този бокс няма ли мъже треньори на място които да не разрешават боксьорките им да се бият с мъже? Баааси женчовците скааапани аз. Браво на онази световна шампионка която преди седмица каза че няма да се бие срещу мъж и си спази обещанието като не излезе на ринга срещу алжирския джендераски скааапаняк.

57

BASI MAMAT

преди 1 месец

Не знаех че в Олимпиадата има такава дисциплина - скейтборд , на следващата ще има и тритонетки и бягане с джапанки .

56

Анонимен

преди 1 месец

Това с едното око е индийска реликва да знаете кой знае от коя религия, на бога слон. Не знам илюминати или друго, но го видях направено като от злато нещо като икона

55

Анонимен

преди 1 месец

Значи останалия спонсор е един дето се занимава с метали с м почва, Митал май. Младите Амбани щели да заминават в Лондон на меден месец и питат защо не в Париж, и едни викат Митал е в Париж, Амбани ще купуват Лондон.

54

от БАН до 55

преди 1 месец

Весела не я познавам, защото аз съм човек от прованса, дето викат, софиянците, един вид селя-нин. А "руска опорка" днес означава всичко, което не съвпада с интереса на тлъстите задокеански олигофренДи и техните сайбии - чафутляците. Тоест използвах ирония. Жал ми е за промитите мозъци, ние на село сме жалостиви. Не сме намаани като надчовеците от Люлин 10, например.

53

Нормално

преди 1 месец

В телеграм има снимка на медала, като нов и към момента. Нов, прилича на медал. Сега е някакво разпадащо се парче, неясно какъв материал. Ръждиво, на мухлясали петна, люпещи се парченца. От нещо рециклирано, даже не е сигурно дали е метал, или някакъв ***.

52

Анонимен

преди 1 месец

До от БАН Какво значи руска опорка като сме гледали по телевизорите и знаем, олимпийците ни още са тук, могат да ти кажат. Дали сме били 5ти не помня ама я питай Весела Лечева да кажем.

51

Анонимен

преди 1 месец

Тая Олимпиада са я правили само заради Метане. Пише продавал метали на скрап, за да си плаща боксьорските уроци и че е посланник на Уницеф относно обиждането на хора, сега вече и шампион. Могат да затварят вече.

50

от БАН

преди 1 месец

Между другото само да спомена и още една руска опорка и тя е, че на олимпиадата в Сеул през 1988, в навечерието на големия разпад България се класира по медали на... ПЕТО място в общото класиране веднага след двете суперсили и двете Германии. А сега не се заблуждавайте че се представихме горе-долу добре. Това е заради украинците и иранката. Иначе без тях остава само Карлос, Боряна и другото борче с бронза. Демек щяхме да сме след Лесото и преди Сомалия.

49

от БАН

преди 1 месец

Не знам. Може би тук трябва да съзрем дългата ръка на Киро Брейка и естествено руското посолство.

48

До от Бан

преди 1 месец

Скейтборда пак има хора които го гледат, но какво ще кажеш за спортът с най-висок рейтинг на гледаемост... брейк танци?