17

Анонимен

преди 1 месец

До 12 долърат не е без покритие, покрива го арабския петрол но засега арабите не искат да подписват ново споразумение, скоро ще се види какво ще стане с доларчето

16

Гошо

преди 1 месец

Нищо ново. На времето америка даде пари да унищожим ракетите си. Конкурса го спечели американска фирма. Тя нае Терем да ги унищожи и им плати 30 сребърника. Така ние нито ракети, нито пари, а братята САЩ и пари и ракети. Платихме за аероплани, но къде са, платихме за БТР но къде са и то без пушкала и джепане. Браво на политиците ни.

15

Shark

преди 1 месец

До 5. Да, в Украйна им излезнаха криви сметките. Мислеха, че санкциите ще смачкат Русия, но не стана. Сега трябва да избиват тези пари отнякъде и то бързо. И какво по-лесно от това да подпалят и без това вечно горещата точка Израел - Палестина.

14

браво

преди 1 месец

САЩ обича да поддържа войните. Ако няма на кого да продава оръжие започва да "освобождава" чужди държави.

13

Анонимен

преди 1 месец

После кой бил създал ИДИЛ. Ето, вижда се кой налива пари за такива цели там.

12

Анонимен

преди 1 месец

Ама тези евреи били много бедни. Нямали парички за оръжие та американските будали им подаряват. Печатницата едвам смогва да бълва пари без покритие. Крайно време е света да зададе въпроса на краварите как смятат да си изплатят дълга от трилиони долара и каква стойност въобще имат парите им.

11

Анонимен

преди 1 месец

Нищо не разбрах! Защо не има дадат направо оръжията без излишна парична въртележка ?

10

Анонимен

преди 1 месец

Много интересно, а на украинците дадоха 800 млн преди 2 месеца. Байдън обеща да помага до последно, но не уточни, кое последно? Оказа се, че ще помага до последния украинец и с оглед драстично намаляващите заеми, скоро ще свършват украинците. Колкото до геноцида в Газа, не знам тези шнорхели дали осъзнават, но с подпомагането на доказан геноцид са за международния съд като съучастници.

9

Анонимен

преди 1 месец

Раздават хартийки без всякакво покритие....жалки хамериканци!

8

Христо Христов

преди 1 месец

Камала Харис подписва ли снаряди за палестински училища?

7

Христо Христов

преди 1 месец

И Меркел така даваше на Гърция. Заеми верно, но резултатът е същия.

6

Анонимен

преди 1 месец

Чудовищно. Колко хора умряха от американските оръжия?

5

До Shark

преди 1 месец

Всъщност стратегията на американците с продажбата на оръжие и заемите работи в краткосрочен план, но за по-дълго като в Украйна започва да се пропуква, тъй като започва да трупа големи дългове и инфлация.

4

Анонимен

преди 1 месец

Говорител на гражданската защита в Ивицата Газа потвърди, че три израелски ракети са ударили училище. Говорител на агенцията каза пред АФП, че са убити между 90 и 100 души.Броят на загиналите варира от 90 до 100, няколко десетки са ранени, три израелски ракети са ударили училище, където са били настанени бежанци, заяви говорителят на Гражданска защита. Иранският телевизионен канал Press TV съобщи за повече от 100 загинали и десетки ранени в резултат на израелски удар по училище в град Газа.

3

да

преди 1 месец

ей, така се прави! палиш войни, купуват ти оръжието и икономиката процъфтява!...какво те интересуват там някакви народи - да се избиват помежду си! САЩ СА НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО! малко ви са двата небостъргача, "оръжието на апокалипсиса" е на дъното на атлантика, насочено към ню йорк и вашингтон, а копчето е в кабинета на путин!

2

Shark

преди 1 месец

Нормално. САЩ подкрепят всеки конфликт, във всяка точка на света и колкото по-дълго продължава, толкова по-добре. САЩ е световен терорист. Досега се съм чул САЩ да инциират преговори за мир, но пари и оръжие да дават - навсякъде!

1

Лекар

преди 1 месец

Еврейски пари