103

за всичко

преди 1 месец

българия е най-щедра към гражданите си,и за заплати и за пенсии,и за данъци,здравеопазване,образование,имоти,за всичко,за абсолютно всичко,но неблагодарниците не могат да оценят,защото само им се втълпява,че живеят,зле,а в същност живеят като богове,затова се имат и за такива

102

Анонимен

преди 1 месец

При 10 процента данък доста парса

101

Анонимен

преди 1 месец

Това е нещо, за което плащам данъци с готовност и удоволствие. Не за избори, нови коли за НСО, лъже-субсидии за държавно поддържани тарикати и почивки на депутати в 5-звездни хотели.

100

Анонимен

преди 1 месец

Верно ли диванните шкембелии обсъждат тука премиите и пенсиите на медалистите ни, но не обсъждат, че отиваме на поредните избори, за които последните три години са дадени над 300 милиона лева. Щото го мързи да си вдигне *** от дивана.

99

Питане:

преди 1 месец

А на нашите прекрасни Гении по математика, по колко им дадохте?

98

Анонимен

преди 1 месец

Много пара ,на фона на заплатите на спортистите в бг

97

Анонимен

преди 1 месец

Като дундуркаме 240 дупедата, хайде да дундуркаме всички, това се казва логика. Само че дундуркащите взехме да се уморяваме и ни писва. Поредните пари за нищо. Малко или много, кой както ги вижда, но срещу нищо.

96

Помня

преди 1 месец

До За Найм Сюрейманоглу 88 За Наим имаше потупване по рамото и ободряващ шамар зад врата. Оплакваше се че в София спи на хотел. Избяга в Турция и веднага 5 апартамента. Провали се тотално и почина млад.

95

Анонимен

преди 1 месец

Дайте си сметка колко медала имаме изобщо от олимпиадата. Не са толкова много пари. Ние харчим за избори милиони през няколко месеца, ама това не е проблем. Дундуркаме 240 депутата години наред по 7000лв основна заплата, а някои дори не им знаем имената. Така че браво на момичета и момчетата с медали, трудели са се за тея успехи и заслужават всяка стотинка!

94

Анонимен

преди 1 месец

Някой може ли да изброи само сегашната олимпиада българските медали и в кои спортове, без да търси подсказки? А имената? А от предишната? Е те толкова точно ни интересува спорта. Всяко чудо за три дни, но им плащаме 250 минимални заплати на куп и по 3 месечно доживот. Сметките са за онагледяване. Кои дава тези пари - всички ние, вкл тези на минимална заплата, а принадена стойност, полза никаква.

93

ля ля

преди 1 месец

Дано дадат на треньорите! Тяхната работа е също важна доста!

92

читалище заря

преди 1 месец

До Анонимен78 тоа нема една статия с акъла си след снощи 21:00

91

Дашна държава

преди 1 месец

Държавата е потънала в дългове, все няма пари за лечение на деца и възрастни. Оправдават се че все това било по важно онова било по важно и хора умират поради липса на пари. А сме дашни да даваме пенсии на 18-20г младежи,които след отказване от спорта РАБОТЯТ! Е то няма друга така държава. 250к е достатъчна награда в добавка към държавното финансиране на подготовка,лагери и тн. 250к награда да-заслужават с две ръце. Но не и пожизнени пенсии. Не е честно!

90

Руми Маринелата

преди 1 месец

Ще им ги дава в сакове парите типично по мафиотски

89

IQ 3.14

преди 1 месец

До Е и за българската никога нема да видиш фактурите за разходи на ***. щом дават по четвърт милион колко са изписани като режийни и двамата не можеме да броиме до толко.

88

читалище заря

преди 1 месец

Клеветата е поместена в чл. 147 от НК, в който е разписан следният текст : Който разгласи позорно обстоятелство за другиго или му припише престъпление, се наказва за клевета с глоба от три хиляди до седем хиляди лева и с обществено порицание.

87

Е и за българската

преди 1 месец

Мафия ще остане процент то е ясно все пак бюджета на България се източва по всякакви начини.

86

IQ 3.14

преди 1 месец

До Проста математика може и даже жичкаджиите по телекомите ги изкарват. правилния въпрос е "къде отиват тия мангизи"

85

За Найм Сюрейманоглу

преди 1 месец

Защо немаше 250 000

84

За Найм Сюрейманоглу

преди 1 месец

Защо теваше 250 000