53

Анонимен

преди 1 месец

А честит празник на всички интелигентни мързеливци!

52

Анонимен

преди 1 месец

Знаете ли кво е интелигентен мързеливец??? Човек с Висше образование и поне с една магистратура, например, работещ в изследователски лаборатории в области като: химия, физика, биология, астрофизика, електроника, компютърни и софтуеърни технологии и т.н., останалите са просто мързеливи.., кът мен (според жена ми)!!! -))))

51

Анонимен

преди 1 месец

То е ясно. Е вижте примерно русофилите, от години блъскат по 12 часа всеки ден да пишат коментар след коментар, и оттогава няма зарибени по русофилството. Ама тех не ги мързи, луд умора нема.

50

аха

преди 1 месец

Само фактът, че сте готови да дадете от парите си за някакви "тестове" автоматично показва, че сте менте-гении :))

49

Анонимен

преди 1 месец

Да гледаш да не работиш и да имаш акъла, пак да е свършена работата, но да си сидал по-малко зор - ей това е акъл вече! Мързеа е просот да го изоставиш и протакаш до безкрай, ад шикалкавиш и прочие.

48

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 46 - Мързел значи, да не правиш нещо трудно, когато не ти се прави. Разходки и чекнене на ендо място, не са точно познаит, като психически или физичеки натоварвания, да ти кажа. Ех, ако си 140 кила кютаче, дето на плажа мяза на отмит от можето тюлен, може и да ти се струва тежко.

47

Нане Вуте

преди 1 месец

Пълни глупости!! Мързел и интелект са напълно несъвместими! Видял съм го с очите си!!

46

Не,ми$$ирки!

преди 1 месец

Не сте! Просто сте мързеливи!

45

Дидо

преди 1 месец

Сичко е измислица. Аз си направих тест на Менза и ми зеха пари и ми дадуха резолтат 41 за за изкат да продалжа да им плаштам. А съм доста умен човек работя като охранник.

44

Бонго Бонго

преди 1 месец

В Самоков казват: ШМАРИ МЕ НЕЩО

43

Олимпий Панов

преди 1 месец

Най ителигентната е нашата държава-България!

42

до Гунчо

преди 1 месец

Виж ся.Мъжът човек ли е?А жената мъж ли е?Следователно бърка ситуацията с боя!Само така се лекува менте-гений!!!!

41

Анонимен

преди 1 месец

До 31 годишенДа, стой си при мама и тати - те ще ти сипват на готово в човчицата до живот! НЕма нужда да се тормозиш. ИнтелЕгентно, Елегантно решение!

40

гунчо

преди 1 месец

..по тая логика жена ми трябва да е гений...

39

ДонЧо Ментата

преди 1 месец

То, това е отдавна доказано: " Накарай мързеливия на работа, че да те научи на акъл! "

38

пияница мистик

преди 1 месец

До Тест === Не е вярно. Аз си направих IQ тест и то точно по Менса, защото другите са някакви измислени. Спомням си, че платих тогава 35$. Записваш се, плащаш и ти пращат теста на другия ден. Сега вероятно е по-скъп. Излязох с IQ 148, но не съм никакъв гений :))) Аз знам, че гениите са над 170. Шарън Стоун има 154, почетен член на Менса е и е смятана за една от най-умните жени в света. Аз също можех да стана член, но искат членски внос всяка година

37

Хейт

преди 1 месец

Щях да прочета статията, но ме домързя.

36

Бонго Бонго

преди 1 месец

Бг хорошутки гледат все на хляба мекото, калпазани.Ей го Радев харашундата ха ха хаха хаПъйрдит сейре и като пусне въжето и бяга , че сам не се трае...тююююююю ха ха хаЕнтелегентен борсоук

35

Анонимен

преди 1 месец

Аз работя от октомври до края на май. Такава ми е професията. В топлото време мързелувам и разбирам защо африканците не са много по работата. Как да работиш в жегите? Абсурд!

34

Фют

преди 1 месец

Това не се отнася за българските чебурашки.